Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3"
Şu an ön ve arka yükseklik eşit (araç boşken) yükseltme kiti uygularsam bende önü 90 a çıkarım. ben asfalttada özellikle otobanda da kullandığım için zorlayacak bir yükseklik yapmamam lazım..
Ayazağa seferinizin fotoları yok mu?? ;D
c@n' Alıntı:bu ölçüm yerden dodiğe kadar ölçü herhalde orjinalinden 4 cm yukselmişin aracını rumelian
70 / 16 benim lastiklerde 92 geliyor biraz abartı benimki ama işte olmuşken en yukseği olsun hehe artikülasyon çok iyi ama salıncakların üzerindeki yük arazide sert kullanıma olanak sağlıyor ancak sert kullanımlarda rotilleri bozar eskiden 50 ile gittiğin arazide şimdi %100 35 km hızla gerekiyor yoksa üzer aracı biz bu gece mehmetcan ile akif alıp benim fronti ile ayazağadan giriş yaptık baya eğlendik hatta bir su geçişinde cam çamurla karışık tamamen su olunca ağaç dallarına çarpa çarpaa çıktık az kalsın ağaca vuruyormuşuz en kısa zamanda kaputa dal koruyucu yapıcam arkadaşlar
Şu an ön ve arka yükseklik eşit (araç boşken) yükseltme kiti uygularsam bende önü 90 a çıkarım. ben asfalttada özellikle otobanda da kullandığım için zorlayacak bir yükseklik yapmamam lazım..
Ayazağa seferinizin fotoları yok mu?? ;D