Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,449
P9130005.jpg

Etiketler
Herkese selam,şu yükleme işini çözebildigime çok sevindim dogrusu...resimlerin bir tanesini kartepede mehtaplı bir havada bulutların üzerinden çektim digerlerini mecidiyeköy'de işyerinde çektim..

bu alttan ikinci resim sizin mi? siz mi çektiniz? eger oyleyse var yaaaa inanılmazzzzz güzel :smiley: muhteşem bir resim ben cok begendimm :smiley: elinize sağlık...

bu arada gece resmi çeken arkadaşlarım, maksadınız beni kıskandırmaksa tamam kıskandım, ben o kadar guzel gece resimleri cekemiyorum henüz diye bu kadar ustume gelmenize gerek yoktu... var mıydı bi de siz soyleyin? niye oyle guzel o resimler, insan azıcık kusurlu ceker dimi? bu kadar guzel olmak zorundalar mı sanki? cık cık cık :( ben de makineme azcık hakim olim ben de cekcem boyle guzel resimler işte o zamannn :( ayyy ne cok kıskandımm ben yaaa... kıskanclığım ustumde bugun işte... kıs kan dımmmmm... çok güzel çünkü eklenmiş tüm resimlerrrrrrr :(

sayın feroza34, o yılanın makinenizin karesinde ne işi var? hem de o kadar yakınında... siz hala yaşıyorsunuz dimii? aaaa hiç aklıma gelmemiştiiii? siz bana super bir fikir verdiniz şimdi bu iletiyi yazarken, ben hafta sonu bi petshop'a gidip, yılanların satıldıgı bolume ugrıycammmm... nasıl aklıma gelmedi yaa... size oyle yaptınız demiyorum, size bu resmi nasıl cektiniz derken aklıma geldi bu yontem... nasıl gelmedi bu gune kadar diye de şaşkınım aynı zamanda...

bugun şaşkın bir kıskanç oldum... herneyseeee

Vallahi bilipte gece resmi çekmiş degilim 3 ay önce Cevahir avm de kelepir bir makina denk geldi ,hevesimde vardı şans işte,standart ayarlarla güzel çıkıyor resimler.forumlardan bişeyler ögrenmeye çalışıyoruz.Mesela gece resminde tripod kullanmak şartmış..Bu vesile ile buradan ustalara sorayım yukardaki bulutların üzerinde,ay ışıgında çekilen resim daha net çıkabilirmi?..Zira gözümle daha aydınlık görülüyordu..

VforVendetta' Alıntı:
sayın feroza34, o yılanın makinenizin karesinde ne işi var? hem de o kadar yakınında... siz hala yaşıyorsunuz dimii? aaaa hiç aklıma gelmemiştiiii? siz bana super bir fikir verdiniz şimdi bu iletiyi yazarken, ben hafta sonu bi petshop'a gidip, yılanların satıldıgı bolume ugrıycammmm... nasıl aklıma gelmedi yaa... size oyle yaptınız demiyorum, size bu resmi nasıl cektiniz derken aklıma geldi bu yontem... nasıl gelmedi bu gune kadar diye de şaşkınım aynı zamanda...

bugun şaşkın bir kıskanç oldum... herneyseeee
Resimdeki yılan orjinaldir petshop tan alınmış değil doğadan.
resim055ny1.jpg

S n Transporter bu bir su yılanı zehirli bir tür değil bu resim karamürsel dağlarında çektim çok harika bir manzaraya sahip paylaşmak isterim..

resim066gy8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.