Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan heliacik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,310
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

gezenbilir öğrencileri abileri hepinizin birbirinizi tutup kolladığını düşünüyorum. Bir şirketi hedef alan üyelerinizi uyarmak yada kınamak yerine, tepki gösterdiğim için beni uyarıyorsunuz. Siz bu sitede kendi aranızda kendi karavanını imal edenler olarak birbirinize yetiyorsunuz ve mutlusunuz. Profesyonel İmalatçılara yada imalatçılardan hazır karavan alanlara tahammülünüz yok. Siteyi 3 yıldır takip ediyorum. 1 yıldır yorum yazıyorum.

Söylermisiniz Aktif Ticaret yapan bir karavan şirketi hakkında bu sitede kara propaganda yapmak ne kadar doğru?

Mağdur kişi mağduriyetini buraya açıklayarak yazar. Bunu okuyanda bundan ders alır ve aynı şeyi yaşamamak için önlemini alır.

Fakat bu sitede yapılan farklı. Bence yanlış kişiyi uyarıyorsunuz.

Etiketler

Firma ile ilgili en az onar olumlu ve/veya olumsuz davranış modelini örnekleyerek anlatabilirim. Bu örneklemelerden somut bir sonuca da varabilirim üstelik sonuca giden analize, şikayeti olanların paylaşımı ve firma sahiplerinin değerlendirmeleri ile ulaşibiliyorum. Bildiğim kadarıyla son satılık ilanı ile birlikte bugüne kadar bu platform da biri Nüvit Bey'in olmak üzere diğeride facebook sayfasında paylaşılan 3 şikayet sözkonusu .her 3 şikayettede firma sahipleri paylaşım da bulunmadı şikayeti yapanlarda sorulan sorulara detay cevap vermedi ama pek çok kişi darağacını kurarak hızlı bir şekilde sonuca gitti.Benim pratiğimde sorun karşısında firmada muhatap bulamama veya çözüm üretememe gibi serzenişler yeterli desteği bulamıyor ne yazıkki .Keşke sorunu yaşayanlar samimiyetle tüm detayları burada paylaşabilse ,yeterli karavan pratiği olab sevgili forum dostları firma yetkilileri ile de görüşüp değerlendirmelerini ondan sonra yapsalar......Bildiğim kadarıyla firma 1 yıl içinde 20 civarında araç teslim etti ve en büyük hataları iş yoğunluğu karşısında iş kaçırmamak için takvimlerini sıkıştırmak oldu Erim Bey'in bahsetmiş olduğu sağlık problemleri de mevcut olumsuzlukları çıkılmaz hale getirdi. Neticesindede çok iyi bir hava yakalayan firma İmaj'a alternatif olabilecekken gereksiz yere kan kaybetmiş oldu.....
Ancak genede işin doğrusu heriki tarafın yorumlarını dinledikten sonra hüküm vermek olacaktır...
Kalın sağlıcakla

Dar ağacı kurarak Hızlı şekilde sonuca gitmelerine katılıyorum. Mağdur olanda olmayanda sesini yükseltiyor. Linç Harekatından farksız.

Bu adamlar demekki bu işi iyi yapıyorki bu kadar talep var. Talebe yetişememeleri elbette şikayetide beraberinde getirir.

İnsanlar şikayetlerini veya mağduriyetlerini buraya güzelce yazarlarsa Alıcıların ve İmalatçıların dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Herkes yanlıştan dönecektir veya daha dikkatli olacaktır.

Sahibinden nokta com sitesinden bir ilanın linkini göstererek bakın bu mağdur olmuş sizde mağdur olmayın diye yazılan yazıyı tasvip etmiyorum ve ona destek veren gezenbilir abilerini yada öğrencilerinide açıkça kınıyorum. Tarafları dinlemeden yargısız infaz.

Sahibinden nokta com sitesindeki o ilanın açıklama kısmında yazılı olan şeyler kabul edilebilir açıklamalar olsaydı adam yazdıklarını değiştirmek zorunda kalmazdı.

Yazık. Karavan camiasına katkısı olan böyle şirketlere destek olacağınıza Linç etmeye çalışıyorsunuz. Ben tartışmada çekiliyorum.

Kendi nacizane fikrim şudurki..kişileri profilindeki yıldızlara göre ..yeni veya eski olarak değerlendirmeye gerek yok..en önemlisi deneyim ve paylaşım olmalı ..kendimce saygı duyduğum birçok karavancı abimiz ve arkadaşımız var bu forumda ..şu varki herkezi bağrıma basacak değilim.. hayatta tasvip etmediğim tek şey Hiyerarşi dir.. forumda bazen bunu görüyorum..sosyal bir ortamda muhabbetin alasını yapanlar yeri geliyor yolda birbirini tanımıyor..peki biz insanları karavanlarına veya araclarına göremi tanıyacağız..bindiğin karavan illa hatırı sayılır bir markamı olmalı..yeni olmuş eski olmuş ne farkeder..direksiyonda ve pc başında oturan kişi insan olsun yeter..
Benim hala anlam veremediğim tek olay ..bir arkadaş A firmasına şipariş veriyor..oturup pazarlık yapılıyor ..sözleşmeler havada uçuyor..vaatler ve beklentiler anlatılıyor..iyi güzel de kardeşim aralarındaki hukuk bizi neden ilgilendiriyor..Memeleketimin medarı iftarı firmalar ve sipariş veren kişiler arasındaki husumet ..maşallah forumu birbirine katıyor.. Kim AK kaşık dostlar..satıcımı alıcımı .. sevgili moderetörler defalarca yazıyor..memnuniyetinizi .. eleştrilerinizi ve artı-eksilerini yazın.. varsa şikayetin arkadaş ..başında sözleşme yapmadınmı ..ver mahkemeye hakkını ara ..kalkıpta buda şikayet etmenin anlamı ne ..bazı arkadaşlarımızda elinde körükle bekliyor zaten..Demekki ben gıcık olsam firmaya ..adımı değiştirip foruma üye olurum..hiç tanımadığım ..iş yaptırmadığım firmaya verir veriştiririm ..çamur atmak kolay...
ortada sorun varsa önce muhattabınla halledeceksin..baktın çözülmüyor yardım istersin..yada şikayet edersin..
AK kaşık olayına gelince ..kıymetli firmalar eminimki ellerinden gelenin en iyisii yapmaya çalışıyor..bu çarkın dönmesi ve memnuniyetin tavan yapması konusunda hassas olduklarına inanıyorum..çuvaldızı kendimize batırıyormuyuz peki..hiç sanmıyorum.. boşuna demiyorlar insan oğlu ile uğraşılmaz..gerçekten doğru..taaa başında A diyen teslim aldığında neden B diyor acaba.. firmayla sözleşme yaparken profesyonelce ok deniyor ..iş tesliminde keşke o değilde bu olsaydı diye söylenilmeye başlanıyor..
neyse lafı çok uzatmak istemiyorum..
Bu yazdıklarım.. firmalara ve şahıslara karşı alınmış bir tavır değildir..sadece buzamana kadar gördüğüm olayların durum değerlendirmesinden ibarettir..kendi fikir ve düşüncemdir..yazdıklarım öz eleştiriden öteye gecmemektedir..
sevgiyle kalın
A.erim özbiler

bulent kocoglu' Alıntı:
erim Bey,
yazdıklarınıza ve fikirlerinize saygı duymakla birlikte
kesinlikle katılımıyorum.
Saygı duyuyorum Bülent bey..
sevgiyle kalın
A.erim özbiler

Öncelikle geçmiş, olsun, Allah sağlık versin dolpin karavan sahibine. Ben kendilerini ve firmasını tanımadığım gibi hakkında bir bilgim yok. Sadece önce karavan yaptıracağım, marangoz arıyorum diye konu açıp 3-4 gün sonra da bu firma hakkında methiyeler düzüldüğünde doğru olsa bile bana inandırıcı gelmemişti. Bir de aynı kişilerin bu firma hakkında yazı yazması da bende soru işareti. Yine de ben yanlış düşünüyor olabilirim, sadece izlenimi mi anlattım. Önemli olan işin doğru yapılması. Eğer düzgün imalat yapıyorsa zaten söylenenlerin izi kalmaz, merak etmeye gerek yok.

Forumda ben yaptırdım memnunum,iyi düşünün,çok iyiler, ben de orayı seçtim
gibi ifadelerle işler yürümüyor,bunları yazanların karavanlarını yada fotoğraflarını görmek nasip olmadı,bu gezenbiliri kullanarak reklam amaçlı yazışmalara benziyor,dolphin den 3 tane şikayet eden müşteri duyduk sadece, ve bu kişilerin karavanlarının fotoğraflarını gördük,yüzde 60 müşteri memnuniyeti yeterlidir,başımızı ağrıtacak müşteri gelmesin denirse bu esnaflık olmaz

berkcantp' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84539.msg1343955;topicseen#new

Problemin büyüyüğü küçüğü olmaz her surette firmanın çözüm üretmesi lazım, ancak benim hayret ettiğim iki uç noktada yaşananların birbirini desteklemiyor olması çünkü aynı firma yetkililerinin farklı bir problemde 500 km yol gidip aracı atölyelerine çektikten sonra sorunu giderme yoluna gittiklerine şahit olmuş biri olarak yaşanan iletişim problemine şaşırıyorum.Ancak herhlükarda sorun var ise mutlak surette çözülmesi gerekli firmanın heriki ortağı da soruna sırt çevirecek kadar çiğ insanlar değiller ve sorunun çözümsüz kalması halinde kendilerine verecek zararın bilincindedirler....
Sorunun en kısa zamanda çözülmesi ve Mustafa Bey'in aracını keyifli seyahatlerde kullanmansı dileğiyle....

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84539.140#ixzz37dw4T2Zx

berkcantp' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84539.msg1343955;topicseen#new
umarım bu 3 karavancının da sorunları çözülür,bizlerin kimseye karşı art niyeti yada kötü niyeti yok,hiçbir karavan üreticisiyle bağlantımız yok,
dolphin den karavan yaptırdık diye ötekileştirildik deniyor ya bu çok komik,söz konusu firmaya karavan yaptırdığını iddia edenler sanki müşteri gibi değilde firma ortağı gibi konuşuyor,
dürüst olun ,ciğerimizi yeyin,iyi iş yapan ve müşteri memnuniyetine özen gösteren,reklam konusunda etik kurallara dikkat eden,türkiyede karavancılığın gelişmesine katkıda bulunacak her firmaya saygı duyarım ama önce dürüstlük...

2007 jumper aracını bursa imaj karavanda yeni yaptıran biri olarak kitabın ortasından konuşmak gerekirse forumda gözlemlediğim izmirdeki firmaya önyargılı davranılmaktadır. Bence her firmaya aynı mesafe ve hoşgörüyle yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum

Tabi ki firma ortağı gibi konuşurum. Sonuçta sevdiğimiz insanlar. Onların sayesinde İmaj karavanda 125.000 Liraya satılan karavana 90.000 Liraya sahip oldum. Ve donanım olarak kat kat üstün bir araç aldım. Bir sorun yaşadığım zaman gece 24:00 de olsa telefonla ulaşabiliyorum. Ben mutluysam onlarında mutluluğunu isterim.

Yazmış oraya: Umarım bu 3 karavancının sorunu çözülür diye. Dolphin karavanla hiç bir alakası yok ama şikayetlerin istatistiğini yapıyor. Adamın sattığı karavan 30 dan fazla. 3 adet şikayet %90 başarı anlamına gelir.

Beni Dolphin karavan zannediyor. yazdığım %60 memnuniyet tarzımdan bahsediyor. Ben emlakçıyım. Karavan satıcısı değil.

Dolphin karavandan aldım memnunum tavsiye ederim diye yazdığım anda pişman ettiniz beni. Arkadaşım burada insanlar fikirlerini paylaşamayacakmı? Biri reklam dedi, diğeri şirket çalışanı dedi, kimi resimle ispatını istedi, başkası profilimdeki bilgilerin tutarsızlığından bahsetti. Yalancı damgasını suratımıza yapıştırdılar. Dikkat ediyorum hala benzer şeyler yazıyorlar.

Sadece imalatçıları değil kullanıcılarıda karalıyorsunuz. Herseye art niyetle yaklasıyorsunuz. İnsanların yalan söylediklerini düşünerek olmayan bir yalancıyı ortaya çıkartmaya çalışıyorsunuz. İsterdimki bu forumda hersey güzel başlasın ama bunun için 5 yada 10 yıllık ikinci el forum kullanıcı profili satın almak lazım.

Kimse kimseye burada bir şey ispatlamak zorunda olmamasına rağmen karavanla fotoğrafımı ekledim yetmedi size. Ruhsatın resmini göndereyim mi istermisin? Karşılığında ne vereceksin Karavanını Dolphine yaptırdı ve memnun imajından kurtulacakmıyım?

Sana bişey söyliyimmi Bu kadar memnun insan varken o 3 kişinin sesi şakşakçıları sayesinde dahada yükseliyor. Ama eğer o 3 kişi imalatçıyla normal bir iletişim kursaydı bunlar olmazdı diye tahmin ediyorum. Herkesin bazen lanet olsun parasıda lazım değil dediği insanlar vardır.

Ayrıca Bravo Şado

omnitemporal' Alıntı:
umarım bu 3 karavancının da sorunları çözülür,bizlerin kimseye karşı art niyeti yada kötü niyeti yok,hiçbir karavan üreticisiyle bağlantımız yok,
dolphin den karavan yaptırdık diye ötekileştirildik deniyor ya bu çok komik,söz konusu firmaya karavan yaptırdığını iddia edenler sanki müşteri gibi değilde firma ortağı gibi konuşuyor,
dürüst olun ,ciğerimizi yeyin,iyi iş yapan ve müşteri memnuniyetine özen gösteren,reklam konusunda etik kurallara dikkat eden,türkiyede karavancılığın gelişmesine katkıda bulunacak her firmaya saygı duyarım ama önce dürüstlük...

Ayıp Ayıp. Ben sözkonusu firmaya karavan yaptırdığımı iddia ediyorum ama dürüst değilim. Kimlik Resminide istermisin? Önlü arkalı?

fotoğraf.JPG

IMG_2008.JPG

IMG_0477.JPG

IMG_1805.JPG

IMG_1907.JPG

Kamyonet ruhsati problem olmuyor mu?
Tuv ya da trafik kontrollerinde? Bir de simdi modifiye arac durumu cikti.. Soruyu dolphin den ayri soruyorum.
Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Araç 27.07.2014 tarihinde 5 yaşına girecek. Daha 10 gün var. 5 yaşına girmeden ruhsatı karavana çeviremiyorum. Polise yakalanmadım şimdiye kadar fakat yakalanırsam tadilat projesi ruhsata işlenmediği için 150 TL civarı bir ceza yerim diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri