federalmi cooper mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AL1820 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,253

AL1820

Zirve
235 75 15 federal piyasada yok
yerine cooper stt alsam ne kadar iyidir?
yada ne almalıyım?
teşekkürler

Etiketler
Ynt: federalmi cooper mi?

federalle coper st ayrı kılasmanlarda lastıkler federal mt camurda baya basarılı ama asvaltta ses ve yol performansı dusuk cper st ıse asvallta ses yapmıyan yol performansı yuksek camurda ortaya yakın bır lastık arazıye ve uzun yola ne kadar cıkdıgınızı dusunerek arada secım yapmanız lazım

federalle coper st ayrı kılasmanlarda lastıkler federal mt camurda baya basarılı ama asvaltta ses ve yol performansı dusuk cper st ıse asvallta ses yapmıyan yol performansı yuksek camurda ortaya yakın bır lastık arazıye ve uzun yola ne kadar cıkdıgınızı dusunerek arada secım yapmanız lazım

alı bey coper stt tam olarak bır mt degıldır melez mt ıle at arası ses yapmayan asvaltve arazı kullanımını bır arada sunan bır lastık tıpıdır

eger daha cok asvaltta kullanıyosanız mantıklı bende aracıma mt yı sokup at taktım daha cok asvaltta kullanıyorum dıye

hangi mt vardı?
şimdi hangisini kullanıyorsunuz?
neden memnun olmadınız?
nesi kötüydü?

kumho venture vardı arazıde guzeldı ama asvaltta asırı ses vebuzlanmave suda kaymaya neden olabılıyor aslında at resısınde en ıyı at bf godrıc onu tavsıye ederım ama ekonomık nedenlerden goodyear warenger aldım ama bı kac ay sonra bf alıcam

kumho kl71 şiddetle tavsiye ediyorum,daha önce bf goodrich at kullandım kıyaslarsam,çamurda çok iyi,ıslak ve buzlu asfaltda iyi,yol seside mt ye göre düşük,bulabilirseniz kaçırmayın...

federal cooper a göre oldukça ses yapar tavsiyem NANKANG N-899 olur bende lastik sektöründeyim ve birkaçyıldır bu ürünü satıyorum gayet olumlu tepkiler geliyor.

fotograf12.jpg

stt bu lastik teknolojisinin zirvesir.her türlü yol koşuluna uygun bir lastiktir.

79ilhan' Alıntı:
stt bu lastik teknolojisinin zirvesir.her türlü yol koşuluna uygun bir lastiktir.

Her türlü yol koşuluna uygun lastik YOKTUR..

Bir lastikte yol performansı arıyorsanız çamur performansı beklemeyin yada tam tersi her türlü yolda giden lastik yoktur STT bu teknolojinin zirvesi cümlesi çok iddialı bir cümle olup extrem 117 ler Super swamperlar çamur teknolojisinde nerededir peki

STT çamurda oldukça tatminkar asfaltta ise başarılıdır. Asfalt konforu emsallerinden daha iyi, fren ve yol tutuşu gayet başarılıdır. Çamur performansı emsallerine denk seviyededir. Kayalık arazide de çok başarılı olduğu söyleniyor, test etmedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR