Arkadaşlar frontiye tavan için 4 tane ızgaralı yuvarlak sis lambası alayım diyorum internette birkaç tane universal far var ama sadece 16 cm bulabiliyorum ölçtüm biçtim aşırı büyük var mı bildiğiniz bir yer veya taktırdığınız model?
Aynen ne zaman alisverise cikiyoruz?
tavandakileri internetten ayarladim 2 tane de ön demire bulmam lazim bi ara sasmazi gezeyim. Hayirdir bu arada aracta problem mi var?Alıntı yapmamışsın görmedim mesajı ..
Şaşmazda daha evvel çok uygun fiyata sisler almıştım yanlış ve gayet iyidiler..
Pazartesiden sora yapalım benim oğlan sanayide
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tavandakileri internetten ayarladim 2 tane de ön demire bulmam lazim bi ara sasmazi gezeyim. Hayirdir bu arada aracta problem mi var?
Tesekkur ederim arka lsd diferansiyel isininca kalkislarda titreme yapiyor sasmazda vs bildiginiz bir yer var mi bu isten anlayan?Sağ ön çamurlukla kaputun kesiştiği yerde bi göçük vardı ufak..onu yaptırıyorum bide güneş yanığı vardı kaputta ayar oluyodum yarın çıkacak işallah..klips dünyasını geçince solda biyer var orda her türlü sis ve led barlar mevcut fiyatlarda iyi
Tesekkur ederim arka lsd diferansiyel isininca kalkislarda titreme yapiyor sasmazda vs bildiginiz bir yer var mi bu isten anlayan?
Yagi degistirmeden once titriyordu degistirdim yine fayda etmedi bi diferansiyelciye actiracagiz artik sagolun
Yag aldigim yere biktirana kadar sordum tam sentetik bu katkiya gerek yok katki sentetik yagi bozar dediKatkısınıda koydunuzmu peki
Yag aldigim yere biktirana kadar sordum tam sentetik bu katkiya gerek yok katki sentetik yagi bozar dedi