Ford Focus ile Orman Gezintisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,779

damast

HER NEFES SON NEFES OLABİLİR
Yer
İSTANBUL
Bayram ziyareti için geldiğim şile de yine için kıpır kıpır oldu ve kendimi ormanda buldum ve bu kadar ancak off road yapabildim en azından biraz rahatladım

Etiketler
Ynt: Ford Focus ile Orman Gezintisi

:D yorum yapamıyorum valla.. yer neresi ?
bununda torsiyon çubuklarıyla bi oynamak lazım şöle biraz yükselse.. :p lastikleride yenileyelim. yok çamur görünce kendini tutamıyosun bari araba hazırlıklı olsun :D
hiç frontera ile kumsala girdin mi?
neden sordum = http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=2141288

şileymiiş..

Ben de sadece kendimi sıyırmış zannediyodum :D :D :DBizdede aynı kasadan bi tane var ve üzerindeki çiziğin haddi hesabı yok. ;D

rumelian' Alıntı:
bununda torsiyon çubuklarıyla bi oynamak lazım şöle biraz yükselse.. :p lastikleride yenileyelim. yok çamur görünce kendini tutamıyosun bari araba hazırlıklı olsun :D
hiç frontera ile kumsala girdin mi?
neden sordum = http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=2141288

Bir iki kere girdim ama MTR ile zor yol alıyorum kumda
Kumsalda gitmek için aracın lastikleri geniş ve düz zeminli olmalı benim gibi MTR ile girersen debelenir durur sun .bu arada lastik havalarıda düşürmek lazım tabii

aras' Alıntı:
Ben de sadece kendimi sıyırmış zannediyodum :D :D :DBizdede aynı kasadan bi tane var ve üzerindeki çiziğin haddi hesabı yok. ;D

Focus ve şile nin de dili olsada bir anlatsa dünkü macerayi 2 saat ormanda turladım durdum. Dönüşde de bir güzel gözleme yedim söylemesi ayıp. çocuklar gibi sen dim yine.

cadede kulandıgım araclarımı heder ettikten sonra kendime bir dört ceker topladım şimdi diger aracım rahat temiz temiz geziyor

Evet biraz hastayız ama kımseye zarar ı miz yok yardımız var. Kar da ,çamurda , yolda kalan, kaza yapan çok araç kurtardık sadece allah rızası için.. Onların duası yeterlı bize

ehe çok manyak bişi yaw. iyi örnek olmuyoruz arkadaşlar. Düşünsenize yeni focus almış bir kişi internette aracın özelliklerini öğrenmeye çalışırken karşısına bu resimler çıkıyor.

neden Focusunda bu özelliklerini bilmek lazım:smiley: oramanda piknekte kabiliyeti hucum acısı:smiley: karın bosluğu:smiley: ve uzaklaşma acıları fena değil:smiley:
beliki yeni bir suv doğar:smiley:

Bizim megane dayanmazdı bu haraketlere ama yine de denemek lazım. GERÇİ TOROSLAR İÇİN BİNEK ARAÇLARIN ARASINDA EN İYİ OFFROAD ARACIDIR DERLER ama hiç tecrübem olmadı. Lastikleriniz nedir? :D

aman murat!! koç grubu görmesin bu yaptığını.. sonra başımıza FIAT Uno 1.4 Hobby gibi , renault Megane Scenic RX4 gibi bir SUV yaratırlar :smiley:

toros keci gibi ama focus un hareketi de güzel olmus değil mi ? ford iste güzel araba pardon SUV oldu şimdi belki hafif of road gezileri kış lastiği ile onla gelirim:smiley: olmaz mı?

bulasici bulasici ,,,,,,,,,, antibiyotikini isvicre ilac sanayii bulmus diye duydum , dedikodu sanirim......

Bizi özümüz çekir yanı toprak. toprakta huzur buluyoruz ve huzur var son yerimiz de orası gercek böyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR