arkadaşlar,temmuz'un 10 unda Kabak koyunda kalmayı düşünüyorum.. burada çeşitli kampingler var.. turan hill lounge,gemile,sea valley bungalows vs..bu tesislerde daha önce kalan arkadaşlarımız varsa deneyimlerinden yararlanmak isterim..
ilginize teşekkür ederim..resimleri inceledim..gayet hoş bir yere benziyor..denize olan uzaklığı ne kadar hatırlayabildiğiniz kadarıyla ? bir de herhangi bir olumsuzluk (kötü koku,sivrisinek vs) yaşadınız mı ?kudesci' Alıntı:3 sene önce Kabak koyunda Helin Camp'ta kalmıştım. Gayet güzel bir yer. Sahipleri çok misafirperver ve sıcakkanlılar. Denize tepeden aşağıya patika gibi bir yerden iniyorsunuz. İnternet adresinden bilgi alıp resimlerini görebilirsiniz.
Likya yolunu da ticari hırslarına alet etmişler demek ! bende arazi aracı var,dediğiniz gibi Faralyada kalıp araçlada inebilirim Kabak'a ! Faralya George house'u tavsiye ediyorsunuz demek..huseyinyilmaz' Alıntı:ilk kez 2007 de 1. likya yolu yürüyüşümüz sırasında 1 gece kalmıştık kabata. o zamanlar şimdiki kadar çok kalınacak yer yoktu.en son 2010 eylülde gittiğimde birçok yeri olduğu gibi orayı da rezil etmişler.heryer ağaç ev olmuş. hatta likya yolu işaretlerini kafalarına göre değiştirip kendi pansiyonlarının önünden geçirmişler.
eğer araçla gidecekseniz size faralyada george house da kalmanızı tavsiye ederim. kabağa araç yolu da yapmışlar.oradan inersiniz.tabi sakin kafa dinleyecek yer arıyorsanız eğer.