Frontera 2.0 Sport Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maydogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,873
Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında

;) Buda bizden grup fronti

IMG_0163.jpg

IMG_0359.jpg

Etiketler

BRBRSCN' Alıntı:
Sayın Kurukafa arkadaşım, 2.0 ve 2.0i arasındaki fark; ''i'' harfinin ''injection'' yani halk dili ile ''enjeksiyon - yakıt püskürtmeli sistem'' olduğunu gösterir. Frontera'larda ''A'' serisinin ilk varyasyonlarında 2.0 litre motor hacmini temsil eden rakamların yanına enjeksiyonu ifade eden ''i'' harfi eklenmiştir ( 2.0i ) daha sonra piyasaya çıkan ''A'' serilerinde enjeksiyon mevcut olmasına rağmen ''i'' harfi konmamıştır ( 2.0 ). Aslında devamında ''i'' olmayan rakamların karbüratörlü yakıt sistemini ifade etmesi gerekir ama artık karbüratörlü araba üretmediğinden Opel buna gerek görmemiştir. Selamlarım ile...

Sayın BRBRSCN ;

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Fakat benim tam öğrenmek istedigim şu idi,

Daha doğrusu ben sorumu eksik yazmışım..

2.0 motor tek nokta enjeksiyonlumu

2.0i çok nokta enjeksiyonlumu..

doğrumudur..

selamlar.

Korkut Bey 2.0 sport 'ların tümü çok noktadan enjeksiyonludur.

hmmm

Yusuf bey teşekkür ederim.

Sayın BRBRSCN dediği gibi o zaman biraz teferruat kalıyor bu ( i ) işi..hepsi çok nokta enjeksiyonlu madem..

hafifden sardını beni bu frontera işi :D

Sayın kuruKafa, yurt dışında olduğum için sorunuzu yeni gördüm, sayın YSF tarafından cevaplanmış teşekkür ederim.

istediğim fronterayı bulamadım iki üç aylığına palio aldım...;)
geçenlerde bi 96 fronti sport kullandım lpg yoktu arabadaa arabanın ağırlığı, duruşu, asaleti kalkışı felan çok korkuttu yakıt konusunda beni. (alışmışız binek araç kullanmaya) çok çok kararsız kaldım. şimdi aldımı altın dan kalkamadığımız zaman hemen satma olayıda sıkıntı gibi geldi bana..açıkçası neyapacağmı pek bilemedim. biraz bekleyip yeni kasalarına mı girsem diye düşünüyorum. sizler ne dersiniz. saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR