Fazla Defender 110 Jantı olan var mı? (16" x 6.5)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deanvefikizgi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,457

deanvefikizgi

Kamp I
Yer
izmir
Web
www.palyacodunyasi.com
4 Hafta kadar önce Park halindeki Defenderıma gece yarısı acil hastaya giden bir ambulans yandan hafifçe vurmak suretiyle çarpti. Ancak asıl hasarı Sol ön jantım ve ön difransiyelim aldı. Ambulansın ön jantı benim ön janta girip sekmiş. Bunun sonucunda da hem ambulansın hende benim arabanın jantı pert oldu. Ayrıca difransiyelimide patlattı. Hasarlarım karşı tarafın sigortası sayesinde karşılanacak. Yıldızkar'dan Difransiyelin gelmesini bekliyoruz 3 haftadır. Ancak bu eski jantlardan bulamadık. Lastiklerim yeni olmasa yeni ve geniş janta geçmeyi düşünebilirdim. Ancak zaten lastiklerimde yeni olduğu için jantları ve lastikleri yeni almayı düşünmüyorum. Bu sebepten 1adet jant arıyorum. Fotoğraflarımda da görebileceğiniz üzere Defender'ın üzerindeki standart ölçülerdeki jant? Fazla olupta satmak isteyen olursa lütfen haber versin... Teşekkür ederim :smiley:

SAYGILARIMLA
Dean Vefik İZGİ

Etiketler
Ynt: Fazla Defender 110 Jantı olan var mı? (16" x 6.5)

Öncelikle geçmiş olsun gelen mala gelsin ben sivasta yedek parça işi ile iştigal ediyorum elimde haki renk 6.5 inç 1 adet mevcut yeni olarak ilgilenirseniz görüşelim resim isterseniz yarın ilave ederim

Sayın Hüseyin Bey;
İlginiz için teşekkür ederim. Foto görebilirsem çok sevinirim. Dilerseniz özelden fiyat bilgisinide atabilirsiniz...

Teşekkür ve saygılarımla

Resimler ektedir jant hiç kullanılmamış askeri tiptir normal janttan daha dayanıklı ve sağlamdır haki renklidir saygılar

def jant 2 (2).jpg

def jant 3.jpg

def jant 2 (1).jpg

Geçmiş olsun Vefik bize birşey olmasın ne demeli buna da şükür keşke olmasaydı ya bu arabanın kabak gibi çırılçıplak jantı bile sevimli :smiley: Allhım neden seviyorum bu aracı bu kadar.Bu arada bende geçen gün geri geri gelirken arka solu sokak direğine vurdum bu vesileyle içimdeki yanan ateşi burada paylaşayım ve yangını bir nebze olsun hafifleteyim Allahına kadar yamuldu ne olduğunu şaşırdım bir an arkamdan uçak vurdu zannettim :-X :-\ :( :-X resimleri direk buradan açtığın konudan paylaşayımmı önce bir iznini alalım ;)

macir_ertan' Alıntı:
Geçmiş olsun Vefik bize birşey olmasın ne demeli buna da şükür keşke olmasaydı;ya bu arabanın kabak gibi çırılçıplak jantı bile sevimli :smiley: Allhım neden seviyorum bu aracı bu kadar.Bu arada bende geçen gün geri geri gelirken arka solu sokak direğine vurdum bu vesileyle içimdeki yanan ateşi burada paylaşayım ve yangını bir nebze olsun hafifleteyim Allahına kadar yamuldu ne olduğunu şaşırdım bir an arkamdan uçak vurdu zannettim :-X :-\ :( :-X resimleri direk buradan açtığın konudan paylaşayımmı önce bir iznini alalım ;)

deanvefikizgi' Alıntı:
4 Hafta kadar önce Park halindeki Defenderıma gece yarısı acil hastaya giden bir ambulans yandan hafifçe vurmak suretiyle çarpti. Ancak asıl hasarı Sol ön jantım ve ön difransiyelim aldı. Ambulansın ön jantı benim ön janta girip sekmiş. Bunun sonucunda da hem ambulansın hende benim arabanın jantı pert oldu. Ayrıca difransiyelimide patlattı. Hasarlarım karşı tarafın sigortası sayesinde karşılanacak. Yıldızkar'dan Difransiyelin gelmesini bekliyoruz 3 haftadır. Ancak bu eski jantlardan bulamadık. Lastiklerim yeni olmasa yeni ve geniş janta geçmeyi düşünebilirdim. Ancak zaten lastiklerimde yeni olduğu için jantları ve lastikleri yeni almayı düşünmüyorum. Bu sebepten 1adet jant arıyorum. Fotoğraflarımda da görebileceğiniz üzere Defender'ın üzerindeki standart ölçülerdeki jant? Fazla olupta satmak isteyen olursa lütfen haber versin... Teşekkür ederim :smiley:

SAYGILARIMLA
Dean Vefik İZGİ
Geçmiş olsun
macir_ertan' Alıntı:
Geçmiş olsun Vefik bize birşey olmasın ne demeli buna da şükür keşke olmasaydı ya bu arabanın kabak gibi çırılçıplak jantı bile sevimli :smiley: Allhım neden seviyorum bu aracı bu kadar.Bu arada bende geçen gün geri geri gelirken arka solu sokak direğine vurdum bu vesileyle içimdeki yanan ateşi burada paylaşayım ve yangını bir nebze olsun hafifleteyim Allahına kadar yamuldu ne olduğunu şaşırdım bir an arkamdan uçak vurdu zannettim :-X :-\ :( :-X resimleri direk buradan açtığın konudan paylaşayımmı önce bir iznini alalım ;)
geçmiş olsun, umarım çok büyük bir hasar yoktur...

Tabi ki paylaşın lütfen :smiley: Hatta aynı göçükten bende sahip olmıştum 5 ay kadar önce :smiley: Jantı doğrultmayı başarmışlar şimdilik idare edeceğim çok teşekkür ederim. Ancak ilerleyen zamanlarda tekrar iletişime geçerim sizinle :D Çok teşekkür ederim :smiley:

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa jant ın fiatı 150 tl dir bilgilerinize

hocam geçmiş olsun yeni jant ve lastik aldım 1 -1 buçuk haftaya kadar takacağım eğer dilerseniz ücretsiz verebilirim eskilerden 1 tanesini ;)

Arkadaşlar geçmiş olsun.
Benimde jant ihtiyacım var.Arayışlarım devam ediyor.
Konuyu takip etmekte fayda var.
Kenan YAMA

1 adet var resimleri linkte ihtiyaç sahiplerine duyurulur sıfır hiç kullanılmamış

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR