ALİ ÖZEN
Bazen dağlar çağırır...
Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular
3
3
Adınıza çok sevindimALİ ÖZEN' Alıntı:Evet sevgili arkdaşlar sonunda beklenen gün geldi ve AKYILDIZ aracımın camının eline ulşatığını bu gün kargoya vereceğini arayıp az önce söyledi ve böylelikle ferozamın eksiği giderilmiş oldu.ve anladımki parça sorunu yok sadece zaman sorunu var buda 600 tl isteyen arkadaşımıza kapak olsun.saygılar...
Bulunmuş olmasına nekadar sevindiğimi anlatsam inanmazsınızALİ ÖZEN' Alıntı:Evet sevgili feroza severler, nihayet cam elime ulşatı ve montajını yaptırdım.tabiki çok mutluyum.
Cevdet bey, aracın camı kırıldıktan sonra bir hayli araştırma yaptım Daıhatsu servislerini aradım özellikle istanbul ama getirilmediğini söylediler ve araştırmalarıma yardımcı olan bir çok arkdaşım oldu, herkese saygılar sunuyorum.Ama malesef türkiyede bu camı bulmak imkansız gibi bir şey.Alternatif olarak pleksi glas tan yapmayı denedik oldu olmasına ama yinede eksik ve hatalar vardı.Bu sırada bir arkadaşta çıkma cam olduğunu öğrendim fakat bu arkadaşımız en son 650 tl ye bırakırım demesi beni gerçekten çöküntüye uğrattı.aynı zamanda yükselen sinir katsayılarımın etkisiyle DAIHATSU İstanbul AKYILDIZ otomotivi aradım ve aklıma ne geldiyse kaba bir şekilde konuştum.Ama allah razı olsun bir beyfendi sakin olmamı söyledi aracımın Şasi numarasını istedi cam fiyatının 274 tl olduğunu ve 40 günde getirteceğini söyledi.bende 150 tl kapora gönderdim.aradan günler geçti ve geçen hafta beni arayıp camın gümrükte olduğunu beyan ettiler ve bu hafta teslim edeceklerini söylediler.ama bana inandırıcı gelmemişti taaa cam bu gün bana ulaşıncaya kadar.Ama sabah kargodan camı aldım montajını yaptırdım ve dedimki imkansız yoktur, sadece zamana ihtiyaç vardır, 42 günde gelmiş oldu.Sevgili arkadaşlar belki biraz uzunca anlattım ama cevdet bey arkadaşımız açıklama istediği için yazdım.saygılar sunuyorum....