yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
;D
;D
Teşekkür ederim ilker kardeşim finişe daha çok var saol beklerim şimdi arabaya iniyorumilker 72' Alıntı:Yaşar abi koltuklarda gelmiş güzel görünüyor finishe yaklaşıyorsunuz galiba hadi hayırlısı kolay gelsin iyi çalışmalar.
Arabayı yapalım misafir işi kolay ama şu andada misafir kabul ederimenverdede' Alıntı:Koltukların misafirimi eksik ne ?
Atilla abi teşekkür ederim koltukları kumaş yapalım diye çok direndim ama olmadı hanım baskın çıktı dediğin gibi sıkılınca değiştiririzatiladi' Alıntı:Yaşar, karavanın güzel ilerliyor, ellrinize sağlık... Ama iyi olmuş diyemeyeceğim bir şey yaptın, koltukları suni deri kaplatmak temizlik açısından hoş gelebilir ama sıcakda oturanıda yatanıda terleteceği kesin..Ama yinede üzülme alt tarafı üç tane minder, sıkılınca değiştirirsin....
Levent ustam çok teşekkür ediyorum bana çok büyük moral oluyor söylediklerin ama beğenmediğin şeyler olursa eleştirilerinide beklerimburalpdi' Alıntı:koltuklar süper olmuş....
kolay gelsin,
devam
Merhaba insel bey buradayım yakında fotoğraf yükliyeceminsel' Alıntı:1 Haftadir ses yok. Orada misiniz?