Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,645
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

CEMAAAAAL .SALİİİH ! hiç sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz,bi ses verin yahuuuu.

Etiketler

biraz işlerde yoğunluk vardı mesut abi en yakın zamanda görüşmek dileği ile hepiniz sağlıcakla kalınız.

Bu günler de geçer Salih bey....

inşallah şöyle yagmurların başladıgı..sonbaharda iyi bir etkinlikte buluşulur...

Mesut abi bu aralar işler birazyoğun,sıcaklar bir taraftan pcbaşına geçemiyoruz :smiley:
Bu arada Sefer beyden tamponu aldım vinç te hazır şimdi birazda onları arabaya montaj da işmiz var.İnşallah en kısa zamanda fotoğrafları sizlerle paylaşacağım.

Cemal bey yeni tampon hayırlı olsun...
fotograflarını merak ediyoruz..inşallah güzel olur..

Bende uyumuşum ateş başında

100_3147-L.jpg

Ersanim Ersanim,,,,

Ne o bakiyomda yorgunlugunu cok guzel atiyorsun. İmrendim walla ;) ;) ;)
Bu arada benim aracimin klima sorunu cikti teknik bolumde yazimi ve yorumlarimi yazdim fotolarimida ekledim . ayrica klimacida
benim eski mahalle arkadasimla karsilastim. kendisi hem senden, hemde benden yana ortak arkadas olmus oluyor. dunya nekadar da kucuk be yaw.

Uyumaya devam ;D ;D ;D[attachment=1]

ABCD0019.jpg

Ersan bey; harikasın valla..
Bu kadar da güzel ve hazırcevap olunmaz ki....ne güzel zamanlama ve fotograf öyle...
inşallah bu güzel ekipmanlarla bir kampta buluşmak dilegi ile..

Turgut bey, geçmiş olsun...klima bu sıcak günlerde en çok aranan ekipman..inşallah kısa zamanda çözüm bulup ferahlarsın.. ;D

saygılar selamlar...

Ersanim Ersanim,

Bu arada O Guzelim uyku halini acaba hangi koordinatlar dogrultusunda yaptin ?
Birde su sepet isi benim canimi fena cektiriyor. malumun.... onumuzdeki hafta sonu AV sezonu aclisi var. ve ben cadirdi kamp
malzemeleriydi portatif masa ve bilumum kullanilacak ve hatta kullanilmayacak malzemelerimi yine herseferindeki gibi arka koltuklarimi iptalle yollara koyulacam. gerci bu seneye kadar boyle idare ettim bir ara musait oldugunuda sepet projesi uzerinde yogunlasalim derim.

Selamlarimla

Turgut

bende aranıza yeni katıldım 85 model daihatsu rocky 1998cc bi araç ama çok sağlam ve dayanıklı bi 4x4 herkese saygı ve selamlar NİĞDE

Aramiza hosgeldinizi ismail Aksu

Roky aslinda Ferozalarin agabeyidir. ve dediginiz gibi oldukca saglamdir. ANAP doneminde orman bakanligina bolca bu araclardan alinmisti.
gule gule kullanin
Nigdeye selamlar

Tge

Adaş aramıza hoşgeldin...

Feroza-Rocky ile bol çamurlu..arazili günler....

aracına ait fotograflar yüklersen hem seni hemde aracını tanımış oluruz..

Turgutcuğum dert ettiğin şeye bak kliman bozulduysa bu araçların benimde devamlı kullandığım ACS klima sistemini devreye sok :smiley:
Böylece bizimhalimizide anlamış olursun :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR