foremost resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,287
Ynt: foremost resimleri

teşekkür ederim serhat bey sizinde bir defenderiniz olması dileğiyle sayılar selamlar

Etiketler

foremost' Alıntı:
teşekkür ederim serhat bey sizinde bir defenderiniz olması dileğiyle sayılar selamlar

Çalışmalarım hızlı bir şekilde devam ediyor, iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

"Defender'in sınırı sahibinin hayal gücüdür". Anladığım sonuçta bu oldu sevgili foremost. Ya da bir başka deyişle "Defender ancak sahibinin hayal gücü kadar güzelleşir". E, sizinki de maşallah güzeller ötesi olacak bu gidişle :D

motkun evet dediğiniz aynen doğru şunu da yapayım buda olsun her resimde farklı bir defender gördükçe onu güzelleştirme isteği birazdaha artıyor siz güzel olduğunu düşünüyorsunuz ya gerisi önemlideğil olsun bu sizin zevkiniz ayrıca ama bunları yapmak gerçekten güç çünkü başta maddiyata dayanıyor dönüp dolaşıp birde zaman meselesi bu işleri yapmak için çok kısıtlı zamana sahıptım bazı ayrıntıları sağlıklı düşünemedim mesele yan küçük sinyal lambaları orjınalı tanesi 50 tl ben araştırdım ve onun yerine fiat doblunun yan sinyallerini kullandım onlar 10 tl ama inanın nakıt dayanmıyor onun için iyi usta ve paranızın karşılığı zaten iyi usta ile pazarlık şansınız olmuyor adan satırı vuruyor sizde ses çıkaramıyorsunuz çünkü birdahaki sefere yaptığı indirimi misli ile çıkarıyorlar onun için az kurcalatmak az kafa yorgunluğu canınızı hiç sıkmayın kolay gelsin

foremost' Alıntı:
bülent bey teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah ayrıca lpg beyninin yerini değiştirme fikride kafama yattı teşekkürler bu bilgiler için 10 ekimde tarsusta yamaç paraşutu ve off-roat oyunları var bora ve ben katılmayı düşünüyoruz müsayıt olursanız bekleriz tabi hava muhalefeti uygun olursa şu an yağmur yağmakta adanada saygılar selemlar
nazik davetiniz için teşekkürler ama bu aralar hanımla biraz aram açık arabayı sat diye tutturdu söz vermiyiym ama gelmeye çalışırım yoksa yazlığ giderken uğrarım size
lpg beyninin yerini değiştirdikten sonra ciddi anlamda yakıt düştü gaz beyinden çıkıp karbiratöre gelene kadar soğuyor ve ve çig gaz yakmaya çalışan araç ta tüketim artıyor benimkini fotosunu koyayım görün
selamlar

hayrlı olsun gule gule kulanun yanlız on sol lastık ters takılmış yonlu lastık bılgınız olsun kazasız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR