Ben sağlam kampçı dostları olan delikanlı bir insanım. Kampçı dostlarımla birlikte gezmeyi ve kamp yapmayı seviyorum. Kendime başkasının hesabından bir kibrit çöpü dahi geçirttirmiyorum. Ben böyle bir kampçıyım. Dostlarımla kamp yapmayı seviyor olmam beni eşcinsel yapmaz. Kaldı ki eşcinsel olmak da bir suç değil. Bana yıllar önce bunun dedikodusuyla saldıran hayvan insanlar bana bununla hiçbir şey yapamadı aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hakkımda olumsuz bir durumum olduğunu kanıtlayamadılar çünkü böyle bir durumum olduğu yok arkadaşlar... Ben her zaman kampçı dostlarımın onurlu ve delikanlı bir kampçı dostuydum ve ortada da hiçbir halt olduğu yoktu...
Hayat kimseyle dostluk yapmazsanız yaşanmaz. İlle birileriyle dost olmanız lazım. Kampçılık her zaman için kampçıdostlarla, onların arasında güzeldir. Birileri arkamdan bir şey olduğumu söylemiş de olabilir. Bu bir arkadan konuşma hadisesi ortada olmuş bir duruma veya olmuş bir olaya dayanmıyor. Boş laf...
Ben alışkın olduğum ve sevdiğim kampçı dostlarımla olmayı, Birlikte keyif almayı, Özgürce paylaşmayı sürdürüyorum ve bunu da ölene kadar böyle sürdüreceğim.
Biz Dost'uz Dünya'lı, Dostluk için buradayız... Dost istiyor musun? Sen önce buna karar ver...
Üzüm mü yiyeceğiz, Bağcıyı yada üzüm yiyenleri mi döveceğiz? Amacımız ne?
Biz bakarız keyfimize valla! Biz buyuz.
Hep de öyleydi.