Frontera sevenler Merhaba
7Sene IZUSU Rodeo ve ondan sonra 8 Sene Frontera 2.2 Diesel 2002 Model kullandim, aldigima bir gün Pisman olmadim.
IZUSU RODEO dan Frontera ismine gectiyi günden 2000 Modellere kadar Fronteralarda Elektronik Problemleri cok idi.
Frontera 2.2 Modellerinde yukarida yazdigim Problemler kaldirilmistir.
Fronteranin tek Problemi Motorun Suyu yüksek derecedelere cikar.
Yedek Parca Fiyatlari:
Opel General Motors (GM) yukarida yazdigim Problemlerin sebebiyle Müsterilerini kaybetmemek icin, Fronteralarin Yedek Parca Fiyatlarini diyer Opel Markalarindan Farkli ucuza Frontera müsterilerine Satmaktadir. Türkiyedeki Fiyatlari bilmiyorum ama Almanyada / Ingilterede ucuzdur. (Frontera Ingilterede Imalat yapilmistir) Frontera da 100 de 80 IZUSU RODEO. Gerisi GM/Opel dir. Elektronik de Tabi GM/OPEL
IZUSU RODEO / Frontera dan sonra IZUSU nun yeni Modeli Pick UP IZUSU D-MAX dir. D-Max almak isteyenlere IZUSU D-MAX 2500 deyil, IZUSU D-MAX 3000 i tagsiye ederim.
2 Senedir kendim IZUSU D-MAX 3000 kullaniyorum. Almanyada IZUSU D-MAX lar 2007 Senesinde Satisa ciktilar. türkiyede ve Baska ülkerde daha önce satisa ciktilar. Türkiyede en Fazla satilan D-Maxlar IZUSU D-MAX 2500 ler, nedenini bilmiyorum.
Almanyadan Selamlar
Marco (Zonguldakli)