Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular
Ali bey merhaba,
Sizde de amma kötü talih varmış ya..Sakın ha bu gibi durumlardan araçtan soguma..aynı olay digerlerinde de başına gelebilir..
sen iyisimi bir kurşun döktür..bu ne talihsizlik ya..almış başını gidiyor...
bir şanssızlık var.ki...inanılmaz..önce hırsız giriyor umulmadık yeri kırıyor.pencere camı yerine arka hard top camını kırıyor.Benim bildigim hırsızlar ya yan camları yada kelebek camını kırarlar.
neyse..servisin 273 tl dedigi bir cama 2.el 650 tl çekmek insafsızlıgın daniskası..Şansın yardım eder inşallah da servis 1.ay sürede getirtir..
Sana yazmış mı idim hatırlamıyorum.Ankarada Hakan Ataman var.Müthiş bir adam.yedek parça konusunda japoncu..Toyota ve Daihatsu agırlıklı çalıışyor..Ben ne aradımsa cevap verdi getirdi.
telefonu..Ataman Ticaret 0 532 2820523 sizin için simdi arıyorum..
ALİ ÖZEN' Alıntı:Evet sevgili arkadaşlar;
Bir arkadaşın tanıdığında camın ikinci elini bulduk ama arkdaşın istediği rakam bir hayli garip geldi, camın servis fiyatı 273,00-TL arkadaşımız istiyor 650,00-TL.İnanın çok zoruma gitti ve sabaha kadar uyumadım.Sabah erkenden kalkıp bütün DAIHATSU bayilerini aradım ağzıma geleni saydım ve en son AKYILDIZ Oto da bana yardım edeceklerini ve parçayı en geç 1 ay içerisinde getirceklerini söylediler.Biraz olsun rahatladım ve kaporayıda gönderdim.Yani sevgili dostlar Fırsatçılık ilkesi bana çok zor geldi malesef.İnşallah servis bu sorunu çözer yoksa bu aracı ölü fiyatına satacağım, öfkeme hakim olamaz oldum kısacası...Sizinle paylaşmak azda olsa rahatlatır diye düşündüm... Saygılar
Ali bey merhaba,
Sizde de amma kötü talih varmış ya..Sakın ha bu gibi durumlardan araçtan soguma..aynı olay digerlerinde de başına gelebilir..
sen iyisimi bir kurşun döktür..bu ne talihsizlik ya..almış başını gidiyor...
bir şanssızlık var.ki...inanılmaz..önce hırsız giriyor umulmadık yeri kırıyor.pencere camı yerine arka hard top camını kırıyor.Benim bildigim hırsızlar ya yan camları yada kelebek camını kırarlar.
neyse..servisin 273 tl dedigi bir cama 2.el 650 tl çekmek insafsızlıgın daniskası..Şansın yardım eder inşallah da servis 1.ay sürede getirtir..
Sana yazmış mı idim hatırlamıyorum.Ankarada Hakan Ataman var.Müthiş bir adam.yedek parça konusunda japoncu..Toyota ve Daihatsu agırlıklı çalıışyor..Ben ne aradımsa cevap verdi getirdi.
telefonu..Ataman Ticaret 0 532 2820523 sizin için simdi arıyorum..