Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rnk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,818

rnk

Ana Kamp
malumunuz 2009 ve öncesi foresterlarda mp3 player bulunmuyor. ne önerirsiniz?

aracın orjinalliği bozulsun istemiyorum.hariçten komplike bir cihaz mesela(navigasyon+mp3+bluttooth :smiley:) )

cama falan monte edilebilen kaliteli birşeyler olabilir mesela.bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim selamlar.

Etiketler
Ynt: Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz

Ben epeydir sıfır kutusunda duran Kenwood ddx 6000 serisi cihazımı taktım. Double din için yer var Forester araçlarımızda, çok şık duruyor... Cihaza arka kamera, TV vs. herşey bağlanabiliyor. Nette 400-600 civarı var 2.el...
Video girişinden sony mp3 çalarımı bağlayıp kullanıyorum.. Sadece altın uçlu bir ara kablo almak yeterli... Bir tarafı kırmızı beyaz video, bir tarafı da 3,5 cm. jak olacak. Fiyatı 1,5 m. liği 15 TL, elektronik marketlerde...

forum sakinleri nerelerdesiniz?

herkes tatilde mi yahu?

yada kimsenin mp3 ile ilgili bir sorunu yok mu selamlar

tekrar selamlar.....

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

foresterlarımız için en uygun ve basit multimedia çözümlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

bu konuda kimsenin konuşacak bir şeyinin olmaması çok ilginç.

mp3 çalar yerine amortisor alacam çünkü bu aralar revaçta imiş ;D :D

kendinize iyi bakın

Ben de orjinalliği bozulmasın diye bayağı düşünmüştüm ama orjinalleri çok pahalı olduğundan kumandalı ve yeşil aydınlatmalı LG MP3'lü radyo aldım. Ayrıca Parrot marka BT cihazı da var, fotoğrafları "Forester" başlığı altında önceki sayfalarda olacak. O da hem kumandalı, hem MP3 çalıyor cep telefonundan (parça değiştirme, ses açma vs. gibi fonksiyonları mevcut) ve telefondan görüşmede yapılıyor. Ebay üzerinden çok ucuza almıştım. Bostancı'da da iyi bir ustam var ona taktırdım, memnunum.

benim de 2007 Forester var. double din dvd player arayisi icindeyim. taktiran arkadaslar fotograf yollayabilir mi? zira cikinti yapan tilt openning olan tiplerin montajlari ile ilgili kuskularim var...

tesekkurler...

merhabalar,
hem bu ilginç konuyu canlandırmak, hem de görüşlerinizi sormak açısından, aşağıdaki linkte yer alan ürünü kullanan var mı? veya hakkında fikri olan..

http://www.hepsiburada.com/Liste/necvox-dva-9801sbhd-subaru-imprezaforester-araca-ozel/ProductDetails.aspx?productId=otessedva9801sbhd&categoryId=17545

gittigidiyorda biraz daha uygun fiyata bulunabiliyor..

Bu ürün ve/veya alternatif başka ürünle ilgili görüşlerinizi paylaırsanız sevinirim. Ses kalitesinden ödün vermeden, forester ile tam uyumlu (direksiyon kumandası ile) bir cihaz öneriniz olur mu?

Teşekkürler..

benim aracımda (2008 2.0 limited ) benden önceki sahibi avt marka tv li dvd playerli dokunmatik ekranlı bir cihaz taktırmış çok güzel vede orijinal duruyor. fotolarınıda gönderirim.

fotoları gönderiyorum

DSC_0843.jpg

aracın kokpitinin üstünde bulunan göz sökülerek double din navigasyon ve multimedya takılabiliyor. Bunun için bir mounting kit lazım. 6lı cd çalar bu durumda fonksiyonunu yitirdiği için bunun yerine de soğutmalı torpido oluyor. soğutmalı torpido japonya da satılıyor. arka klima bağlantısı çerçeve vs..
pioneer avic f30bt modelini tavsiye ederim. kenwood DNX7680 de güzel olur.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
soğutmalı torpido ve navigasyon montaj detayı
[attachment=4]

ImageFromDB.jpg

Navi2.jpg

Navi6.jpg

10452006_200501aa.jpg

soğutmalı göz ile ilgilenen olursa;
http://www.japanparts.com/db/partslist.php?KEYWORD=&dealer=1&car=11&middlesmall=2%3A13&maker=5&VOLKEY=190-035
linkinden sipariş verilerek parçalar temin edilebilir. Yuki diye bir arkadaş var (yuki@japanparts.com).
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpg

bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR