ne demek hocam yerin dursun derim 3-5 yıl içerisinde frontera alır gelirsin...sisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Beni sıradan çıkartabilirmisiniz.İyice inandımki ben bu şartlar altında uzunca bir süre araç sahibi olabilecek durumda değilim, beni gönül üyesi olarak aranıza alırsanız sevinirim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
+1balikay' Alıntı:ne demek hocam yerin dursun derim 3-5 yıl içerisinde frontera alır gelirsin...
balikay' Alıntı:basım için yarın gidip konuşacağım. hafta sonuna kadar adreslere yollama başlayacak inşallah. yalnız slayt4 ile slayt 6 nın fiyatı farklı olacak. çünkü bu iki slayt diğerleri gisi bas-kes-yapıştır değil, bas-iç dış kes-transfer-yapıştır olacak. bu sebeble da transfer kağıdının ve iç dış kes in ücretide girecek. son pazarlıkları ve fiyat netleşmesinden sonra slayt başına fiyatı ve siparişcilerin ödemesi gereken miktarları ve hesap numaralarını bildireceğim. ama şuna emin olun ki ücretlendirme piyasa işi olmayacak. ( en azından bu konuda söz aldım)
estağfurullah dostum...mrdnmz' Alıntı:Levent eline saglik gercekten cok ugrastin. Sahsim adina tesekkur ederim.
balikay' Alıntı:estağfurullah dostum...
ben olmasam sen, sen olmazsan başka arkadaşımız uğraşacak. esasında sipariş sayısı ne kadar çok olursa o kadar maliyet ve zaiyat o kadar azalıyor. isterdim ki katılım çok olsun, diğer arkadaşlarda sipariş sayılarını netleştirseler idi. şimdi onlar için basıma geçtiğimizde bu fiyatlara inşallah yaptırabilirim.
kemalalp' Alıntı:Selam arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz...
Kemal ALPASLAN Kemalalp 97 Frontera 2.2 A Çanakkale/Bozcaada
aramıza hoşgeldiniz...kemalalp' Alıntı:Selam arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz...
Kemal ALPASLAN Kemalalp 97 Frontera 2.2 A Çanakkale/Bozcaada