Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,180
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

;D :D ;)

IMG_5433.jpg

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar abi koltuklarda gelmiş güzel görünüyor finishe yaklaşıyorsunuz galiba hadi hayırlısı kolay gelsin iyi çalışmalar.

ilker 72' Alıntı:
Yaşar abi koltuklarda gelmiş güzel görünüyor finishe yaklaşıyorsunuz galiba hadi hayırlısı kolay gelsin iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim ilker kardeşim finişe daha çok var saol beklerim şimdi arabaya iniyorum

koltuklar süper olmuş....
kolay gelsin,
devam

Yaşar, karavanın güzel ilerliyor, ellrinize sağlık... Ama iyi olmuş diyemeyeceğim bir şey yaptın, koltukları suni deri kaplatmak temizlik açısından hoş gelebilir ama sıcakda oturanıda yatanıda terleteceği kesin..Ama yinede üzülme alt tarafı üç tane minder, sıkılınca değiştirirsin....

atiladi' Alıntı:
Yaşar, karavanın güzel ilerliyor, ellrinize sağlık... Ama iyi olmuş diyemeyeceğim bir şey yaptın, koltukları suni deri kaplatmak temizlik açısından hoş gelebilir ama sıcakda oturanıda yatanıda terleteceği kesin..Ama yinede üzülme alt tarafı üç tane minder, sıkılınca değiştirirsin....
Atilla abi teşekkür ederim koltukları kumaş yapalım diye çok direndim ama olmadı hanım baskın çıktı dediğin gibi sıkılınca değiştiririz :D :D :D

buralpdi' Alıntı:
koltuklar süper olmuş....
kolay gelsin,
devam
Levent ustam çok teşekkür ediyorum bana çok büyük moral oluyor söylediklerin ama beğenmediğin şeyler olursa eleştirilerinide beklerim :D :D :D

1 Haftadir ses yok. Orada misiniz?

Karavanı bitirip yakın yerlere gezmeye gittiler gibi geliyor bana.

Yaaşar kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş iç dizayn daha bitmedi galiba.Bu konuda Atilla bey haklı ama yüzlerini kolayca değiştirmek sizin elinizde.İlgi ile izliyor ve finali bekliyoruz.Kolay gelsin,başarılar.SEVGİ ve SAYGILAR.

Çok güzel görünüyor.
Bence koyu kahverengi renk seçimi ortama çok yakışmış.
Selamlar, Mutlu geziler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR