Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,458
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Dün akşam Yaban tvdeki İzci programında veatv haberde değerli arkadaşımızın hazırladığı ama maalesef izleyememiş ancak verdiği linkten az önce seyrettim.
Boğazım düğümlendi ve gözlerim doldu...
Önceki yazımda da belirttiğim gibi,aslında o şimdi ölmedi,sadece bizlerden ayrıldı.
Acı,geride bıraktıklarında,o ise bambaşka bir aleme intikal etti.
Şimdi kabrinde cenneti görüyor(takdir allah'ın)
Allah geride kalanlara,önce ailesine sabırlar versin.
Kabrin ışıklarla aydınlansın güzel İNSAN.

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Şu Faruk abinin sevildiğinin yarısı kadar seviliyor olsam öldüğümde, ölsemde gam yemem , arkamda bu kadar dostum varken

Allah korusun kürşat,ölüm faruk abiye yakışmadı sanada yakışmaz, ağızından yel alsın.

Selamlar...

Hayatı boyunca hep iyilik peşinde koşup elinden geldiği kadar maddi ve manevi olarak herkeze yardım etmeye çalışan bir çok kişinin hayır duasını almış olan gerek Türkiye genelinde gerek forum içersinde gerek kendi ailesi içersinde sevilen sayılan değer verilen FARUK KAYHAN abimizin mekanının cennet olmasını umut eder yakınlarına ve bütün forum kullanıcılarına Baş sağlığı dilerim.

alıntı

http://www.izlesene.com/video/faruk-kayhan-anisina/2904845

Şahsen tanışma fırsatımız olmadı ama forumdan tanıdığım arkadaşımızın mekanı cennet olsun. Ailesine de Allah sabır versin...

koptu gitti yüreğimizden bir parça, hepimizin başı sağolsun....

Atv haber görüntülerini tekrar seyrettim.Hiç inanmak istemedim.Bir akrababımı kaybetmiş gibiyim.Ey yüce insan mekanın cennet olsunn....

Çok kısa bir zaman da olsa,kendisi ile tanışma fırsatım oldu..

Yaradan,taksiratlarını affetsin..Hakiki dünyada mutlu olsun..

Hepimizin başı sağolsun, toprağı ol, mekanı cennet olsun. Yüzündeki gülümsemesi ile aklımdan hiç çıkmayacak adam gibi adamdı.

Bazı şeylerin daha iyi anlaşılabilmesi, kalbimizden geçenlerin böyle güzel ve manalı cümlelerle ifade edilmesine vesile olduğunuz için teşekkür ederim, Kabri nur ile dolsun, Allah (c.c.) mekanını cennet eylesin, bizden taraf hakkımız var ise HELAL OLSUN, cenazesinde omuz vermek nasip olmadı ama her duamın sonuna artık onuda ekledim, acıları çok taze olsa da ne mutlu ailesine ki böyle bir insanın ailesiymişler, bırakacağı en güzel mirası, sevilen ama "cidden sevilen", hem de hiç yüzyüze tanışmadığı insanlar tarafından bile böyle sevilen bir aile reisine sahipler, Tekrardan tüm camiamızın başı sağolsun...

Binlerce kilometre yol tepip sevgisini ve yüreğini getirdiği Kars'ın köy yolları ve o öğrenciler onu daima sevgi ve minnetle anacak.....

Erdoğan UZLU
Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi-KARS

Allah rahmet eylesın ve yakınları ve bız sevenlerıne sabır versın.. mekanı cennet olsun

toyota buluşması uludğda tanıştığım,çok güzel iki gün geçirdiğim,o buluşmada bende iz bırakan arkadaşlardan Faruk Kayhanı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun dr.rifat durukan

Haberlerde seyrettim.Faruk abiyi forumda gezerken fotolardan görmüştüm.Bırakın karşılıklı olmayı,fotodan ılımlı biri olduğunu hissettiriyordu.Hiç tanımdağım halde çok üzüldüm.ALLAH'tan rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.

kendisiyle tanışmasakta iyi anılan bir insanı kaybetmek üzücü

bütün yakınlarının akrabalarının ve dostlarınan başı sağolsun

allah kabrini nurla doldursun

doğan oto

Çok üzldüm Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dilerim.

Faruk Bey, gerçekten güleryüzlü ve neşeli bir insandı.
Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm severnlerine baş sağlığı dilerim. Toprağı bol, mekanı cennet olsun....

Allah mekanını cennet eylesin. Geride bıraktıklarına sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. Her ne kadar tanımasamda nur içinde yat FARUK ABİCİĞİM.