Ynt: Forumda Ticari Amaçla Yapılan Paylaşımlar
İhsan bey,başlarda konunun buralara geleceğini deneyimlerimle az ,çok hissetmiştim... Kendimce ılımlı ,kontrollü bir iki mesaj la konuyu yumuşatma çabamın yetersiz kaldığını görmek beni üzdü.Burası her ne kadar deneyim,bilgi birikimlerimizi paylaştığımız bir platform olsada kişi hedef alınmadan genel konularıda yazıp tartışmayacağız diye bir zorlamada yok.Son mesajınızda----
''Bir sürü hakaret mesajı yazılıyor hakkımda. Yok Atilla Bey beni rahatsız etmiş, benden dolayı bir daha yazmayacakmış, bardağın boş tarafını görüyormuşum. Hatta ticaretin tanımını yapmaktan, ne olduğunu anlamaktan aciz bir arkadaşım kafamda problem olduğunu dahi yazmış
Çıkarına dokunulan insanların edeceği laflar bunlar, cevap vermek abesle iştigal olur ''-----
şeklinde yazarak ,görüşünüzü belirten konumundan, konuyu başlatan durumuna koymuşsunuz kendinizi ve gelen mesajları sahiplenmişsiniz,yanlışmı düşünüyorum ?Bu foruma üye olmadan önce uzun zaman dışardan takip ettiklerini,daha sonra forumun kalite seviyesi nedeniyle yazmaya başladıklarını çoğu yeni üye mesajında belirtmekte,bu kalite, üye olan arkadaşlarımızın bir ortak paydada birleşmiş olmasından,kırıcı olmaktan kaçınmamızdan kaynaklanıyor,burada kartvizitimizde Karavancı yazıyor, kimin özel hayatında hangi titr'i taşıdığını,hangi konularda aciz veya yeterli olduğunu tanımadan karar veremeyiz,bu herkes için geçerli. İş hayatında faal üye arkadaşlarımızında camiamızı ilgilendiren konularda bildiklerini bizimle paylaşması, artı değer katar.Bu yüzden her cevabın bir değeri var,Yeterki Hz .Mevlananın dediği gibi ,ağızdan çıkan söz,yaydan çıkmış ok gibidir,gittiği yerden geri dönmez' deki sözü yazdıklarımız olarak uyarlayalım. Konularda kişi hedef almadığımızda tartışmalar daha seviyeli oluyor görüşüm.(burada isminize hitaben yazmamın nedeni mesajınızdan ilgilendiğim bir bölümünü kullanmam )Kalın sağlıcakla.