Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,555

Etiketler

ya hayırrr agaclar diyorum yaaaa kırmızı yapraklı agaclarrrr.... yaaaaaa siz niye beni dinlemiyorsunuz, telefon aman offf televizyon başında oturanalr ne cekecekler, erdoğanı cekim size isterseniz haberlerden :(

Bu arada, bu kadar kelamın arasına eskilerden bir kaç kare ekleyeyim.

OFF-ROAD1056.jpg

ocuk-2.jpg

alacakaranlk.jpg

illa beni daga çıkaracaksınız yarın...Tamam bu haftaki konumuz kızaran yapraklar..Amatör kümede başlıyoruz..Ha bu arada penguen diye bir arkadaş var..Gerçek fotograf görmek istiyorsanız onun galerisine bakın..Vfor.... sen bakma şimdilik..

evet o off-road yazan yeri Vforvendetta sen bir harikasın cok guzel resimler cekiyorsun sana hayranız yazınn :D

penguen mi dedinn... güzel foto mu dedin.... birden irrite oldum niyeyse artık, anlamadımmmmmm ??? :eek:

ayyy o sisli resimler cok guzel ayolll.. nerde cektinnnnn.... gerçi ben daha guzelini cekerim ama, sen de iyisin yani... fenal degil fena degil... gelişmektesin... tebrik ederim... ama daha cok ogrencen şey var bence :-\

ayrıca birden lütfen abartma.. o kadar da esrarengiz degil :-\

benim de sizin şu avatarlarınızdaki gibi bi resmim olmayacakmı acaba hiç... napsam acaba, haftasonu gidip honda bayisine camur sıvasam ordaki jiplerden birine, sonra ben de bi su gölünde hoplayıp zıplayım kirletsem üstümü başımı, sonra da yoldan gecen birine resmimi cektirsemmmm olur mu ki acaba ??? ??? ???

evet kızaran yapraklar oyleee, oturma evde hem kilo alırsınnn...

onlar biraz sararan yapraklar ama olsun onemli degil o da olurrrrr

tamam sen koye git... kesin vardır yaprakk o hurmalardaaaa :D evet evet... hatta illa yaprak olan hurma bulmaya calış... kesin bulursun... sonra da buraya ekle tamam mı (birini daha ekarte ettim ohhh)

bizim bahçemiz varrr, bahcemizde hurma agacımız, kiraz agacımız, nar agacımız, armut, erik ağacımız var, hem de bahceye bile inmeden, böyle camdan size yarın bi fotolar cekim de çatlayın siz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR