Frontera 3.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,908
Ş

şirin

Ziyaretçi
selam
ben 1999 model 3.2 v6 frontera aldım bu araçta dikkat edilecek hususları artıları eksileri söylerseniz memnun olurum birde araçta galiba hararet sorunu var ne tavsiye edersiniz.

Etiketler

Ynt: Frontera 3.2

Merhabalar,
Frontera benimde ilgilendiğim araçlardan, ilk izlenimlerinizi paylaşmanız mümkün mü ?
Şimdiye kadar görüştüğüm her kişi sorunlu bir araç olduğu ve parçalarınında pahalı olduğu, ancak tipinide ben çok seviyorum.
Siz ne dersiniz ?

İyi tarafları, kötü taraflarından bahsederseniz çok mutlu olurum, teşekkürler...

merhaba frontera iyi bir aractır ve sorunsuz bir arac tır ben aynı zamandada servisiyim ve kendimde kullanıyorum parca sıkıntısı yok tur öyle arıza veren bir arac değildir coğu aracta sıtandart olmayan lsd ön kılıtlı defransiyel standartır fronterada temizini bulursan pisman olmassın.

Merhaba,
bende site de yeniyim ve 2001-1999 model arasi frontera 3.2 almayi dusunuyourum, tam olarak yillik vergisi nedir acaba ? 6 aylik 740 tl gibi bir rakam cikiyor ama dogrumudur.
2000 model kullanan birini yolda sıkıştırıp soru yagmuruna tutmustum, herseyinden cok memnun oldugunu tuplu sehir icinde 230 kurus yakdigini soyledi 2,5 tonluk arac icin pek inandirici gelmedi.
Ankara da yasiyorum, fronteradan iyi anlayan ustalardan bildiginiz isim varmıdır ?
tesekkur ederim

ben de çok beğeniyorum bu arabayı. Nissan patfinder alacaktım ama 18 lt benzin harcaması beni korkuttu vazgeçtim. şimdi opel frontera ya bakıyorum.

3.2 olanlarının

şehir içi yakıtı nedir?
vergisi kaç tl ?
yedek parça kolay bulunur mu, ucuz mu?
deposu kaç litre

alması sorun değil alınır da, aldıktan sonra yedek parça sorunu yaşarmıyım, ilerde satarken satabilirmiyim diye düşünüyorum. Ayrıca ben Artvinde yaşıyorum.

bir arkadaş hararetten bahsetmiş, böyle bir araçta hararet sorunu olması ilginç geldi...

nacar08' Alıntı:
ben de çok beğeniyorum bu arabayı. Nissan patfinder alacaktım ama 18 lt benzin harcaması beni korkuttu vazgeçtim. şimdi opel frontera ya bakıyorum.

3.2 olanlarının

şehir içi yakıtı nedir?
vergisi kaç tl ?
yedek parça kolay bulunur mu, ucuz mu?
deposu kaç litre

alması sorun değil alınır da, aldıktan sonra yedek parça sorunu yaşarmıyım, ilerde satarken satabilirmiyim diye düşünüyorum. Ayrıca ben Artvinde yaşıyorum.

bir arkadaş hararetten bahsetmiş, böyle bir araçta hararet sorunu olması ilginç geldi...

hararet konusunda benim yazımı okuduysanız, benim araçta fabrikadan takılma buji çıktı öyle bakımlı bir araç almışım anlayacağınız :D herşeyi yaptırdık. gayet keyifli bir şekilde senelerdir sürüyorum.

otecopel' Alıntı:
merhaba frontera iyi bir aractır ve sorunsuz bir arac tır ben aynı zamandada servisiyim ve kendimde kullanıyorum parca sıkıntısı yok tur öyle arıza veren bir arac değildir coğu aracta sıtandart olmayan lsd ön kılıtlı defransiyel standartır fronterada temizini bulursan pisman olmassın.
Merhabalar bende 97 frontera 2.2 almayı düşünüyorum servisi olarak bana verebileceğiniz bilgiler nelerdir acaba çok sorun çıkarırmı ? birde 2.2 motorun küçük geldiği söyleniyor ama ben offroad yapmıyacağım şehir içinde kullanacağım ve yaz aylarında kampa giderken kullanacağım.

Yardımlarınız için teşekkürler saygılar.

Termostatı ve su pompasını (devirdaim) değiştirin. Opel'lerin su pompasının uzun ömürlü olmadığı yönündeki kanaat çok yaygın. 3 kuruşluk parçalar yüzünden ciddi arızalar çıkabilir.

merhabalar uzun zamandır net te bulunamıyordum sormak istediginiz bır konu olursa cevap verebilirim.seve seve. ;)

Frontera 2.2 Diesel 2002

Frontera sevenler Merhaba

7Sene IZUSU Rodeo ve ondan sonra 8 Sene Frontera 2.2 Diesel 2002 Model kullandim, aldigima bir gün Pisman olmadim.
IZUSU RODEO dan Frontera ismine gectiyi günden 2000 Modellere kadar Fronteralarda Elektronik Problemleri cok idi.
Frontera 2.2 Modellerinde yukarida yazdigim Problemler kaldirilmistir.
Fronteranin tek Problemi Motorun Suyu yüksek derecedelere cikar.
Yedek Parca Fiyatlari:
Opel General Motors (GM) yukarida yazdigim Problemlerin sebebiyle Müsterilerini kaybetmemek icin, Fronteralarin Yedek Parca Fiyatlarini diyer Opel Markalarindan Farkli ucuza Frontera müsterilerine Satmaktadir. Türkiyedeki Fiyatlari bilmiyorum ama Almanyada / Ingilterede ucuzdur. (Frontera Ingilterede Imalat yapilmistir) Frontera da 100 de 80 IZUSU RODEO. Gerisi GM/Opel dir. Elektronik de Tabi GM/OPEL :smiley: IZUSU RODEO / Frontera dan sonra IZUSU nun yeni Modeli Pick UP IZUSU D-MAX dir. D-Max almak isteyenlere IZUSU D-MAX 2500 deyil, IZUSU D-MAX 3000 i tagsiye ederim.
2 Senedir kendim IZUSU D-MAX 3000 kullaniyorum. Almanyada IZUSU D-MAX lar 2007 Senesinde Satisa ciktilar. türkiyede ve Baska ülkerde daha önce satisa ciktilar. Türkiyede en Fazla satilan D-Maxlar IZUSU D-MAX 2500 ler, nedenini bilmiyorum.

Almanyadan Selamlar

Marco (Zonguldakli)

27112006(002).jpg

Ynt: Frontera 2.2 Diesel 2002

Marco Almanya' Alıntı:
Frontera sevenler Merhaba

7Sene IZUSU Rodeo ve ondan sonra 8 Sene Frontera 2.2 Diesel 2002 Model kullandim, aldigima bir gün Pisman olmadim.
IZUSU RODEO dan Frontera ismine gectiyi günden 2000 Modellere kadar Fronteralarda Elektronik Problemleri cok idi.
Frontera 2.2 Modellerinde yukarida yazdigim Problemler kaldirilmistir.
Fronteranin tek Problemi Motorun Suyu yüksek derecedelere cikar.
Yedek Parca Fiyatlari:
Opel General Motors (GM) yukarida yazdigim Problemlerin sebebiyle Müsterilerini kaybetmemek icin, Fronteralarin Yedek Parca Fiyatlarini diyer Opel Markalarindan Farkli ucuza Frontera müsterilerine Satmaktadir. Türkiyedeki Fiyatlari bilmiyorum ama Almanyada / Ingilterede ucuzdur. (Frontera Ingilterede Imalat yapilmistir) Frontera da 100 de 80 IZUSU RODEO. Gerisi GM/Opel dir. Elektronik de Tabi GM/OPEL :smiley: IZUSU RODEO / Frontera dan sonra IZUSU nun yeni Modeli Pick UP IZUSU D-MAX dir. D-Max almak isteyenlere IZUSU D-MAX 2500 deyil, IZUSU D-MAX 3000 i tagsiye ederim.
2 Senedir kendim IZUSU D-MAX 3000 kullaniyorum. Almanyada IZUSU D-MAX lar 2007 Senesinde Satisa ciktilar. türkiyede ve Baska ülkerde daha önce satisa ciktilar. Türkiyede en Fazla satilan D-Maxlar IZUSU D-MAX 2500 ler, nedenini bilmiyorum.

Almanyadan Selamlar

Marco (Zonguldakli)

D-Max sanırım Türkiye'de 2004te satışa çıktı.2500 motorlu olanların fazla tutulmasının sebepleri arasında aynı kategoride nissan skystar ve country , mitsubishi L200 e göre daha ucuz piyasaya giriş yapması ve özellikle skystar göre çok daha az yakıt tüketimi olması.3000 motorlular motor hacmi ve vergi konusunda fazla satışı olmadı benim yaşadığım bölgede 100 Dmax varsa bunlardan sadece1-2 tanesi 3000. Son 1-2 yıl içinde limited modeli ( 4x2) iyi satış yapıyor

alhar' Alıntı:
Merhaba,
bende site de yeniyim ve 2001-1999 model arasi frontera 3.2 almayi dusunuyourum, tam olarak yillik vergisi nedir acaba ? 6 aylik 740 tl gibi bir rakam cikiyor ama dogrumudur.
2000 model kullanan birini yolda sıkıştırıp soru yagmuruna tutmustum, herseyinden cok memnun oldugunu tuplu sehir icinde 230 kurus yakdigini soyledi 2,5 tonluk arac icin pek inandirici gelmedi.
Ankara da yasiyorum, fronteradan iyi anlayan ustalardan bildiginiz isim varmıdır ?
tesekkur ederim

2.5 ton olur mu yanlışın var, fronteralar 7.5 ton :smiley:
Nereden bulursunuz böyle bilgileri gerçekten anlamak mümkün değil...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR