Freelander'in Arazi Performansı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,343

Etiketler

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı

Seve seve seninle tura gideriz. yağmurlarda başladı. yakında bi freelander buluşması ayarlıycam. o zaman sende katıl belki biz kalırsak sen çekersin. yada arabayı satıp belki sende bize katılırsın. Smiley
Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ben sonraki 6 ay içindeki sanayi performansının foto belgesel yapılmasından yanayım. Yoksa her araçla bu tür aktiviteler yapılır. İyi bir takım MT lastiğe bakar.

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Çağırın geleyim:smiley:))

Üstelik tüplü değil tüblü olacak ;D ;D ;D ;D

Yalan arkadaşlar ciddiye alırlar valla beni TYT sayfasından atarlar ;D ;D ;D

LR'yi sattın, biz seni LR sayfasından attık mı? TYT'cılar da insan, niye atsınlar? severiz biz herkesi, mühim olan gezmek eğlenmek...

rkayaci' Alıntı:
tüpüde olacak mı? ;D ;D ;D

10 numero yağ olmayacağına göre, tüb yapar artık. ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Çağırın geleyim:smiley:))

Üstelik tüplü değil tüblü olacak ;D ;D ;D ;D

Yalan arkadaşlar ciddiye alırlar valla beni TYT sayfasından atarlar ;D ;D ;D

Benim bile atmadılar, seni niye atsınlar ki :D:D:D

Neyse işin şakası bir yana konuyu dağıttık. Freelander bir dönem benimde düşündüğüm araçlardandı.
Tek araç kullanmak istediğimden freelander a yönelmiştim ama soonra iki araç olsun deyince vazgeçmiştim.
Tabi bunda şehir efsanelerininde etkisi yok değildi. :D

Sizler konuyla ilgili bilgileri paylaşmaya devam edin ki bizde bilmediklerimizi öğrenelim ;)

hsbasar' Alıntı:
10 numero yağ olmayacağına göre, tüb yapar artık. ;D

Benim bile atmadılar, seni niye atsınlar ki :D:D:D

Neyse işin şakası bir yana konuyu dağıttık. Freelander bir dönem benimde düşündüğüm araçlardandı.
Tek araç kullanmak istediğimden freelander a yönelmiştim ama soonra iki araç olsun deyince vazgeçmiştim.
Tabi bunda şehir efsanelerininde etkisi yok değildi. :D

Sizler konuyla ilgili bilgileri paylaşmaya devam edin ki bizde bilmediklerimizi öğrenelim ;)

Ben 2006 bu aracımı satıp 2003 yada 2004 td4 alıp bazı modifikasyonlar yapmayı planlıyorum. İnşallah bahara bu planı gerçekleştiricem. Bundan sonrada bir tunning firması kurmayı hedefliyorum. Tek araç için bence ideal...

merhaba:::

su gecişinde 50 cm derinlik var diğerleri ise ona keza

sarı olan ise kumda o tarz yerlerde fri olur ama off road

farklı agır camur farklı. kibar arazide süper iş yapar ama

off road icin mutlaka degişim takviyesi şart.

herkese kazasız belasız günler dilerim

DOGAN OTO

merhaba:::

su gecişinde 50 cm derinlik var diğerleri ise ona keza

sarı olan ise kumda o tarz yerlerde fri olur ama off road

farklı agır camur farklı. kibar arazide süper iş yapar ama

off road icin mutlaka degişim takviyesi şart.

herkese kazasız belasız günler dilerim

DOGAN OTO

Nasıl bir değişim mesela? Yerden biraz yükseltmek ve diferansiyel klit ilave ya da dişli oranları ile oynamak dışında yapılabilecek değişiklik var mı bu araçlarda?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR