Frontera Sport Modifiye ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fronteravedoğa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,600
Ynt: Frontera Sport Modifiye ?..

Haddim olmayarak tekrar aramıza hoşgeldiniz diyorum :smiley:.Ben frontera diğer araçlardan daha üstündür gibi bir karşılaştırma içine girmiyeceğim ancak benim beklentilerimi fazlasıyla karşılyor.Hem bence en iyi araç sahibini en çok memnun edendir.Aracı alıp modifiyelerimi yaptıktan sonraki gezi fotoğraflarımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum.İlginiz için hepinize teşekkürler. Saygılar,
Haluk

Etiketler
Selam arkadaşlar

2 gün önce 1995 model frontera sport satın aldım ama biraz masrafı var aldıgım galerı arac yatak sardıgı ıcın motorunu ındırtmıs ve butun parcaları degısmıs birde sekman atılmıs ama yapan ustayla satın aldıktan sonra konustum motorun temız oldugunu soyledı ama sekman yenı degıstıgı ıcın su an mavi duman cıkartıyor 1000 km sonra kesilecegını soyledı usta ben gercekten bu aracı cok sevdım ve kullanmak ıcın toplamaya karar verdım motoru tekrara indirtmeyi dusunuyorum ama yapan usta hıc gerek olmadıgını soyle bende madem aracı toplamaya karar verdım sizin bilgilerinize çok ihtiyacım olacagını dusunuyorum şimdiden çok teşekkurler.

utku antalya

ATILIMUTKU' Alıntı:
Selam arkadaşlar

2 gün önce 1995 model frontera sport satın aldım ama biraz masrafı var aldıgım galerı arac yatak sardıgı ıcın motorunu ındırtmıs ve butun parcaları degısmıs birde sekman atılmıs ama yapan ustayla satın aldıktan sonra konustum motorun temız oldugunu soyledı ama sekman yenı degıstıgı ıcın su an mavi duman cıkartıyor 1000 km sonra kesilecegını soyledı usta ben gercekten bu aracı cok sevdım ve kullanmak ıcın toplamaya karar verdım motoru tekrara indirtmeyi dusunuyorum ama yapan usta hıc gerek olmadıgını soyle bende madem aracı toplamaya karar verdım sizin bilgilerinize çok ihtiyacım olacagını dusunuyorum şimdiden çok teşekkurler.

utku antalya

bujilerini ve filtrelerini de değişmeyi unutma 1000 km den sonra.. çünkü motorun içindeki kalan pislikte o filtrelerde olcak. değiştin mi seni üzmez bir daha.. yaz kış antifirz kulan. unutma bu araçta ne ekersen onu biçiyosun. ben bakıma soktuğumdan beri gözüm gibi bakıyorum. maşallahı var.

hayırlı olsun güle güle kullanın. üstündeki motor biraz zayıf gibi dursada arazi performansı tatmin edici seviyedir fronteranın. kolay arıza yapmaz ama orjinal parçadan asla şaşmayın ben 7 yıl aradan sonra aynı aracımı geri satın aldım. performansından baya bi eksilme olmuş ama zamanla eski günlerine geri dönecektir diye umuyorum.

1998 model opl frontera 2,2 motor yenilenmek gerekirse ortalama ne kadar masraf çıkarır? en çok arıza neden verir

paytar78' Alıntı:
1998 model opl frontera 2,2 motor yenilenmek gerekirse ortalama ne kadar masraf çıkarır? en çok arıza neden verir

valla ben 2,5 milyar gömdüm ama ellenmedik yeri kalmadı yakıtı benzinle 350 kuruşa düştü.. ama sen radyatörü hortumları, bujileri, filtreleri (yağ ve yakıt) değiş baya performans alırsın. hararet başlamadan bunları yap taş çatlasa 900 tl tutar ama ömrlük olur.. tabi genel konuşuyorum senin arabanın halini bilmek gerek

cem bey merhaba öcelikle frontera hakkındaki bilgilerimin hepsini sizden öğrendim (ve öğrenmeye devam edecek gibiyim) bundan dolayı çok teşekkür ederim.ben daha almadım ama biraz fazla telaşeliyim herhalde 1998 model 2,2 almayı düşünüyorum 307 mi satarsam tabiki.olaki alırsam resim falan koyup inanın başınızı ağırtacak gibiyim şimdiden teşekkürler

bi fotoda benden

pics-max-7215-238650-opel-frontera.jpg

pics-max-7215-238650-opel-frontera.jpg

arkadaşlar ben dahalık aracımı satamadığım için sizin gruba katılamadım ama bir satarsam ertesi gün alacam bir fronti ama pek yakında olacağını hissediyorum

paytar78' Alıntı:
arkadaşlar ben dahalık aracımı satamadığım için sizin gruba katılamadım ama bir satarsam ertesi gün alacam bir fronti ama pek yakında olacağını hissediyorum

Merhaba

Hayırlısı olsun bekleriz kendinize iyi bakın

seşamlar

aslında baktım birkaç 5 kapılıya ama adamlar arabalarına bakmamış... bir tanesi ben çok iyi bakarım diyordu arabama gittiğimde altı yağdan görünmüyor radyatörün yedeğinde su yoktu adamın yanından zor kaçtım internetten görsen 10 numara

damast' Alıntı:
merhaba

Öncelikle aramiza hoşgeldin.

Frontera içim modifiye işlemleri türkiye biraz zor. kitti dişardan getirmek gereki. Calaminı adlı marka kit var.
Frontera aslında izusu rodeo dur yürüyen şase i kaporta izusu diğer kısmler opel.
Güzel ve sorunsuz bir araç.
Modife için kendin uğraşman gerekir ama en kolay yol önde torsiyon arkada yayları yükseltmektir.

selamlar

murat

arkadaşım sizinle irtibata geçmek istiyorum size nasıl ulaşabilirim ?
erenilgezdi@hotmail.com
0554 777 90 13
Eren

frontera konusunda ordinaryus olduğunuzu duydum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR