Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UGY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,323

UGY

Yeni Üye
Yer
Ankara
Herkese merhabalar

Foruma yeni katıldım,gelecek yaz arabamla bu geziyi gerçekleştirmek istiyorum. kısaca bu rotadan gidenlerin verecekleri bilgi ve öneriler benim şimdiden planlarımı yapmamı ve bu gezinin şekillenmesini sağlayacak,

Kafamdaki bazı sorular şunlar ;
1. Igoumenitsa dan brindisi'ye feribotla geçmenin fiyatı nedir ? yakın zamanda gidenler varsa eğer bilgi verirlerse sevinirim
2. Adını hatırlamadığım bi forum da uyku tulumu alın feribotta her yerde yatılabilir yazıyordu,tabi ne kadar doğru bilemiyorum..
3.Arabamın ruhsatında kamyonet yazıyor, ama arabam camlı van yani kapalı bi yeri yok. Yurt dışına çıkarken yapılacak sigorta v.b işlemlerde ekstra fiyat yada ekstra işlem çıkar mı? yoksa normal hususi arabalar da olduğu gibimi herşey..

Şimdiden teşekkür ederim..

Etiketler
Ynt: Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya

1- Feribot fiyatları uçak gibi değişiyor. Önce alırsanız ucuz, sonra alırsanız pahalı. (http://www.ferries.gr/ )
2- Camping on board var. Siteden inceleyebilirsiniz.
3- Kamyonet yazan araçla çıkarsanız sigorta çok artıyor. Yunanistan uluslararası ehliyet istiyor. Belgeler burada:
( http://turing.org.tr/ )
Şirket arabası ise yanınızda yurtdışına çıkabileceğine dair vekaletiniz olmalı.

bartek' Alıntı:
1- Feribot fiyatları uçak gibi değişiyor. Önce alırsanız ucuz, sonra alırsanız pahalı. (http://www.ferries.gr/ )
2- Camping on board var. Siteden inceleyebilirsiniz.
3- Kamyonet yazan araçla çıkarsanız sigorta çok artıyor. Yunanistan uluslararası ehliyet istiyor. Belgeler burada:
( http://turing.org.tr/ )
Şirket arabası ise yanınızda yurtdışına çıkabileceğine dair vekaletiniz olmalı.

Biraz geç oldu ama ilgin için teşekkür ederim bartek.. rotamı planlıyorum ve hala araştırmalar içindeyim bi kaç sorum daha olacak sana;
1- Benim rotam yunanistan italya fransa ve ispanya her ülke için ayrı vize almam gerekiyormu?
2- Arabam ruhsatta babamın üstüne bir sorun çıkar mı?
3- Bu yolculuğu bulgaristan üzerinden yapmayı da düşündüm bu konuda tecrübem yok sence hangi yol daha güvenli ve daha uygun olur?
Şimdiden teşekkür ederim...

UGY' Alıntı:
Biraz geç oldu ama ilgin için teşekkür ederim bartek.. rotamı planlıyorum ve hala araştırmalar içindeyim bi kaç sorum daha olacak sana;
1- Benim rotam yunanistan italya fransa ve ispanya her ülke için ayrı vize almam gerekiyormu?
2- Arabam ruhsatta babamın üstüne bir sorun çıkar mı?
3- Bu yolculuğu bulgaristan üzerinden yapmayı da düşündüm bu konuda tecrübem yok sence hangi yol daha güvenli ve daha uygun olur?
Şimdiden teşekkür ederim...

1- Schengen vizesi yeterli. Bu ulkeler arasindan sinir kontrolu yok.
2- Bildigim kadari vekalet gerekli
3- Bulgaristan uzerinden olursa uluslararasi ehliyet alma maliyetinden kurtulabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR