Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
federalle coper st ayrı kılasmanlarda lastıkler federal mt camurda baya basarılı ama asvaltta ses ve yol performansı dusuk cper st ıse asvallta ses yapmıyan yol performansı yuksek camurda ortaya yakın bır lastık arazıye ve uzun yola ne kadar cıkdıgınızı dusunerek arada secım yapmanız lazım
federalle coper st ayrı kılasmanlarda lastıkler federal mt camurda baya basarılı ama asvaltta ses ve yol performansı dusuk cper st ıse asvallta ses yapmıyan yol performansı yuksek camurda ortaya yakın bır lastık arazıye ve uzun yola ne kadar cıkdıgınızı dusunerek arada secım yapmanız lazım
kumho venture vardı arazıde guzeldı ama asvaltta asırı ses vebuzlanmave suda kaymaya neden olabılıyor aslında at resısınde en ıyı at bf godrıc onu tavsıye ederım ama ekonomık nedenlerden goodyear warenger aldım ama bı kac ay sonra bf alıcam
kumho kl71 şiddetle tavsiye ediyorum,daha önce bf goodrich at kullandım kıyaslarsam,çamurda çok iyi,ıslak ve buzlu asfaltda iyi,yol seside mt ye göre düşük,bulabilirseniz kaçırmayın...
federal cooper a göre oldukça ses yapar tavsiyem NANKANG N-899 olur bende lastik sektöründeyim ve birkaçyıldır bu ürünü satıyorum gayet olumlu tepkiler geliyor.
Bir lastikte yol performansı arıyorsanız çamur performansı beklemeyin yada tam tersi her türlü yolda giden lastik yoktur STT bu teknolojinin zirvesi cümlesi çok iddialı bir cümle olup extrem 117 ler Super swamperlar çamur teknolojisinde nerededir peki
STT çamurda oldukça tatminkar asfaltta ise başarılıdır. Asfalt konforu emsallerinden daha iyi, fren ve yol tutuşu gayet başarılıdır. Çamur performansı emsallerine denk seviyededir. Kayalık arazide de çok başarılı olduğu söyleniyor, test etmedim.