yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
43 Yaşında delikanlı ve onurlu yaşayan bir adamcağızım. Kimseden bir şeyini istemedim almadım. Bunu da herkes biliyor.
Allah şifa versin Yücel Bey..Aşırı açık sözlü olmayın. Etrafta pislik insan çok fazla.. Yaşamınızda sağlık ve huzurlar diliyorum.Arkadaşlar,
Bugünün Dünya'sında pekçok insan farklı cinsel tercihin bir suç olmadığını düşünebilmekte, anlayabilmekte. Ben artık genç birisi değilim. Bugünün gençleri bizden de özgür ve daha farklı yetişiyorlar. Özel hayatla ilgili haklarınızı korumak eskisinden daha kolay artık.
Ben şizofren hastasıyım. Bana kimse kolay kolay dokunamaz. Çok sağlam yerlerden akıl hastası olduğuma dair raporlarım var. Defalarca tedaviler görüp iyileştim. Ama zamanla yine hastalık geliyor. Buna da çok fazla elden bir şey gelmiyor. Allah vergisi derler ya, Bu öyle bir şey...
İyi olmaya ve iyilik halimde kalmaya çalışıyorum var gücümle... Kapanmamak, Açık kalmak, açıkça yazıp konuşmak benim için önemli şeyler... Yüzüne ayrı arkadan ayrı konuşan insanlar benim hastalığımda başdüşmanlarım. Bu beni çok etkiliyor. Ama malesef Dünya'da böyle bir düzen, böyle bir alışkanlık var. Bunun varlığı konusunda elimden bir şey gelmiyor. Ben herkese doğru bir arkadaş olmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Buna samimiyetinizle inanın.
Sağolun.Allah şifa versin Yücel Bey..Aşırı açık sözlü olmayın. Etrafta pislik insan çok fazla.. Yaşamınızda sağlık ve huzurlar diliyorum.