Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,033

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

metin0035' Alıntı:
Yaaşar kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş iç dizayn daha bitmedi galiba.Bu konuda Atilla bey haklı ama yüzlerini kolayca değiştirmek sizin elinizde.İlgi ile izliyor ve finali bekliyoruz.Kolay gelsin,başarılar.SEVGİ ve SAYGILAR.
Metin bey teşekkür ederim daha bitmedi final inşallah çok yakın

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

yugun' Alıntı:
Çok güzel görünüyor.
Bence koyu kahverengi renk seçimi ortama çok yakışmış.
Selamlar, Mutlu geziler.
Teşekkür ediyorum sayın yuğun bakalım nasıl bişey olacak elimden geldiğince uğraşıyorum inşallah güzel olacak

şükür kavuşturana :smiley:
neredesin merak ettik

buralpdi' Alıntı:
şükür kavuşturana :smiley:
neredesin merak ettik
burdayım kısa br süre ara verdim çok yoğundum bundan sonrada kısa süre giremeyebilirim en kısa zamanda fotoğraf koyarım
bu ara geçmiş olsun bende yeni öğrendim çok üzüldüm inşallah bir sıkıntı yoktur şu an iyimisin yapabileceğimiz bişey varmı
tekrar geçmiş olsun allah şifa versin

yayiyayayu' Alıntı:
burdayım kısa br süre ara verdim çok yoğundum bundan sonrada kısa süre giremeyebilirim en kısa zamanda fotoğraf koyarım
bu ara geçmiş olsun bende yeni öğrendim çok üzüldüm inşallah bir sıkıntı yoktur şu an iyimisin yapabileceğimiz bişey varmı
tekrar geçmiş olsun allah şifa versin

iyiyim Allaha şükür, çok teşekkürler, ezik bölgelerin verdiği sıkıntı harici birşeyim yok, bedava yaşıyoruz ;D

Bu süreç pehlivan tefrikasını aşmış. Lost'un final sezonu solda sıfır kalır. Neredeyse bir günüm bu sayfayı izlemekle geçti müthiş başarı. Bütün aşamaları bizlere aktardınız, kendim adına hepinize teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin. Finali heyecanla bekliyoruz.

cuneytulu' Alıntı:
Bu süreç pehlivan tefrikasını aşmış. Lost'un final sezonu solda sıfır kalır. Neredeyse bir günüm bu sayfayı izlemekle geçti müthiş başarı. Bütün aşamaları bizlere aktardınız, kendim adına hepinize teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin. Finali heyecanla bekliyoruz.
Cüneyt bey teşekkür ediyorum pek bağlanma fırsatım olmuyor ancak cevap yazabildim kusura bakmayın finale az kaldı inşallah

ykamas' Alıntı:
Yaşar Bey,
Ha gayret.
Finale bir adım kaldı.
Kolay gelsin.Selamlar.
Sayın ykamas çok teşekkür ediyorum
ewet az kaldı ben bu arada aracı test etmeyede başladım cumartesi akşamı pınarhisara bağlı çayırdere köyünde 1 gece konakladım aracın yol performansı ve konaklamadaki rahatlığı hoşuma gitti testlere devam etmek istiyorum onun için biraz gecikmeli bitecek gibi daha çok arabanın dış boyası beni uğraştıracak gibi tavan kaplama bitmek üzere yakında siteye fotoğraf koyucam güzel dilekleriniz bana moral oluyor teşekkür ederim

ewet arabanın içinde sona yaklaştık ufak tefek işler kaldı onlarıda sonra halledicem

IMG_5507.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR