Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leyla-t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,840
Kampinglerde veya da Abant,Yedigöller vb yerlerde bir sorun olmaz ancak leyla hanim kamping dışı konaklamayı daha fazla düşündüğünü söyledi, Gönül isterdi ki hiç bunlar akla bile gelmesin ama malesef

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok haklısınız, tüm aile fertlerimin en büyük endişesi bu. Önce yakın arkadaşlarımın çiftlik, yazlık , bahçe, kamp gibi hemen erişebileceğim yakınlıktaki bölgelere gideceğim. Trakya ve kütüğüm karadeniz derken epey bir deneyim kazanırım diyorum.

Etiketler
Kampinglerde veya da Abant,Yedigöller vb yerlerde bir sorun olmaz ancak leyla hanim kamping dışı konaklamayı daha fazla düşündüğünü söyledi, Gönül isterdi ki hiç bunlar akla bile gelmesin ama malesef

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Bey endişeleri anlıyorum. Benimde endişem, kötü niyetli insan da silahlıysa ve kendisini savunmaya kalkarsa ne olur diye düşünüyorum. Çünkü böyle insanlar çoğunlukla bizden daha iyi silah kullanırlar. Geceleme yerleri seçilirken yalnız olan bir kadının belki biraz daha dikkatli olması gerekebilir. Bu sadece Türkiye’de böyle değil. Ama tüm Avrupa’yı yalnız gezen karavancı kadınlar hiçte az değil.

Türkiye’de kamp dışı olanaklar çok değil. Avrupa’nın bir çok ülkesinde kamp dışı geceleme yerleri „karavanparklar“ sayı bakımından kampinglerden daha fazla. Böyle yerlerde az bir ücretle gecelemek, komşu karavancılarla sohbet etmek mümkün. Yani istediğiniz zaman yalnızsınız istediğiniz zamanda konuşacak insanlar var.

Ben, geceleme yerinin dikkatlice seçiminin yanı sıra, kendimizi tehlikede hissettiğimizde, dörtlü ikaz lambalarını açarak aracın kornasını çalmak yeterli olur sanıyorum.

Avrupa için planladığım konaklama bu şekilde. O yüzden kendi kendine yeten mini bir motokaravan yapmaya çalışıyorum. Güvenilir olduğunu düşünüyorum bende. Olmadı kalk koyul yola. o_O

Bana kalırsa yabancılar doğrusunu yapıyor..!
"Akdeniz45" e katılıyorum o delikli demir güven veriyor gibi gelsede;
güvenden çok tehlike doğurur...
Köpeğim öldü, 6 aylık bir sokak kedim var. Ne kadar korkutucu olacaksa artık :p Tüfeğin daha tehlikeli olabileceğine dikkatimi çektiniz teşekkürler, hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Hunde.PNG

Promobil mecmusından aldığım bu resim işin şakası!:smiley:

Karavanda köpek ama hakikaten çözümlerden birisi olabilir.

yeniden köpek edinmek hiç zor değil;
barınaklarda fazlasıyla sahiplenilmeyi bekleyen köpek var,
(ben birkaç kez yaptım hepsini'de ölünceye kadar besledim, şimdi köpeğim yok onlar kadar sadık dost'da yok)

yeniden köpek edinmek hiç zor değil;
barınaklarda fazlasıyla sahiplenilmeyi bekleyen köpek var,
(ben birkaç kez yaptım hepsini'de ölünceye kadar besledim, şimdi köpeğim yok onlar kadar sadık dost'da yok)
Ne güzel bravo size. Yurtdışı çıkışlarında problem olur mu bilmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 5732
Promobil mecmusından aldığım bu resim işin şakası!:smiley:

Karavanda köpek ama hakikaten çözümlerden birisi olabilir.
Sn Akdeniz45, yurt dışında karavanda köpekle dolaşmanın yasal prosedürü nedir biliyor musunuz? Karantina olacaksa mümkün olmaz.

Son düzenleme:

Gezilerimizde köpeği olan çok karavancıyla karşılaşırız. Özellikle Fransızlar. Sanıyorum karavancıların yarısından fazlasının köpeği var. Sayın Onebune‘nin verdiği linkteki bilgilerin tüm Avrupa Birliğinde geçerli olduğunu düşünüyorum.

Ben mutfak için büyük tüp kullanıyorum yedek olarakda küçük tüp taşıyorum büyük bitince ilave bir adaptörle küçük tüpü dedantöre bağlıyorum . Büyük tüp temin edene kadar yedeği kullanıyorum. Dedantörü küçük tüpe bağlayan aadaptör AYGAZ bayilerinde mevcut. İnce tüp kullanmak gerekli diğerine göre daha az yer tutuyor.

Sn
Ben mutfak için büyük tüp kullanıyorum yedek olarakda küçük tüp taşıyorum büyük bitince ilave bir adaptörle küçük tüpü dedantöre bağlıyorum . Büyük tüp temin edene kadar yedeği kullanıyorum. Dedantörü küçük tüpe bağlayan aadaptör AYGAZ bayilerinde mevcut. İnce tüp kullanmak gerekli diğerine göre daha az yer tutuyor.
Sn Gezicii
Su ısıtmaya ve kabin ısıtmaya başka çözümğnüz var herhalde. Sırf ocak için çok uzun süre kullanılır haklısınız. Çok teşekkürler

Teşekkürler Onebun, inceledim verdiğinşz linki. Keyfi karantina talebi yüzünden sefil olan bir iki arakadaşın söylediklerini hatırladım. Emin olmadan yola çıkmam
Gezilerimizde köpeği olan çok karavancıyla karşılaşırız. Özellikle Fransızlar. Sanıyorum karavancıların yarısından fazlasının köpeği var.
Sn Akdeniz Fransız olmak zaten serbest dolaşım hakkı veriyor, insanınada, köpeğinede. Göçmenler için vurun diyen siyasi zihniyetin yanında halkda nasıl bir korku oluştuysa, en küçük bir sorunda gümrükte kendi canımı bile kurtaramam gibi geliyor. Siyasi algılamayın ama sonuçta Türk ve müslüman algısının ne olduğu ortada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR