Freelander 1 Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vipertomson Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,337

vipertomson

Yeni Üye
Yer
KONYA
Merhabalar,
Aracım 2000 model 2.0di manuel vites. aracımda bir zırıltı sesi var çok canımı sıkıyor. tüm viteslerde 2500-3000 devir arasında uğultu, zırıltı oluyor 2500 ün altına düştüğümde veya 3000 devirin üzerine çıktığında bahsettiğim ses kayboluyor. başına gelen çözüm bulan varsa lütfen bana yardımcı olabilirmi? aracımda başka bir sıkıntı yok çok şükür. normal hızla gideyim dedimmi bu devirlere ulaşıyor sonrasında da bu ses beni çıldırtıyor. Konya da yaşıyorum.

Etiketler
Ynt: Freelander 1 Acil Yardım

Merhabalar aracınızda muhtemelen gevşek bir vida veya parça olabilir.Örneğin havalandırma mazgal ızgarası yatağından çıkmış olabilir veya kapı iç döşemelerinden biri dübelinden kurtulmuş olabilir. bazen koltuk başlıkları bazen kapı içindeki kilit aksamları belli devirlerde ses yapar. Önerim özellikle parke döşeli yollarda giderken sesin nereden geldiğini dinleyin şüphelendiğiniz yerleri elinizle bastırın. İki kişi daha kolay olur.

öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. ses dinlediğim kadarıyla kaputun altından bi yerden geliyor + o devirlerde viteste zırıldıyor.

vipertomson' Alıntı:
öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. ses dinlediğim kadarıyla kaputun altından bi yerden geliyor + o devirlerde viteste zırıldıyor.
Fren rekorlarından tırnağı çıkmış olan vs varsa ondan olabilir. Aralarına birşeyler sıkıştırabilir veya orjinali gibi fiksleyebilirsiniz. Kaput altından ise ses bulması ve çözmesi daha kolay olabilir. Açıp baktığınızda tahmin edebilirsiniz elinizle her serbest parçaya vurarak...

benim arabada karter muhafaza var, usta tamir esnasında çakmağını düşürmüş oraya, aynı sizde olduğu gibi belli devirlerde ve parke yollarda tıkırdıyordu, tesadüfen yağ degişimi için sökünce gördük. çakmak gidince ses bitti, inşallah böyle basit bir sorundur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR