Ynt: fotoğraf makinası alacağım
Güneş GÜLTURAN' Alıntı:
Kaan bey tabi slr'leri insanı çok fena gaza getiriyor.Ben hiç fotoğraf çekmekten anlamıyorum ve poz falan da veremiyorum ama bu slr ler elime geçince o kadar güzel pozlar çıkıyor ki.Teknik olarak özelliklerini bilmiyorum bu cihazların ama tabi telefonlardan ayıran pek çok özelliği vardır diğe düşünüyorum.Teknosada da ucuzmuş aslında alıp kenara koymak lazım.Bir zaman geliyor bi doğa yürüyüşünde falan keşke olsaydı diğe için gidiyor.
Merhaba, aşağı yukarı 7 senedir Canon Eos 400D kullanıyorum. Çıkarılan yıla göre epey kullanışlı bir makineydi hatta yanlış hatırlamıyorsam
ödül bile almıştı. Giriş seviyesi için oldukça kolay öğrenilen bir ürün, ben hala çok memnunum kendisinden. Yağmur da yedi, kum da gördü,
en sıcak güneşin altında bile bana mısın dememişti. Lâkin slr makinelerin bence kötü bir tarafı boyutlarından dolayı bazen yanınıza alırken
tekrar düşünüyorsunuz ( hareketli bir insansanız eğer ); kompakt ürünlerin rahatlığı ve hızlılığı gibi değil özellikle manuel çekim yapacaksınız
vakit ayırıp ayarlamalar yapmak gerekiyor; ânı yakalamak içinde el çabukluğu gerekiyor, ben el çabukluğu kısmını beceremedim hâlâ.
Bence ihtiyacınıza ya da kullanım alanınıza göre bir ürün seçmelisiniz alacaksanız eğer. Ben her yere götüremem, yük olur, sağda solda
unuturum, bir yere çarparım, cebime atıp çıkmak istiyorum diyorsanız slr makineler ve kompakt makineler arasında tekrar düşünün derim
naçizane fikrim
Fotografium sitesinde de kampanyaları yakalamanız mümkün, sadece Teknosa'ya bakmayın