Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALİ ÖZEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,087
Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

ALİ ÖZEN' Alıntı:
Evet sevgili arkadaşlar;
Bir arkadaşın tanıdığında camın ikinci elini bulduk ama arkdaşın istediği rakam bir hayli garip geldi, camın servis fiyatı 273,00-TL arkadaşımız istiyor 650,00-TL.İnanın çok zoruma gitti ve sabaha kadar uyumadım.Sabah erkenden kalkıp bütün DAIHATSU bayilerini aradım ağzıma geleni saydım ve en son AKYILDIZ Oto da bana yardım edeceklerini ve parçayı en geç 1 ay içerisinde getirceklerini söylediler.Biraz olsun rahatladım ve kaporayıda gönderdim.Yani sevgili dostlar Fırsatçılık ilkesi bana çok zor geldi malesef.İnşallah servis bu sorunu çözer yoksa bu aracı ölü fiyatına satacağım, öfkeme hakim olamaz oldum kısacası...Sizinle paylaşmak azda olsa rahatlatır diye düşündüm... Saygılar

Ali bey merhaba,

Sizde de amma kötü talih varmış ya..Sakın ha bu gibi durumlardan araçtan soguma..aynı olay digerlerinde de başına gelebilir..
sen iyisimi bir kurşun döktür..bu ne talihsizlik ya..almış başını gidiyor...

bir şanssızlık var.ki...inanılmaz..önce hırsız giriyor umulmadık yeri kırıyor.pencere camı yerine arka hard top camını kırıyor.Benim bildigim hırsızlar ya yan camları yada kelebek camını kırarlar.
neyse..servisin 273 tl dedigi bir cama 2.el 650 tl çekmek insafsızlıgın daniskası..Şansın yardım eder inşallah da servis 1.ay sürede getirtir..
Sana yazmış mı idim hatırlamıyorum.Ankarada Hakan Ataman var.Müthiş bir adam.yedek parça konusunda japoncu..Toyota ve Daihatsu agırlıklı çalıışyor..Ben ne aradımsa cevap verdi getirdi.
telefonu..Ataman Ticaret 0 532 2820523 sizin için simdi arıyorum..

Etiketler

Ali bey..şimdi konuştum Hakan beyle..elinde komple arka kabin varmış..bütününü verebilirim der.1500 tl diyor.
Sadece arka camın bir tanesini ise saat 14.00 gibi ara o zamana kadar arayıp termin-fiyat ögreneyim konuşalım dedi..

İsmail Bey,
Çok güzel bir haber bu yaa, inanın çok sevindim teşekkür ederim yardımlarınız için çok sağolun.saygılar

sinan bey, çok teşekkür ederim her şey için araçtan soğumadım aslında ama ismail bey in dediği gibi gerçekten çölde kutup ayıyla karşılaştım sanki şanssızlık aldı başını gidiyor.hayırlısı bakalım.saygılar...

Ali Bey,

Geçmiş olsun, servisinin getirtmesi güzel bir şey, ben 2 sene önce ana servisle konuşmuştum, motor üst kapağı için, 225 TL fiyat vermişlerdi, stoğumuzda bitmiş ama 3 haftada getirtiriz demişti, bir çıkmacıda iki yeri kaynaklısına 250 TL demişti. Bence ana servis herşeyi tedarik ediyor, çok nadir istenen parçalarıda stoklarında yoksa en fazla 30 günde getirtiyorlar.

Bence Feroza'nızın tadını çıkartın.

Saygılar

Ersan

Ali bey,

Hakan Ataman beyle biraz önce konuştum.Yurtiçinden kendi bildikleri yerlerden soruşturdugunu yarın haberleşecegini söyledi.

keşke komple hardtop parçayı paylaşan-ihtiyacı olan bir arkadaş olsa..çözüm olabilir ama..

yarını bekleyelim bakalım.

İsmail Bey,
Teşekkür ederim, böyle bir ilgi, bu sıcaklık gerçekten beni çok mutlu ediyor, ne güzel isizn gibi insanlarla karşılaşmak, tanışmak, derdime ortak olmanız gerçek çok güzel bir şey.çok teşekkür ederim, her şey için, saygılar sunuyorum...

ALİ ÖZEN' Alıntı:
İsmail Bey,
Teşekkür ederim, böyle bir ilgi, bu sıcaklık gerçekten beni çok mutlu ediyor, ne güzel isizn gibi insanlarla karşılaşmak, tanışmak, derdime ortak olmanız gerçek çok güzel bir şey.çok teşekkür ederim, her şey için, saygılar sunuyorum...
Forumdaki bu yardımlaşmayı seviyorum. :smiley:

Ali bey..ACİLL OLARAK 0532 614 09 47 arayıp para çıkartıp alabilirsin..

yalnız bu gün mutla yapmalısın..300 tl ye

İsmail bey ilginiz gerçekten beni çok mutlu ediyor çok teşekkür ederim fakat arkadşla görüştüm sol taraf camı olduğunu söyledi ama bana sağ taraf camı lazım olduğu için olmadı.Ama yinede gerçekten çok teşekkür ederim.saygılar

Ali bey geçmiş olsun inşallah kısa zamanda temin edebilirsiniz.
İstanbul Küçükyalı'dan Mehmet ÇİRCİ.

Bu karda kışda ferozamdan mahrum kalmamak adına, uzun bir çalışmadan sonra sn.Bilal ÇELİK bey sayesinde Fleksiden geçici olarak cam kıvırmayı başardık.Yineden emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.saygılar...

IMG_5811.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri