Fethiyeden Başlayan Tatil İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pritt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,508

pritt

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba.

Bu zamana kadar bir otelde rezervasyon yaptırarak 1 hafta tatilini icra eden biriyim. Doğayı ve doğal hayatı seveiyorum. Ama hiç kamp yerlerinde kalmadım.

Bu yıl tatilimi geçirmek için 2 yıldır gittiğim otel problem çıkardı bende bi,raz kızdım. Ve eşime dedim ki fethiye'den başlayalım gerekirse pansiyon gerekirse arabada gerekirsede çadırımızda yanımızda kamp yerlerinde geçirelim dedim oda olumlu baktı. Nasip olursa haftasonu fethiyedeyiz ve oradan başlayıp Antalyaya doğru geze geze gideceğiz. aklıma gelen malzemeleri alacağım uyku tulumu,çadır vs. Sloganımız ''Ya rezalet bir tatil yada hiç yaşamadığım bir tatil keyfi'' bakalım ne olacak.

Sizlere sormak istediğim kamplarda sıkıntı çekermiyim. Yemek imkanları, duş imkanları nasıldır. Bu şekilde bir tatili önerirmiziniz yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.

Etiketler
tatil
Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin

pritt' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba.

Bu zamana kadar bir otelde rezervasyon yaptırarak 1 hafta tatilini icra eden biriyim. Doğayı ve doğal hayatı seveiyorum. Ama hiç kamp yerlerinde kalmadım.

Bu yıl tatilimi geçirmek için 2 yıldır gittiğim otel problem çıkardı bende bi,raz kızdım. Ve eşime dedim ki fethiye'den başlayalım gerekirse pansiyon gerekirse arabada gerekirsede çadırımızda yanımızda kamp yerlerinde geçirelim dedim oda olumlu baktı. Nasip olursa haftasonu fethiyedeyiz ve oradan başlayıp Antalyaya doğru geze geze gideceğiz. aklıma gelen malzemeleri alacağım uyku tulumu,çadır vs. Sloganımız ''Ya rezalet bir tatil yada hiç yaşamadığım bir tatil keyfi'' bakalım ne olacak.

Sizlere sormak istediğim kamplarda sıkıntı çekermiyim. Yemek imkanları, duş imkanları nasıldır. Bu şekilde bir tatili önerirmiziniz yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.
İlk kez yapacağınız bu tarz tatil için size önerim ,kaş kamp olacaktır,beklentilerinize karşılık alabileceğiniz bir mekan,Yaşamadığım tatil keyfi kısmını yaşayacağınızı düşünüyorum...şimdiden iyi tatiller..

Cevabınız için teşekkürler. Kaş ı çok araştırdım ve mutlaka bir gün geçirmeyi düşünüyorum. Ama öncesinde 2 gün fethiye ölü denizde 2 gün geçirmeyi düşünüyoruz. Teşekkürler.

Arkadaşlar bütün kamplarda çadırlara elektrik veriliyormu?

Yorumlarınız için teşekkürler tatilime bu defa rezervasyonsuz gittim ve çok keyif aldım. Kamp alanlarında çadırda kaldım. fethiye ölüdeniz gerçekten harikaydı. Tekne turlarına hem fethiye merkezde hemde ölüdenizde mutlaka katılın ben tavsiyelere uyarak katıldım koyları muhteşemdi.

Saygılar.

hocam öncelikle kararınız için sizi tebrik etmek isterim. Ben bu sene bir haftamı çok daha planlı olarak hemen hemen aynı güzergahı tersten başlayarak (kaş - kalkan ) izmir karaburuna kadar devam ettim. tavsiye edebileceğim yerleri yazayım
1 kaputaş plajı (kaş kalkan arası ) ama mükkemmell ötesi bir yer yüzmeyi iyi bilmeniz şart
2 patara plajı
3 saklıkent ( hemen 1 km devam edin yukarıya doğru gizli kent şelalesini görünüz)
4 ölüdeniz (ptt yi geçin milli arkı 500 -600 mt geçin direk denizatı camping çooook nezih bir yer )
5 katrancı ama girmeyin bile derim tam bir keşmekeşlik
6 akyaka - akbük görülesi yerler
hadi size iyi eğlenceler

anaaaaaa gidipte gelmişsin hocam yaaa ;) olsun belki bir daha gidersin :smiley:

Evet Sn. Yengeç, tavsiyeleriniz malesef seneye kaldı. Gezemediğim gidemediğim bir çok yer kaldı. Yakın zamanda tekrar daha uzun bir plan yapmayı düşünüyorum. ;)

Biraz geç oldu ama bir kaç fotoğraf koymak istiyorum.

fethiye.jpg

fehhiye2.jpg

Denize karşı kahvaltı.jpg

deniz kenarı kamp alanı.jpg

kamp.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

SON KONULAR

Geri