Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak?
üstad yağla beraber kullanmanı tavsiye etmesemde (duyumlara göre zararlıymış)ben hiç denemdim motorda gerçekten zararı varmı malüm yeni nesiller common rail yani yağlı mazot kalın gelebilir karışımlı mazot hakkında aydınlatırsan sevinirim keşke yakıtlardaki vergi yükü insede bizde böyle şeylere başvurmasak.....kht58' Alıntı:arkadaşım yanlış anlamadıysam u araçların arkasının virajlarda savrulmasından şikayetçisin ancak kamyonet tarzı araçlar aslen yük taşımak amaçlı yapıldığı için önlerde süspansiyon veya amortisör sistemi varken arkalar makaslıdır ve arka yük taşımak için tasarlanmıştır durum böyleyken yüksüz bir şekilde seyrederken virajlarda arkanın savurması gayet normal bir durumdur ve bana kalırsa bu araçları kullanmayı zevkli kılan bir özelliktir Wildtrack kullanma fırsatım olmadı ancak benim aracım 2006 model ben ilk kullanıcısım şu an 21300 kilometrede ve bunun ciddi bir kısmını arazide yaptım inanın bana hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmadı ama tabiki biraz yükseltme yaptım şu sıralar aracımla ilgili tek sıkıntım yakıt problemi malum diesel 3.70 TL oldu bu sıkıntıyı aşmak için bende kamyonculara uydum mazot ve yağ karışımı kullanıyorum artık biraz duman atıyor ama performansta bir sıkıntı söz konusu değil ama merak ediyorum dieğr rangerler ( eski kasalar ) şehir içi kullanımda ne yakıyorlar....