Fotoğraflı Çağrışım Oyunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,867

Etiketler
Ynt: Fotoğraflı Çağrışım Oyunu

Zerrrin hanımı ben yanılttım sanırım. Çünkü başta kar yazmıştım ama sonra yukarıda yazıldığını görünce hemen değiştirdim.
Zerrin hanımın hızına yetişemeyince böyle oldu

Affınıza sığınıyorum :smiley: , bizim burda internet uydu üzerinden olduğu için biraz yavaş.

ceranus' Alıntı:
Ama Sedat ilk önce kar yazmıştı çöl değildi :smiley:

Çöl de de kum tipisi oluyor ki.?

Son Kelime ; Batmak

Benim Kelimem ; Direnç

Trans 038.jpg

mücadele.jpg

Birde hatırlatma... İlk sayfada yer yer oyundan uzaklaşılmış.. karışmış :D
Oyunu ben uydurdum.Zerrin hanım konuyu açtı. Benim oyunum şöyle (yani bu oyun) :

Mesela biri başlatıyor Kuş diyor. hiç resim eklemiyor.
2. kişi kuş un ona nasıl bir kuş çağrıştırdığını bulup o kuşun fotoğrafını ekliyor ve kendi kelimesini söylüyor kuştan çağrışım yapan. mesela ağaç..
.3. kişi ona çağrışım yaptıran ilk ağaç resmini ekliyor ve ağaç kelimesinin ona çağrıştırdığı kelimei yazıyor. mesela yangın..
vs vs

Haydi devam.. Kelimem : Spor

Esracım, konularda sorun yok herkes kendine çağrışan yanıtları veriyor ,

Ayrıca konuyu bana özelden bildirip ve oyunu benim açmamı istediğin için teşekkür ederim.

eftaLYa' Alıntı:
Sen aç o zaman konuyu :smiley:

eftaLYa' Alıntı:
Birde hatırlatma... İlk sayfada yer yer oyundan uzaklaşılmış.. karışmış :D
Oyunu ben uydurdum.Zerrin hanım konuyu açtı. Benim oyunum şöyle (yani bu oyun) :

Mesela biri başlatıyor Kuş diyor. hiç resim eklemiyor.
2. kişi kuş un ona nasıl bir kuş çağrıştırdığını bulup o kuşun fotoğrafını ekliyor ve kendi kelimesini söylüyor kuştan çağrışım yapan. mesela ağaç..
.3. kişi ona çağrışım yaptıran ilk ağaç resmini ekliyor ve ağaç kelimesinin ona çağrıştırdığı kelimei yazıyor. mesela yangın..
vs vs

Haydi devam.. Kelimem : Spor

forumda ne kadar aktif olmaya çalışsam da sizler kadar ne nerede ne kadar uygundur bilemem Zerrin.. O yüzden sana danışmayı uygun buldum. Oyunu beğendiğin ve konuyu açtığın içinde teşekkür ederim :smiley:

Zerrin hanım çok hızlısınız ve olabilecek en güzel fotoğrafı seçmişsiniz. Sizi tebrik ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR