FJ 62 hakkında bilgi almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shadow60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,021

shadow60

Yeni Üye
slm arkadaşlar offroad heycanı benide sardı
bir abimde 86 model fj 62 var benzinli / lpg li
bu araçla ilgili olumlu / olumsuz bilgi almak istiyorum
araçta bildiğim klima , hidrolik direksiyon var başka hiç bir bilgim yoktur

fotoğraf.JPG

fotoğraf (2).JPG

fotoğraf (1).JPG

Etiketler
Ynt: FJ 62 hakkında bilgi almak istiyorum

selamlar bu aracın sahibi forum üyelerinden birinin toyota sayfasından bulabilirsin
dizel leri hakkında çok bilgiye erişebilirsin ama benzinli ler ile ilgili az var :smiley:
ama toyota candır :smiley:

biraz araştırma yaptım ama dediğiniz gibi pek fazla bilgi alamadım bende illaki bilenler vardır diye yazmak istedim çünkü bu aracı almaya niyetliyim ama ne yazık ki hiç bir bilgim yok

ben fj 60 kullanıyorum memnunum güçlü arabalardır. toyota kraldır :smiley::smiley: düğün nedeniyle ben satıyorum ilgilenirseniz yardımcı olabilirimm ....

Bence kesinlikle benzinlisini alma. 6 silindir olduğu için torku yüksek değil ...hemde belki lpg gibi tehlikeli bir yakitla arazide belki de 1 metre mesafe de ileri geri zorlayacaksin. Sonra takacagin lpg sirali sistem dahi olmayacak..hj 60 yani diesel olanı al derim çünkü daha dayanıklı bir motoru var ve torku benzinli göre yüksek ...internette bir tane satılık beyaz var güzel bir araba ben baktım. Elimde ki arabayı satsam onu alırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR