Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,149
Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

Kaan çelik' Alıntı:
bendede freelander var eğer değiştirmeyi düşünürsem bi binek araçla 3.20d alırım,bence al abi bu araçlarla yol gitmek keyifli binek araç gibi yormaz adamı dizel fakat bakımlarını aksatma hoşuna gittiyse için ısındıysa al abi hiç düşünme bakma o bunu demiş bu böyle yapmış hikaye bunlar saygılarımla.
Kaan Bey bende fl td4 almak istiyorum ama okadar cok kafamı karıştırdılarki ne yapıcagımı şaşırdım 2005 model araçlar 120000 km oluyor ve dizel oluncada cok korkutuyor benn naapsam bilmiyorum amacım daha cok şehir içinde kullanmak öyle araziye çıkmak ise cok nadir. ne önerirsiniz

Etiketler

s a 5 yaş için bu km ler normal abi yalnız sağlam baktır araca bu araçların bakımsızı yıldırır adamı ama temizinide doyulmaz bu aracı alacaksan abi ara sıra dağ bayır vuracaksın daha araca bağlanırsın yol tutuş coğu arabaya göre ii yalnız bakımlarını aksatmayacaksın ben 2 yıl bekledim aldığımda 64 binde ii araç fakat bu araçların 2000 e kadarı ingiliz sonrası melez dış aksam parçalrı biraz pahalı aksesuarlarıda km de 20 25 krş arası yakıyo 6 aylık vergisi benimki 2000 model 407 idi bunları hesaba kat abi fakat bişey söyliyim o bunu dedi bu bunu dedi diye araba almaya kalkma çünkü son model paahlı arabalarda bile ne sorunlar duyuyoruz bu şans ve kısmet işi allahtan hayırlısını dileyin almanı tavsiye ederim abi kışın kar yağar millet sağa sola kayar sen basar gidersin yağmur yağar korkmazsın çamurda devam keyifli araçlar bunlar temizini bulmak zor sabır ister biraz allah gönlüne göre versin kardeşim yapabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yaparız.

Kaan çelik' Alıntı:
s a 5 yaş için bu km ler normal abi yalnız sağlam baktır araca bu araçların bakımsızı yıldırır adamı ama temizinide doyulmaz bu aracı alacaksan abi ara sıra dağ bayır vuracaksın daha araca bağlanırsın yol tutuş coğu arabaya göre ii yalnız bakımlarını aksatmayacaksın ben 2 yıl bekledim aldığımda 64 binde ii araç fakat bu araçların 2000 e kadarı ingiliz sonrası melez dış aksam parçalrı biraz pahalı aksesuarlarıda km de 20 25 krş arası yakıyo 6 aylık vergisi benimki 2000 model 407 idi bunları hesaba kat abi fakat bişey söyliyim o bunu dedi bu bunu dedi diye araba almaya kalkma çünkü son model paahlı arabalarda bile ne sorunlar duyuyoruz bu şans ve kısmet işi allahtan hayırlısını dileyin almanı tavsiye ederim abi kışın kar yağar millet sağa sola kayar sen basar gidersin yağmur yağar korkmazsın çamurda devam keyifli araçlar bunlar temizini bulmak zor sabır ister biraz allah gönlüne göre versin kardeşim yapabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yaparız.
Öncelikle samimi cevabın için teşekkür ederim piyasada birkaçtanesine baktım hani kaporta birşekilde kontrol edilirken yürür aksam cok düşündürüyor beni yetkili servislere gitsem bakımlı mı bakımsız mı eksper yaparlar mı bilmiyorum bu sınıf araçlar çok riskli dediginiz gibi bir masraf acarsa birde dizelse hayatın kararır tavsiye edebileceginiz biryer var mı veya tanıdıklarınız var mı araç satan bana bir yol gösterseniz cok makbule gecer çünkü gerçekten cok yabancıyım bu sınıf ve bu markaya

aracın seri numarası var abi plakada aynı işi görüyo anıl otoda kosiflerde borusanda girsinler numarayı o serviste ne parça ne değişti hepsini görürler bir de sigortacı tanıdığın varsa ver plakayı sana geçmişini öğrenir kaç el değiştirmiş arabanın kazası var mı diye zaten bakımlı ii araç belli olur abi biraz araştır git bak incele bin dene test et yani almayı düşündüğün aracı2004 kullanan bir kaç kişiye sordum yani senin düşündüğün 2004 2005 kasa makyaj aynı 100 bin gittim dağ bayır bir defa kaputu açmadım diyenler duydum senin abi bu araçlarda en büyük sıkıntın vites ve mazot pompası olur başka bir şeyinden korkma aracın dilinden ii anlayan bi ustada buldun mu olur şölede bir şey var hangi araç masrafsız ve sorunsuz ki illaki birşeyler olacak abi daha böle bi araç icat edilmedi sanırım vergisi bakımları lastiği mazotu falan filan olmadan da olmuyo ama saygılar.(kardeşlerimize abilerimize destek olabiliyosak destek alabiliyosak ne mutlu bize bir şeyi araştırmak sormak ayıp değil mübah hiç değil)

Lr almak benim de hayalimdi ve 2006 TD4 freelander aldım.Henüz 3-4 gün oldu.Binek otodan,LR ye terfi eden biri için ilk izlenimlerim şu oldu ; birincisi altınızdaki araçta LAND ROVER yazıyor.Kesinlikle size güven veriyor ve de konforu felan da hiç de kötü değil,hatta ve hatta fevkallade yerinde.Zaten 4x4 bir arazi aracında konfor ancak bukadar olmalı.Bunun dışında sıkışık trafikte öndeki aracın plakasını değil, ufukları seyredebiliyorsunuz .d. Henüz araziye çıktım sayılmaz ama, ben ağır off road yapmayacağım için, ufaktan yayla,kır,dağ, bayır gezileri düşündüğüm için,aracımın bunu kesinlikle başaracağını biliyorum.tek sorunum,son günlerdeki olağan dışı yağışlarda,sol kapının üzerinden su aldı,ki o da sanırım fitillerle alakalı bir durum.Zevkler tartışılmaz ama, aynı yollardan geçmiş birisi olarak ben aracımdan çok memnunum ve de tavsiye ederim.

Dip.Bakımsız bir araç, markası ne olursa olsun, insanı hayata küstürür.Yüksek modellerde pek fazla sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum

abi fitil speyleri var onlardan sıkabilirsin eğer işlevini yitirmediyse soğuk sıcak fitilleri bozuyo bende 3 4 ayda bir sıkıyorum komple freelander ayrı bir tutkudur saygılar.

Teşekkür ederim.Fitil spreyini de deneyceğim,tavsiyeniz için teşekkürler.

ÖNCELİKLE SUNU DEMEK İSTİYORUM BİRAZDAHA ÜZERİNE EKLEYEREK 5-6 BİN GİBİ HONDA CRV Yİ TAVSİYE EDERİM HİÇ SORUN YASAMAYAYİM DERSENİZ CRV YE GÖRE BİRAZDAHA KÜÇÜK OLAN TOYOTA RAV 4 ISRARLA TAVSİYE EDERİM BENDE ALIRKEN COK COK ARASTIRDIM RAV 4 KARAR KILDIM VE SİZİNDE ARASTIRMALARINIZ SONUNDA YEDEK PARÇA BAKIM SAGLAMLIK EKONOMİ BU KANIYA VARACAGINIZI TAHMIN EDİYORUM AMA HER ARAÇIN KENDİNE GÖRE BEGENİLECEK TARAFLARI VE MÜSTERİLERİ VARDIR AMA NE OLURSA OLSUN HANGİSİYLE MUTLU OLACAKSINIZ ONU ALMANIZI İSTERİM BU BENİM SAHSİ GÖRÜSÜM

BİR LAND ROVERE KARŞI HONDA?? hem de CRV?? : )) CRV yi dünya üzerinde hiçbir oto uzmanı 4x4 olarak kabul etmiyor : )) bu benim fikrim değil araştırırsanız aynısını görürsünüz,

Mademki freelander almak istiyorsunuz o zaman freelander 2004 yılında makyaj gördü , 2004 ve sonrası bir TD4 almanızı tavsiye ederim.. 2004 te farları özellikle çok farklı... HSE paket alırsanız dolu olur. Koltuk ısıtma, katlanır aynalar 17" alüminyum jantlar gibi üst donanım aksesuarlar içeriyor... TD4 lerin motoru BMW 2000 cc. turbo dizel motorun aynısının farklı versiyonudur...
Ben de fL bakıyorum, ama okudukça içim kararmıştı; verdiğiniz bilgilere teşekkürler! biraz bu yazdığınız özellikleri arayacağım :smiley: otomatik vites de önerilmiyor galiba, bir şanzıman sorunu konusu var sürekli sözü edilen çünkü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR