Farklı Cinsel Tercih, Kampçılık Hayatında Bir Suç Mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Bazı insanlar tarafından akılalmaz şeylerle suçlandım. Oysa ne bir şey olduğum var, Ne de ortada bir durum olduğu var. Kendi halinde yaşayan herkes gibi bir insanım ben de...

Ama velev ki eşcinsel olayım, Bu kampçılık hayatında bir suç mu arkadaşlar? Bu benim insanlarla birarada olurken ve onları biraraya getirirken kötü bir niyet taşıdığımın bir göstergesi falan değildir.

Bence Eşcinsellik olağan hayatın bir getirisi olan basit bir olay... Pekçok insan artık bunun böyle olduğunu biliyor. Yücel Hoca'nızı bunla yargılayıp itham etseniz ne olacak? Elinize ne geçti?

Pekala istediğim gibi birisi olurum, İstersem eşcinsel de olurum bana bununla hiçbir şey yapamazsınız.

Bu arada ben eşcinsel değil Aseksüel Bay'ım. ama ne olursam olayım bu bana karşı kullanabileceğiniz bir koz falan değil.

Bu yalnızca bir insanlık hali arkadaşlar...

İnsansanız bunu anlayabilirsiniz.

Güzel kamplar yaptım, Tüm iyi niyetimle insanları biraraya getirdim. Ve her sosyal katmandan insanın katılabildiği özgür kamplarımı gerçekleştirdim. Ben bununla mutluyum. Bu mutluluğu da bana çok görmeyin.

Kamplarıma katılan insanların mutluluğuyla mutlu oldum ve yaptığım şeyle de kıvanıyorum. Bu da benim en doğal hakkım.

Hem tamamen ucundan tutacak bir insan dahi yokken yalnız başıma kocaman bir karavan inşa edebilmemle, Hem maddi sorunlarıma rağmen istediğim özgür hayatı tam olarak yaşayabilmemle kıvanıyorum arkadaşlar...

Ben bu hayatı gayet de güzel ve onurlu yaşadım ve yaşamaktayım.

Ben gayet normal bir insanım arkadaşlar. Kendime göre delikanlıyım yeterince... Buna aykırı bir şey yapmadım. Dostlarımla kampta olmak istedim. Bu da bir suç değil. İnsanlara dost olmak bu kadar büyük bir suç değil. Kimseden bir şeyini istemişliğim almışlığım yok. Kampa kim geldiyse onlarla kamp yaptım. Yaptığım şeylerden pişman olmamı gerektirecek bir durum yok. Ateşin etrafında dostlarımla birarada oldum. Bunun için mutluyum.

Benim olağan bulunduğum bir kampım var bir de her yıl bir kampa tatile de gidiyorum. Çok şükür bunlara gücüm yetiyor. Kimseden bir şey istemiyorum almıyorum. Böyle bir şey olduğu yalan. Hiçbir zaman bir arkadaşımdan değerli bir şey almadım. Onurumla yaşadım ve yaşıyorum. Arkadaşlar...

Ben kampçı dostlarımın güzel niyetli dostuyum. Dostlarım beni bilir. Beni olmadık şeylerle yargılamazlar. Olduğum gibi kabul ederler. Beni olduğum gibi kabul etmeyecek insanla zaten dostluk yapamam. O arkadaşlık, o dostluk yürümez.

Benim evliliğim yürümedi ama yürüsün diye elimden geleni yapmıştım. Bu yüzden anlaşarak ayrıldım. Evliliğin bana göre olmadığını anladım. Herkes her şeyi çok iyi yürütecek diye bir kanun yok. Benim evliliğim de beni mutsuz eden bir evlilikti boşandım ve kurtuldum evlilikten. Eşimi çok sever ona değer verirdim. Onun bir saçının teline bile zarar gelmesini istemem. O çok iyiydi. Beni anlardı. Ama artık bu ilişki çok eskilerde mazide kaldı...

Eşim yada sevgilim olmasa da benim de kampçı dostlarım var. Onlar bu hayatı güzel yaşamama vesile oluyorlar. Aralarında yalnızlığımı bile unuturum. Öyle güzel dostlarım dostluklarım var. Kazandığım dostlarımı kaybetmeyi hiç istemem.

Bu satırlara içimi döküyor ve açıkça her şeyi yazarak paylaşıyorum. Ben kendimi yeterince ifade ediyorum. Kötü niyetle dedikodumu yapanlar asla bundan vazgeçip benden özür falan dilemeyecek. Olsun ben yine de kendimi ifade etmiş olayım. Varsın dedikoducu yaptığı kötülüğe devam etsin. Bizim işimiz iyiliği çoğaltmak o yüzden başkasına çirkin söz eden bir anlayışı destekleyemeyiz. Biz kendi iyilerle doldurduğumuz hayatımızdan mesulüz. Kötüyü konuşanın da bu kendi seçimi o da kendi kötülerle dolu dünyasında yaşamak zorunda kalır. Başka elimden dedikodu problemiyle ilgili bir şey yapabileceğim gelmiyor. Ben zaten açık açık her şeyi dosdoğru yazdım ve anlattım sizlere...

Biz bizi dostu olarak görmek isteyen herkesle dostuz arkadaşlar. Dostluk istemeyenin bir şeyi olamayız. Bizi yanında isteyen, bize değer veren dostlarımız var, olacak...
Sürekli hakkımda çirkin şeyler uydurup beni yargılayan insanlarla nasıl dost olayım? Böyle bir şey mümkün değil. Benim hakkımda iyi güzel şeyler düşünen dostlarım da var. Ben de o dostlarımla vakit geçireceğim. Bundan doğal ne var ki?

Ben onurlu duruşumu sürdürüyorum ve sürdüreceğim. Cinselliğimle ilgili arkamdan ve sırtımdan yaptıkları yalan dedikodular yeni yeni kamplarda yeni yeni dostluklar edinmeme engel olamaz.
Yeni dostlarıma gıybete kapılmasınlar diye her şeyi açıkça anlatıyorum. Benim hiçkimseden korkum yok. Bir gram bile kimseye de yalan söylemedim. Kimseye yalan söylemek gibi bir borcum da yok.

Ben zaten çok ileri düzey bir şizofren hastası oldum. Ama bu hastalığın pençesinden umarım kurtulacağım. Bu ancak iki türlü konuşmayan mert insanlarla dostluk yaparak mümkün olabilir. Bir de kendim de yalan söylemeyerek, takiye yapmayarak, nasılsam öyle olarak mümkün bu hastalığı yenmek...

Hiçbir şey bir şizofren hastası olmanıza değmez. Bırakın hakkınızda ne söylerse söylesinler. Bunu dert etmeyin. Birisinin arkasından bir şey konuşmakla da ona hiçbir şey olmuyor. Ama şizofren olursanız size çok şeyler oluyor... Yazık. Kendinizi başkaları için hırpalamayın.

Arkadaşlar,

Bugünün Dünya'sında pekçok insan farklı cinsel tercihin bir suç olmadığını düşünebilmekte, anlayabilmekte. Ben artık genç birisi değilim. Bugünün gençleri bizden de özgür ve daha farklı yetişiyorlar. Özel hayatla ilgili haklarınızı korumak eskisinden daha kolay artık.
Ben şizofren hastasıyım. Bana kimse kolay kolay dokunamaz. Çok sağlam yerlerden akıl hastası olduğuma dair raporlarım var. Defalarca tedaviler görüp iyileştim. Ama zamanla yine hastalık geliyor. Buna da çok fazla elden bir şey gelmiyor. Allah vergisi derler ya, Bu öyle bir şey...
İyi olmaya ve iyilik halimde kalmaya çalışıyorum var gücümle... Kapanmamak, Açık kalmak, açıkça yazıp konuşmak benim için önemli şeyler... Yüzüne ayrı arkadan ayrı konuşan insanlar benim hastalığımda başdüşmanlarım. Bu beni çok etkiliyor. Ama malesef Dünya'da böyle bir düzen, böyle bir alışkanlık var. Bunun varlığı konusunda elimden bir şey gelmiyor. Ben herkese doğru bir arkadaş olmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Buna samimiyetinizle inanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR