Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar offroad heycanı benide sardı
bir abimde 86 model fj 62 var benzinli / lpg li
bu araçla ilgili olumlu / olumsuz bilgi almak istiyorum
araçta bildiğim klima , hidrolik direksiyon var başka hiç bir bilgim yoktur
selamlar bu aracın sahibi forum üyelerinden birinin toyota sayfasından bulabilirsin
dizel leri hakkında çok bilgiye erişebilirsin ama benzinli ler ile ilgili az var
ama toyota candır
biraz araştırma yaptım ama dediğiniz gibi pek fazla bilgi alamadım bende illaki bilenler vardır diye yazmak istedim çünkü bu aracı almaya niyetliyim ama ne yazık ki hiç bir bilgim yok
Bence kesinlikle benzinlisini alma. 6 silindir olduğu için torku yüksek değil ...hemde belki lpg gibi tehlikeli bir yakitla arazide belki de 1 metre mesafe de ileri geri zorlayacaksin. Sonra takacagin lpg sirali sistem dahi olmayacak..hj 60 yani diesel olanı al derim çünkü daha dayanıklı bir motoru var ve torku benzinli göre yüksek ...internette bir tane satılık beyaz var güzel bir araba ben baktım. Elimde ki arabayı satsam onu alırım.