FRONTERA WARN maunel 61385 HUB montaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,355
Ynt: FRONTERA WARN maunel 61385 HUB montaj

c@n' Alıntı:
fark etmez yaa dedim yaa haa can haa cem sonuçta şu sitede hergun gezen 3 fronteracı biziz problem yok

Esasında İsmim İsmailCan UZUNEFE

Bende Murat memnun oldum ;)

Etiketler

c@n' Alıntı:
tüh keşke ölçülerini ve diş sayılarını alsaydık iyi olurmuş hazır elimizde ölçü olurdu

hub lar sökülü 1 süre gezdin hiç 4x4 kullanmadınmı arabanı murat yaaa yoksa araya flanş koyup surekli 4x4 mu yaptın

Çok kötü yollarda dolaşmadım ;D çamurlu idi ama vıcık vıcık değildi. ;D MTR ve LSD kurtardı beni. ;D

damast' Alıntı:
Çok kötü yollarda dolaşmadım ;D çamurlu idi ama vıcık vıcık değildi. ;D MTR ve LSD kurtardı beni. ;D

Gecen organizasyonda kemerburgazda sola dönüş esnasında trak die gelen bir sesin ardından tırmanış başlangıcı idi ve ön sol hub ın icindeki segmanı düzgün takamadıklarından hub boşa çıkmıştı ve 4x2 duşerek lsd nin yardımı ile geziyi 1 kere batarak tamamladım

işte tam sol yapıyorum hızlanıp çıkıcağım sırada hub segmanı atıyor ve 4x2 ye düşüyorum

gzbkemerburgaz20120964.jpg

Murat eline sağlık. Tork anahtarı ile çalışman çok güzel ince detay.
Porya kilidinin içine frezeye temas eden kısma kauçuk gres'de koydun mu?

orsa' Alıntı:
Murat eline sağlık. Tork anahtarı ile çalışman çok güzel ince detay.
Porya kilidinin içine frezeye temas eden kısma kauçuk gres'de koydun mu?

Yok gres sürmedim,warn manuel göre extra hub kunulması gerkir,ama az da olsa gres olabilirdi bencede
Fikir ve bilgiiçin sağol.

Biraz kullandıktan sonra bakım için söktümde duruma göre yağlarım.

Arkadaşlar merhaba.Murat ben, bu manuel Hub lar nekadara mal oldu ? . Bu arada 22. dti sport düşünüyorum. Yükseltmek ve snorkel bulmak mümkünmü ?

Murat kardeşim bendede sorun var bende manuel alcağım nerden kaça bulabiliriz. Adres veya telefon verirsen sevinirim. Saygılar...

slmlar murat bey bende manuel arıyorum bulabileceğimiz çıkma ve uygun fiyata var mı veya elindeki otomatik hubb lar sağlam mı satıyor musun saygılar.

birde hubb lara bakım yapmak gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl yapılır ve ne yağı nerelerine nekadar kullanılır.saygılar. bilgi için herkeze teşekkür ederim saygılar.

avcı-balıkcı' Alıntı:
slmlar murat bey bende manuel arıyorum bulabileceğimiz çıkma ve uygun fiyata var mı veya elindeki otomatik hubb lar sağlam mı satıyor musun saygılar.

Elimdeki otomatik hubları bir arkadaşa hediye ettim bende manuel var arazıye girince takıyorum çıkarkende ayrırıyorum

Ben hubları uzun su geçleri kullandığım zaman, lityum(EPLF2') bazlı gres ile hafifce yağliyorum,başka birseye ihtiyac yok
Shell Alvania EP(LF) Shell Alvania EP(LF)

selamlar

Ekli dosyalar

• Alvania%20EP%20LF.pdf
    412.6 KB · Görüntüleme: 264

sağolun murat bey birde sizin warn manuel hubb lardan nekadara nereden temin edebiliriz kısa zamanda almam gerekli saygılar şimdiden herşey için sağolun

slm murat bey bana acil cvp verebilirseniz sevinirim avm marka amerikan kmanuel kilit buldum sıfır iyi bir kilitmidir 420 tl istiyorlar uygun mu okey derseniz yarın kilitleri alacağım

slm murat bey cvplar için teşekkür ederim birde orjinal otomotik kilitlerin çıkmasına 500 isteyen var hangisini almamı tafsiye edersiniz. manuelde elle kitledikten sonra vitesi yinede 4h konumuna alıyor muyuz ve geri geri gidip çıkartıyor muyuz saygılar.

avcı-balıkcı' Alıntı:
Selam murat bey cvplar için teşekkür ederim birde orjinal otomotik kilitlerin çıkmasına 500 isteyen var hangisini almamı tafsiye edersiniz. manuelde elle kitledikten sonra vitesi yinede 4h konumuna alıyor muyuz ve geri geri gidip çıkartıyor muyuz saygılar.

Ben manuel hub tavsiye ederim .Çıkma otomatik almayın onunyerine manuel sağlam ve sorunsuz.Hub kitledikten sonra vitesi 4H veya 4L almanız gerekir.İllk kalkısda yavaş yapınız ve kilit sesini duyunuz. Hub açtiktan sonra killit seni duyuncaya dadar geri gidin

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR