FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 299
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,583
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

SERKANEFE' Alıntı:
Evvet süper bir haber 4x4 ,4 mevsim lastik ile katılmayı planlıyorum, uygunmudur acaba ? Geçen Yemeyen Gelmesin Kampındaydım :smiley: hiç bir sorun yaşamamıştım aracımla..
Orada sorun yaşamadıysanız sorun yoktur,zaten önden yolu açabilecek nitelikte araçlarımız gider,sıkıntı yaşamadan gelebilirsiniz. :smiley:

Etiketler

Peki Hocam kamp yapılacak mı ? Cumartesi gününden mi cıkıcaz ? Kamp yapılmıcak mı ? Ayrıca İstanbuldan katılım olursa nasıl olucaktır ?

SERKANEFE' Alıntı:
Peki Hocam kamp yapılacak mı ? Cumartesi gününden mi cıkıcaz ? Kamp yapılmıcak mı ? Ayrıca İstanbuldan katılım olursa nasıl olucaktır ?
Pazar gününden çıkacağız,gezimiz günübirliktir.İHA destekli bir siteden çekim yapmak için arkadaşlar gelecek,araçlarımız meşhur olacak. :p Bizim buluşma saatimiz 09:00,hareket saatimiz 09:30'dur.İstanbul'dan gezilerimize genelde katılım oluyor,bu gezimize nasıl olur katılım bilmiyorum.Biz İzmit'te yol üzerinde bir benzinlikte buluşuyoruz.(Detayları ekleyeceğim birazdan) İstanbul'dan başka katılım var ise saat 08:00'de Mehmetçik Opet'te buluşur gelirsiniz. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Pazar gününden çıkacağız,gezimiz günübirliktir.İHA destekli bir siteden çekim yapmak için arkadaşlar gelecek,araçlarımız meşhur olacak. :p Bizim buluşma saatimiz 09:00,hareket saatimiz 09:30'dur.İstanbul'dan gezilerimize genelde katılım oluyor,bu gezimize nasıl olur katılım bilmiyorum.Biz İzmit'te yol üzerinde bir benzinlikte buluşuyoruz.(Detayları ekleyeceğim birazdan) İstanbul'dan başka katılım var ise saat 08:00'de Mehmetçik Opet'te buluşur gelirsiniz. :smiley:

Keşke günübirlik olmasaydı :smiley: ama olsun bölede güzel Günübirlik yapılırsa ben aile alıp gelirim, kayak merkezlerine yakınlığı ne derece olucak acaba, detayları sabırsızlıkla bekliyorum.

SERKANEFE' Alıntı:
Keşke günübirlik olmasaydı :smiley: ama olsun bölede güzel Günübirlik yapılırsa ben aile alıp gelirim, kayak merkezlerine yakınlığı ne derece olucak acaba, detayları sabırsızlıkla bekliyorum.
Bizim yaylaların yüksekliği Bolu'dan fazla,gece -25 -30 rahat görüyoruz. :D Kayak merkezlerine yakınlığına gelince,ne çok yakın ne çok uzak.Suadiye yolundan çıkmayı düşünüyoruz,manzaralı güzel bir yol.5km falandır kayak merkezine.Geziyi pazar günü yapacağımız için Kayak merkezinin yanından bile geçmeyi düşünmüyoruz.Felaket kalabalık oluyor.Arabaya kızakla çarpanı bile gördüm,o derece kalabalık. :smiley: O sebeple herkesin ulaşamadığı,4x4 araçların çıkabildiği yerleri tercih ediyoruz. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Bizim yaylaların yüksekliği Bolu'dan fazla,gece -25 -30 rahat görüyoruz. :D Kayak merkezlerine yakınlığına gelince,ne çok yakın ne çok uzak.Suadiye yolundan çıkmayı düşünüyoruz,manzaralı güzel bir yol.5km falandır kayak merkezine.Geziyi pazar günü yapacağımız için Kayak merkezinin yanından bile geçmeyi düşünmüyoruz.Felaket kalabalık oluyor.Arabaya kızakla çarpanı bile gördüm,o derece kalabalık. :smiley: O sebeple herkesin ulaşamadığı,4x4 araçların çıkabildiği yerleri tercih ediyoruz. :smiley:

Harika inşallah bol kar ve soğuk vardır birde biraz zorlu yollardan gidelim:smiley:

alican4153' Alıntı:
Abi bugün gittik suadiyeden kartepeye çıkan yola baktık şuanki karda oradan çıkacak araç yok :smiley:
Bizlere yolun bittiği yerde yol başlar gidebildiğimiz kadar gideriz ;)

sertem41' Alıntı:
İsmail abi ve umut gelmiyor mu, haberleri vardır umarım...
Herkesin haberi var da,gelirler mi gelmezler mi bilemiyorum.. Bu hafta tekrar irtibata geçeceğim son durum için.

Frelander da gelebilir mi, hani bizim doktor için diyorum, anladın sen onu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR