Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,479

orhun arpad

Kamp I
Mesajlar
173
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
eldeki araçları verip sıkıntıları atlattıktan sonra şimdi sıra bir araç almaya geldi,aracı kullanım tarzımı düşündüğüm zaman lopezden geçmek yerine gezilere gitmek ,ormanda kamp yapmak bana daha yakın geliyor ve bu şekilde kullanım için 2 araç belirlemiş durumdayım ve öncelikli olan Frontera.
Siz frontera kullanıcılarından da bir kaç bilgi rica ediyorum ama öncelikle durumumu acıklayayım.
Aracta gezilerde 3 kiş oluyoruz(hanım ve 6 yaşındaki kızım)
kamp gezi piknik daha çekici geliyor
atlamayla zıplamayla işimiz pek yok,ama bir gezi yada kampa gidebilmek içinde biraz atlayıp zıplamamız gerektiğini biliyoruz
başında olduğum bir otopratik servisimiz var ve yoğun olarak arazi araçlarına hizmet veriyoruz servis sıkıntım yok.
dolayısı ile sorularım;
1-opel servisinde bile parça yok gelmiyor dediler doğrumudur?acaba uğraşmamak için başındanmı savıyor?
2-sizce 2.2 mi? 3.2 mi

Teşekkürler

Orhun
 

Etiketler
Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

orhun abi çok sevindim sıkıntılarının bittiğine... Frontera dersen 3.2 derim. aynı zevklerden muzdarip olduğumuzdan biz gayet memnunuz... bulunmayan parçası yok. lpg de benim araç 45krş yakıyor karma...

konfor + donanım + biraz pahalı parça = 3.2 Limited

bizim aracı biliyorsun zaten. aklında soru varsa seve seve yardımcı olurum...
 

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Merhabalar,
Orhun kardeş, Ahmet abi eski Frontera cı ondan bilgi edinebilirsin, fakat emre kardeşimiz zaten gereken bilgileri vermiş.
Benimde niyetim elimdekini satıp Frontera almak. Kısmet bakalım ne olur.
Buralara gelirsen görüşmek isterim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

1-opel servisinde bile parça yok gelmiyor dediler doğrumudur?acaba uğraşmamak için başındanmı savıyor?

bu tur cumleleri hic bir zaman anlamıyorum.sırf opelde degıl bircok arac için bu cumleri kullanılıyor..pıyasada bu kadar arac var hıc mı arızalanmıyor .bu durumda herhangı bır arızada hop aracları parca yok dıye bırakmamız gerekıyordu..son 2-3 ayda 3-4 kişi motor revizyonu bile yaptı ama yınede parça sıkıntısı cekmediler..servis konusunda parca sorunundan cok usta sıkıntısı yaşarsınız.onun hricinde parcaları bulunabılıyor. Emre bey bu konuda ozelden sıze gereklı acıklamayı yapmıstır zaten.. gonlunuze butcenıze uygun bır arac bulmanız temennnısıyle....saygılar.
 

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

yardımlar için teşekkürler,Niyazi abi babam frontera kullandı ama onunla hiç arazi yada zorlama yapmadı,biliyorsun araç 2.2 sport DTI idi yolda çok iyiydi ama arazide göremedik ve rangeri aldı.
usta sıkıntım olacağını sanmam ustam gerçeken iyi..
herkese tekrar teşekkürler
 



Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Merhabalar,
Orhun kardeş, ben kısa bir süre sahibi olduğum 99 model 3,2 ile Çanakkale servisine gittim serviste çalışanların bana ilk dedikleri Ahmet abinin arabası oldu.
Sonra o arabanın fotoğraflarını gördüm gerçekten güzelmiş.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Valla parça sıkıntısı beni korkutmasa bir 10 yıl daha kullanırım da,çok memnunum gerçekten 1475 km boyunca hiç dinlenmeden uyumadan yol yaptığım tek araç,usta sıkıntısı pek olmaz da parçası geriyor insanı
 

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Öncelikle şunu söylemek isterim Frontera nın parça sıkıntıs yok :mad: kim söylüyosa halt ediyo şimdiye kadar bulamadığım parçası hiç olmadı.Eğer zamanınız varsa ebay den çok uygun parçalar bulabiliyosunuz ben forntera 3,2 mi sattım gönlümde tekrar 3.2 frontera var İstanbul Cihan Opel den Kadir abi her türlü parçada yardımcı oluyor.Ful takım motor conta seti bir günde elime geldi kargo ile.Çok güzel keyifli konforlu araç uzun yolu güzel araziside güze hard off road yapmayacaksanız biçilmiş kaftan.
+ ları
*Motor çok kuvvetli 3.2 V6 205 Hp
*Otomatik Vites avantajı
*Konforlu
*Zengin Donanım

- leri
*Vergi dezavantajı
*Yedek parça 3.2 ye görepahalı
*Usta sıkıntısı
*Heybetli olduğundan herkes bakıyo nazar değiyo

aklıma gelenler bu kadar yanlışım veya eksigim varsa affola.
(Aklınıza soru takılmıştır niye sattın ? Hatrı sayılır guzel bir karla sattım aracımı)
 

Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Herkese selamlar.
Ben Sinopun küçük ilçelerinden birinde çalışıyorum. Dağlara çıkmayı ve arazi şartlarında, köy yollarında araba kullanmayı çok seviyorum. Bu nedenle güzel bir arazi aracı almak istiyorum. Ancak bütçem sınırlı. Aklıma ilk gelen araç Opel Frontera 2.2 ve türevleri. Görüntüsü beni cezbediyor. Daha önce de opel marka otomobil kullandığım ve gayet memnun olduğum için, Opel cazip geliyor. Ancak bazı çekincelerim de yok değil.
Daha önce hiç arazi aracı kullanmadım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bana birazcık yardımcı olur musunuz? Aracımı sattım, paramı hazırladım. Tek eksiğim cesaretim. Paramın havaya uçmasından çok Hevesimin kırılmasından korkuyorum.
 

Şimdiden hayırlı olsun. Bence de 2.2 den şaşmayın. Bulunduğunuz bölge itibari ile usta konusunda sorun çıkabilir. Araç ile ilgili bilgileri 2.2 kullanan dostlarımız vereceklerdir.


Sent from my iPad using Tapatalk
 



Ynt: Frontera Hakkında Merak Ettiklerim

Şartlardan ve imkanlardan ziyade bu daha çok gönül işiyle ilgilidir,gönlünden geçeni almak en mantıklısı,ben de almadan önce olumsuz bir sürü yorum okudum nette,netteki yorumlara bakılacaksa kimse araç almazdı,kötü araba yoktur kötü kullanıcı vardır,ekonomik olsun,sadece dağda bayırda gezeyim dersen 2.0 sport al,ama hem şehiriçi hem de arazide gezeyim ayrıca heybetli olsun dersen 2.2 iyi bir seçimdir,hem konfor hem performans hem arazi kabiliyeti hem de otomobil rahatlığı dersen de 3.2 :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst