suleimana' Alıntı:arazide en iyi pickup ranger. bunu ben solemiyorum,bizzat surekli 4x4 pickup kullanan, botasin ana dogalgaz hatlarini yapan bi arkadasin internetteki syazisindan okudum. diger modellerin hicbiri ranger kadar dayanikli deil. ozellikle arazi icin soyluyorum, sehirde kesinlikle mitsubishi yada toyota tavsiye ediliyor. ranger in tek handikapi rakiplerine gore biraz daha fazla yakmasi.... arazide ses gelmeyen yeri kalmiyor denmis dogrudur ama baya bir km yapmaniz gerekir.ayrica 50 100 ytl verip bi kac plastik parcayi degistirdinmi ne ses kalir ne gicirti. rangerlar mazda pickuplarla beraber amerikada tasarlandi buda bi artidir. bende de var bir adet2005 model xlt. onun icin epey arastirma yapmistim nette. internette arastirirsaniz daha iyi anlarsiniz. ben cok memnunum. tek sorunum buyuklugu. satip daha kucuk biseyler alicam kismetse.
yakitina gelince : goodyear buyuk AT lastiklerle sehir ici yakit=0,3 ytl/km .arazide 0,4ytl/km.sehirler arasi 0,24ytl/km parcalarida cok ucuk rakamlara deil normal.
sisdagili61' Alıntı:Bu toprakları bizlere bırakanlar, Galiçyada, Yemende, Şanlı Urfada, Gaziantepte, Sakaryada, Çanakkalede haçlı bozuntularını perişan ederken AT, ATARABASI ve ÖKÜZ ARABASI kullandılar.
Evet belki AT ARABASI konforlu değil fakat ülkenin kurtuluşundaki lojistik onlarla sağlandı.
Unutmayın her şeyin en iyisi şahısların kendilerine ait olandır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
sisdagili61' Alıntı:Bu toprakları bizlere bırakanlar, Galiçyada, Yemende, Şanlı Urfada, Gaziantepte, Sakaryada, Çanakkalede haçlı bozuntularını perişan ederken AT, ATARABASI ve ÖKÜZ ARABASI kullandılar.
Evet belki AT ARABASI konforlu değil fakat ülkenin kurtuluşundaki lojistik onlarla sağlandı.
Unutmayın her şeyin en iyisi şahısların kendilerine ait olandır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
mstdgbkn' Alıntı:hocam konuyla çok ilgili bir yere değinmişsiniz. hatta nolacak bu somali'nin hali ??