FB'taki gezenbilir sayfaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TA2RX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,066

TA2RX

Müzmin öğrenci
Yer
Yalova
Web
www.tcswat.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2RX
Geçenlerde (şimdi nerede olduğunu hatırlamadığım) bir mesajda, gezenbilir'in Facebook'taki iki sayfasından bilmem kaç kişinin üye olduğu sayfayı "beğen"memiz halinde buradaki duyuruları oradan da alabileceğimiz (ve bu ikisinin birbirinin aynısı gibi çalışacağı yolunda) bir mesaj vardı. Buna bir kaç sebeple karşı çıkıyorum:

1. 2 değil 3 farklı sayfa var. Eminim ileride bunların sayısı daha da artar. Hangisinin gerçek olduğunu kestirmek iyice imkansızlaşır.
2. FB'daki sayfaların üçü de genel nitelikli. Yani buradaki gibi konu başlıklarına göre ayrılmış bir yapı yok. Dolayısıyla hem yüzlerce/binlerce mesajın hepsini taramak gibi bir şey olacak. Hem de bir sürü reklam spam'ine maruz kalacağız.
3. Burası zaten bir paylaşım platformu. Üstelik FB'dakine kısayla çok daha etkin ve verimli. FB'da illa ki bir sayfa açılacaksa, o sayfaya hiç üye alınmayıp doğrudan buraya yönlendirilmeli.
4. Burası FB'a kıyasla güvenlik açısından çok daha sağlam. Üstelik son dönemde (dolaylı olarak) uğradığı saldırılara rağmen. Burada herhangi bir sorun olduğunda anında haberiniz oluyor. FB'da yüklediğiniz her uygulama bir tehdit, hangisinin zararlı olduğunu bilme şansınız yok. Dahası (kontrol etmedim ama) FB'da bu tür sayfalara yazdığınız herhangi bir mesaj ya da "beğen" tıklaması anında google tarafından indeksleniyor.

Forum'un son günlerdeki sessizliğinin sebebi insanların artık FB'da mesajlaşması ise, sizlerden ricam lütfen bu mesajı oraya iletiniz!

Teşekkürler.

Etiketler

Ynt: FB'taki gezenbilir sayfaları

TA2RX' Alıntı:
Geçenlerde (şimdi nerede olduğunu hatırlamadığım) bir mesajda, gezenbilir'in Facebook'taki iki sayfasından bilmem kaç kişinin üye olduğu sayfayı "beğen"memiz halinde buradaki duyuruları oradan da alabileceğimiz (ve bu ikisinin birbirinin aynısı gibi çalışacağı yolunda) bir mesaj vardı. Buna bir kaç sebeple karşı çıkıyorum:

1. 2 değil 3 farklı sayfa var. Eminim ileride bunların sayısı daha da artar. Hangisinin gerçek olduğunu kestirmek iyice imkansızlaşır.
2. FB'daki sayfaların üçü de genel nitelikli. Yani buradaki gibi konu başlıklarına göre ayrılmış bir yapı yok. Dolayısıyla hem yüzlerce/binlerce mesajın hepsini taramak gibi bir şey olacak. Hem de bir sürü reklam spam'ine maruz kalacağız.
3. Burası zaten bir paylaşım platformu. Üstelik FB'dakine kısayla çok daha etkin ve verimli. FB'da illa ki bir sayfa açılacaksa, o sayfaya hiç üye alınmayıp doğrudan buraya yönlendirilmeli.
4. Burası FB'a kıyasla güvenlik açısından çok daha sağlam. Üstelik son dönemde (dolaylı olarak) uğradığı saldırılara rağmen. Burada herhangi bir sorun olduğunda anında haberiniz oluyor. FB'da yüklediğiniz her uygulama bir tehdit, hangisinin zararlı olduğunu bilme şansınız yok. Dahası (kontrol etmedim ama) FB'da bu tür sayfalara yazdığınız herhangi bir mesaj ya da "beğen" tıklaması anında google tarafından indeksleniyor.

Forum'un son günlerdeki sessizliğinin sebebi insanların artık FB'da mesajlaşması ise, sizlerden ricam lütfen bu mesajı oraya iletiniz!

Teşekkürler.
bukonuyu tekrar gündeme getiryorum

facebook a yazan üye arkadaşlarımın orada açtıklarını konuları gezenbilire açmaları gezenbiliri kullanmalarını şiddetle tavsiye ediyorum kendi sitemizin ratinglerini düşürüp facebookun kini neden artırıyoruz
özellikle moderatör arkadaşlarımın yapmasını isityorum onlarda face yi kullanıyorlar
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR