Ezel dizisindeki G Kimin ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,510

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
ne yalan soyleyim ezel'in hastasi oldum. ses cikmiyor bizim evde dizi bitene kadar,,,,ha reklamlar haric...

tabii.....gecen aksam senin kenan hastahaneden cikip G'ye binince tv'de bulunan tum dizilerin krali tam belli oldu, tadiklendi !! :D

o arac kimin aslinda??

haydi nadir abi ve iceman ve istanbulda yasayan gezenbilir'ler. cozun bakalim bu bilmece bulmacayi ;)

herkese selamlar.

Etiketler

Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ?

o zaman siz Ezel olarak değil de Kenan İmirzalioğlu hayranı olun
Kabadayı filminde de G serisi kullanıyordu :smiley:

ılkakdenız,kabadayi'yi unuttum kac kez gordugumu :smiley: ;)

aslinda matt damon'in 'Bourne Supremacy'deki G sahnesi muhtesem'

impreza bile yetisemezdi G'yi o film'de ;D

hus55' Alıntı:
ılkakdenız,kabadayi'yi unuttum kac kez gordugumu :smiley: ;)

aslinda matt damon'in 'Bourne Supremacy'deki G sahnesi muhtesem'

impreza bile yetisemezdi G'yi o film'de ;D

Dur ben bu akşam o filmi bir daha izleyeyim hatırlayamadım hangi sahne olduğunu serisi var nasılsa arşivde ;D

Merhaba Arkadaşlar,

Ailecek Ezel dizisini bizde çok beğeniyoruz, hele G-serisini görünce hayranlığımız daha da çok arttı. Dizideki araba da çok gzüel hakkaten. Dediğiniz gibi Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı hem filmde hem dizide G olması enteresan. Acaba kendisinin de G-serisine bi hayranlığımı var yoksa tesadüf mü?

Cenk

dizideki "g" budur

http://www.sahibinden.com/mercedes_g_290_!!!-96WQQaXQQ10791993WQQpXQQdisplayitem

selamlar

*linki kopyalayıp tarayıcının adres satırına yapıştırın lütfen.. burdan tıklayınca açılmadığını farkettim*

valla benim duyduğum araç kenan imirzalıoğlu'nun kendi aracıymış.bir de menajerlik yapan arkadaşlardan duymuştum kendisi tam bir araba hastasıymış.diyenlerin yalancısıyım ama g serisine özel bir ilgisi olduğu kesin.bkz.kabadayı&ezel

hem araba hastası hemde zevklı bır ınsan! :D

kenan esas nerelı? ben duydum ki kibrisliymis..?? ama inanmadim.

ya,,,o link'i biri lutfen duzgun atsin da gorelim.

neticede, icerisnde G serisi olan biri dizi mutlaka rekor kirar ;)

hus55' Alıntı:
hem araba hastası hemde zevklı bır ınsan! :D

kenan esas nerelı? ben duydum ki kibrisliymis..?? ama inanmadim.

ya,,,o link'i biri lutfen duzgun atsin da gorelim.

neticede, icerisnde G serisi olan biri dizi mutlaka rekor kirar ;)

Ankara'lı diye biliyorum

Kenan İmirzalıoğlu Ankara Bala'lı. 1974 Doğumlu. Ayrıca her iki projesinde G-serisinin olmasından dolayı bence o da G tutkunu ve kendisine olan hayranlığım bir kat daha arttı.

merhaba,

linki yapıştırdığımda sayfayı açmada sıkıntı oluyor. ama sahibinden.com daki ilan numarası 10791993
bu şekilde ararsanız bulabilirsiniz.

aşağıdaki de o aracın kardeşi. bundan önceki plakası AB 2692 idi.
http://www.sahibinden.com/1996_model_hatasiz-73WQQaXQQ15576345WQQpXQQdisplayitem

Eski plakalı resmi

[attachment=1]

big_4329891_150281_l5kv921.jpg

Ezel dizisindeki araç budur abiler...
http://www.sahibinden.com/mercedes_g_290_!!!-96WQQaXQQ10791993WQQpXQQdisplayitem
link olarak gorunmuosa ilgili kısmı kopyalayıp yapıştırın.
Araç Kenan İmrizalıoglunun değil Bir arkadaş var dizilerdeki araçları ayarlayan biiri ondayken gördük Muhteşem ötesi bir araç Ben aracımı almadan bir gün önce arkadaş bize gösterdi bunu vites geçişleri falan süper yeni gibi ben de o hevesle gittim hemen yarın algım bir G ama benim aracımın vites geçişleri için hidrolik baglıycam nerdeyse:smiley:Tek anlamadığım 96 olmasına rağmen kasa 460 gibi duruo...

ilk fotoraf ezeldeki ikinciside beninki:smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]

g ezel.jpg

beninki.jpg

merhaba,
96 model ama askeri tip dediğimiz model, dışı ve içi 460 kasayla aynı diğer 96 lar gibi değil.2 tip üretiliyor.

iyi akşamlar

Hmmm bizi anydınlattığınız için teşekkürler Askeri tip iyidir ya Off road daha yakışır bu araca bence :p

iste simdi aklim karisti. ezel de olan G 463 gorunumlu ama degil. cunku direksiyon onundeki saatlarin kasasi kare, yani 460 modelin. jantalr, on koruyucu 463'un. icini goremedim tabii. simdi o arac 96 model ise, 461 serisi olmali ve g290 olur ancak. motor ya duz veya td. vites gecisleri nasil demek istediniz kardes? arac otomatik mi? motoru nedir? arac kime ait?

belki kenan bize uye olsa herseyi ogreniriz baylar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.