FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,231
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

mrdnmz' Alıntı:
Oranin olayi nedir yani nerden geliyor bu yedek parca bollugu ??? ??
onlarda gümrük vergisi yok üstad
aracı komple alır ikiye böler gümrükten bedava ülkelerine getirirler
hepsi bu ;)

Etiketler

mesut2727' Alıntı:
geli hep beraber suriyeye geçelim
ama savaş bitsinde :(
esasında çok doğru bir teklif. inanın gezi masrafını kat kat çıkartırız aldığımız parçalardan....

balikay' Alıntı:
bol nakitle gidip komple yedek alır geliriz....
yanınızda bi civata bile getiremezssiniz
ama aracınıza ordayken gereken tüm parçaları değiştirirsiniz
getirme işi biraz farklı ;)

mesut2727' Alıntı:
yanınızda bi civata bile getiremezssiniz
ama aracınıza ordayken gereken tüm parçaları değiştirirsiniz
getirme işi biraz farklı ;)
yani... bizim arkadaşın (polis) merso su var geçen son gidişinde, ortalık karışacak diye her parçadan 2-3 takım aldı geldi. çeçişi nasıl yaptı bilmiyorum...

arkadaşlar gezenbilir frontera grubunun logo kararı bu şekilde. logo arka yan camlara, arka cama ve arka çamurlukların üstüne 30*30cm ebadında olacak.(Her ne kadar slayt14 ü istesemde) grafiker arkadaş bu akşam bitirecek.

Slayt15.jpg

arkadaşlar bu resimlerin ise grafik çalışması yapılacak ancak isteğe bağlı basılacak

slayt4 yatay:20cm dikey:30cm şeffaf folyoya basımı olacak.

slayt5 yatay:20cm dikey:10cm olacak beyaz folyoya basımı olacak.

slayt6 yatay:50cm dikey:50cm olacak çizim rengi gri, şeffaf folyoya basımı olacak. edinmek isteyen arkadaş araç rengine göre resim rengini değişmesini talep edebilir

slayt7 yatay:100cm dikey:10cm olacak şeffaf folyoya basımı olacak.

slayt8 yatay:10cm dikey:7cm olacak beyaz folyoya basımı olacak. snorkel hava giriş kafa kenarlıkları için.

Slayt4.JPG

Slayt5.JPG

Slayt6.JPG

Slayt7.JPG

Slayt8.JPG

Ben onu bunu bilmem arabayla ilk yurt disi gezimi galiba Suriye ye yapacagim o kesin :smiley: Antalya dan kac saat surebilir ki.

Logo lari ne zaman aliyoruz kismetse...

mrdnmz' Alıntı:
Ben onu bunu bilmem arabayla ilk yurt disi gezimi galiba Suriye ye yapacagim o kesin :smiley: Antalya dan kac saat surebilir ki.

Logo lari ne zaman aliyoruz kismetse...
antalyadan 5 saatte oradasın...

logoların basımı üye sıra nosu, ve talep mikarı netleşinşe basıma geçilecek. onun için en kısa zamanda sayfaya form halinde atacağım listenin netleşmesi gerekli. en önemlisi ise üye sıra nonun netleşmesi. şimdi mesela ben memleketim manisadan (45) tekim, ama yaşadığım şehir izmir olduğunda (35) i isteyen 3-4 arkadaş olacak. bu sorunu gidermek lazım. ya herkes sırasına razı olacak yada aralarında değişim yapacak. sonradan gelenler sıradan devam edecek.

balikay' Alıntı:
antalyadan 5 saatte oradasın...

logoların basımı üye sıra nosu, ve talep mikarı netleşinşe basıma geçilecek. onun için en kısa zamanda sayfaya form halinde atacağım listenin netleşmesi gerekli. en önemlisi ise üye sıra nonun netleşmesi. şimdi mesela ben memleketim manisadan (45) tekim, ama yaşadığım şehir izmir olduğunda (35) i isteyen 3-4 arkadaş olacak. bu sorunu gidermek lazım. ya herkes sırasına razı olacak yada aralarında değişim yapacak. sonradan gelenler sıradan devam edecek.

Ben yerimdende siramdan da memnunum. Fakat aklimda kalmasin bir tane daha yuklicem. Rhino icin :smiley:

image_thumb.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR