Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALİ ÖZEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,086
Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

3

IMG_5813.jpg

Etiketler

Bahsettiğiniz malzemenin adı Plexiglass, cam görünümlü plastik bir malzeme, reklamcılarda plexiyi düzgün şekilde bükebilen araçlar mevcuttur.Ayrıyetten plexi çok kolay çizilir.Üzerine çizilmez film çektirdiniz mi cama ihtiyacınız kalmaz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Fakat pleksi ile baş etmek o kadar kolay değil özellikle köşe kısımları kalıba oturtmak malesef imkansız gibi bir şey oldu olmasına ama iç açıcı olmadı.düz cam yapsan on numara olur ama bonvey oluşturmak malesef çok sıkıntılı ...şimdilik idare eder ama...saygılar...

Evet sevgili arkdaşlar sonunda beklenen gün geldi ve AKYILDIZ aracımın camının eline ulşatığını bu gün kargoya vereceğini arayıp az önce söyledi ve böylelikle ferozamın eksiği giderilmiş oldu.ve anladımki parça sorunu yok sadece zaman sorunu var buda 600 tl isteyen arkadaşımıza kapak olsun.saygılar...

Ali bey, bu güzel son inanın beni de sevindirdi. Artık satmazsınız herhalde, güle güle kullanın aracınızı

Ali Bey,

Sizin adınıza çok sevindim, ben daha önce motor revizyon yaptırtırken Daihatsu'nun merkez servisiyle konuşmuştum, parça sıkıntımız yok, çok gidenleri stokluyoruz, çok nadir gidenleden bile azda olsa stokta bulunduyoruz, ama diyelimki yok 25-30 günde getirtiyoruz demişlerdi. Motorumun üst kapağında çatlak vardı, ilk aldığımda bende Feroza parçası bulunmaz sanıyordum ve çıkmacıya sordum, iki köşesi kırık ama kaynaklı var ve fiyatı 250 TL dedi, serviste yenisi 225 TL idi.

Bence Feroza'nın parça sorunu yok, bazı parçalar için beklemek gerekiyor, çok iyi bir arkadaşım Türkiye'de üretimide olan bir markanın hatırı sayılır miktarda satılmış bir modelinin Fransa'da üretilmiş olan bir modeli için günlerce parça bekledi.

Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

Saygılar

Ersan

ALİ ÖZEN' Alıntı:
Evet sevgili arkdaşlar sonunda beklenen gün geldi ve AKYILDIZ aracımın camının eline ulşatığını bu gün kargoya vereceğini arayıp az önce söyledi ve böylelikle ferozamın eksiği giderilmiş oldu.ve anladımki parça sorunu yok sadece zaman sorunu var buda 600 tl isteyen arkadaşımıza kapak olsun.saygılar...
Adınıza çok sevindim:smiley:
Nereden nasıl bulduğunuzu buradan paylaşabilirmisiniz;bir ara :D

Evet sevgili feroza severler, nihayet cam elime ulşatı ve montajını yaptırdım.tabiki çok mutluyum.
Cevdet bey, aracın camı kırıldıktan sonra bir hayli araştırma yaptım Daıhatsu servislerini aradım özellikle istanbul ama getirilmediğini söylediler ve araştırmalarıma yardımcı olan bir çok arkdaşım oldu, herkese saygılar sunuyorum.Ama malesef türkiyede bu camı bulmak imkansız gibi bir şey.Alternatif olarak pleksi glas tan yapmayı denedik oldu olmasına ama yinede eksik ve hatalar vardı.Bu sırada bir arkadaşta çıkma cam olduğunu öğrendim fakat bu arkadaşımız en son 650 tl ye bırakırım demesi beni gerçekten çöküntüye uğrattı.aynı zamanda yükselen sinir katsayılarımın etkisiyle DAIHATSU İstanbul AKYILDIZ otomotivi aradım ve aklıma ne geldiyse kaba bir şekilde konuştum.Ama allah razı olsun bir beyfendi sakin olmamı söyledi aracımın Şasi numarasını istedi cam fiyatının 274 tl olduğunu ve 40 günde getirteceğini söyledi.bende 150 tl kapora gönderdim.aradan günler geçti ve geçen hafta beni arayıp camın gümrükte olduğunu beyan ettiler ve bu hafta teslim edeceklerini söylediler.ama bana inandırıcı gelmemişti taaa cam bu gün bana ulaşıncaya kadar.Ama sabah kargodan camı aldım montajını yaptırdım ve dedimki imkansız yoktur, sadece zamana ihtiyaç vardır, 42 günde gelmiş oldu.Sevgili arkadaşlar belki biraz uzunca anlattım ama cevdet bey arkadaşımız açıklama istediği için yazdım.saygılar sunuyorum....

ALİ ÖZEN' Alıntı:
Evet sevgili feroza severler, nihayet cam elime ulşatı ve montajını yaptırdım.tabiki çok mutluyum.
Cevdet bey, aracın camı kırıldıktan sonra bir hayli araştırma yaptım Daıhatsu servislerini aradım özellikle istanbul ama getirilmediğini söylediler ve araştırmalarıma yardımcı olan bir çok arkdaşım oldu, herkese saygılar sunuyorum.Ama malesef türkiyede bu camı bulmak imkansız gibi bir şey.Alternatif olarak pleksi glas tan yapmayı denedik oldu olmasına ama yinede eksik ve hatalar vardı.Bu sırada bir arkadaşta çıkma cam olduğunu öğrendim fakat bu arkadaşımız en son 650 tl ye bırakırım demesi beni gerçekten çöküntüye uğrattı.aynı zamanda yükselen sinir katsayılarımın etkisiyle DAIHATSU İstanbul AKYILDIZ otomotivi aradım ve aklıma ne geldiyse kaba bir şekilde konuştum.Ama allah razı olsun bir beyfendi sakin olmamı söyledi aracımın Şasi numarasını istedi cam fiyatının 274 tl olduğunu ve 40 günde getirteceğini söyledi.bende 150 tl kapora gönderdim.aradan günler geçti ve geçen hafta beni arayıp camın gümrükte olduğunu beyan ettiler ve bu hafta teslim edeceklerini söylediler.ama bana inandırıcı gelmemişti taaa cam bu gün bana ulaşıncaya kadar.Ama sabah kargodan camı aldım montajını yaptırdım ve dedimki imkansız yoktur, sadece zamana ihtiyaç vardır, 42 günde gelmiş oldu.Sevgili arkadaşlar belki biraz uzunca anlattım ama cevdet bey arkadaşımız açıklama istediği için yazdım.saygılar sunuyorum....
Bulunmuş olmasına nekadar sevindiğimi anlatsam inanmazsınız :smiley:
Gerçekten sizin ve tüm feroza sevdalılar adına çook ama çook sevindim..
Kazasız günler dilerim..
Mutlu günler;açıklamanızada ayrıca teşekkür ederim..
Sağlıkla kalın..

gecmiş olsun inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız güle güle ferozanızı kullanınız. 8) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.