Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan heliacik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,310
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

omnitemporal' Alıntı:
umarım bu 3 karavancının da sorunları çözülür,bizlerin kimseye karşı art niyeti yada kötü niyeti yok,hiçbir karavan üreticisiyle bağlantımız yok,
dolphin den karavan yaptırdık diye ötekileştirildik deniyor ya bu çok komik,söz konusu firmaya karavan yaptırdığını iddia edenler sanki müşteri gibi değilde firma ortağı gibi konuşuyor,
dürüst olun ,ciğerimizi yeyin,iyi iş yapan ve müşteri memnuniyetine özen gösteren,reklam konusunda etik kurallara dikkat eden,türkiyede karavancılığın gelişmesine katkıda bulunacak her firmaya saygı duyarım ama önce dürüstlük...

Daha öncede karavanlarım oldu dedim onada inanmadınız. Alın buda eski karavanlarım.

IMG_9818.jpg

IMG_9829.jpg

Etiketler

Geçenlerde biriside Yalancı olduğumu düşünerek Antalya da oturup oturmadığımı sorguluyordu. Kim olduğunu hatırlasam Tapu göndereceğim.

Burası çok enteresan çok.
Sadece burası değil karavan parklarıda çok enteresan. Seninki böyle benimki şöyle muhabbetleri..
Nedense camiada bir çekememezlik var gibi geliyor bana.

Karavanımı izmire götürdüm. Çünkü tadilat projesi ruhsata işlenecek falan filan. Orada Alkovenli karavan yaptıklarını gördüm ve çocukla daha rahat edebileceğim için bende istedim. Şimdi hepinize soruyorum 3 tane şikayet var diye alkovenli siparişimi iptal etmelimiyim???

90 bin ayarlayalım da bizde yaptıralım

omnitemporal' Alıntı:
90 bin ayarlayalım da bizde yaptıralım

Meselede bu zaten. Madem paran yok yaptıramıyorsun, Yaptıranlarla neden uğraşıyorsun? Yada yazdıklarınla neden yaptırmak isteyenlerin aklını karıştırıyorsun? Eğer senin karavanın yoksa neden bu sitede karavancı gibi davranarak Dolphin karavan alehinde kara propaganda yapıyorsun? Kimsin sen? Hangi şirket adına çalışıyorsun?

Karavan imalatçılarını soralım sorgulayaım demiştik ancak konu kişileri sorgulayalım konumuna kadar geldi, nezaket kuralları
forum kuralları yerlebir. Sanırım bu başlık biraz dinlenmeli ortam sakinleştiğinde yazmaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri