Ezel dizisindeki G Kimin ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,511
Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ?

ya Aracı bende çok anlayamadım aynı sizin kafanıza takılan sorular benim kafamada takıldı cem beyin öylediği olabilir ama...Aracın şanzımanı cok iyi demek istemiştim manuel ve vites ge.işleri bmw gibil kıısa aralıklı ve koolaydı.Bunlarda td motor varsanırım ama motoruna da bakktık turbosu yoktu gayetde guçluydu.Cem beyin dediği gibi 96 kasa askeri tip olabilirmi?
saygılar Ali KARA

Etiketler

getrag sanziman olsa gerek. 5 ileri ve vites aralari kisadir ;)

motor ise duz 290 ise, fena degil cunku torku iyi., td olsaydi sprinter motorun aynisi olurdu.

mercedes ,halen daha 460'a benzeyen 461 model G uretiyor asker icin.

iste 461 seri G280cdi.

http://www.youtube.com/watch?v=D9E0LOLOLVw

İşte bu yaa hüseyin abi bu aynalar hakkında bi bilginiz varmı hangi aracınn aynaları temin edilebilir bişiymi acaba?
evet motor 2.9 du ama turbosu neden yok anlamadım O motor turbosuz üretiliomu emin diilim siz bukonularda baya bilgilisiniz tabi size sormak lazım:smiley:
Vay bee 461 hala üretiliyor demekki bi kanalını bulup yenisini alabilsek offf of.

Ooooo İyiymiş ya hemen allaım ozaman çekmi nakitmi:smiley:
Aracın sadece elektronik kilitlerini falan beyenmedim Camları ne güzel manuel yapmışlar Nekadar az teşkilat okadar az müşkilatçılarnadın :smiley: Ama aracın güzelliğine diycek bişiy yok aynalardan başlıycaktım bunun gibil yapmaya ama yalan olduk be abi...:(

Herkese selam hafta sonu antalyadaydım tekne cekmeye gıttık bır arkadaşla.Orda sanayıye gırdık ve elektrııkcı cocuk aa ezeldeki araba dedı.Ne ezelı dedım abı dızı dedı yahu bılmıyormusun.Meger dizidede G varmış.O bahsettıgınız araçlar AB2691-92-93 plakalı araçlar.Bildiğim kadarıyla Otomarsan kendıne test amaçlı getırıyor bir muddet kullandıktan sonra satıyor.Bizim 460 ın aynısı ancak 461 dıye geciyor sanırım.Bu araçlarda turbo yok.G250 den sonra 1991 veya 1992 de G290 motora gecıyor ve iç degışıkliğe ugramadan 2002 ye kadar uretılıyor.Dışta ise aynalar ve ufak tefek degısıkler var.Sonuç olarak sağlam ve güzel araçlar...

bılgılerın dogru alper!

bızım hanım gecen gun okula gıderken bır grup genc, 'bakin,bakin...ezel'in araba gelir...!'

G'ler daha'da meshur oluyor ;)

bende bu jipe hulya avşar da iken hayran kalmıştım nişantaşına gelmişti 461 kasa vardı özel şöförü kapıyı açtı reüsrans kafeye giderken herkez aa hulya avşar gidiyor derken ben bak bak bak bak canavara baaak die yanımdakini durtuyordum ama oo hulya avsara bakıormus

delisi' Alıntı:
Buda bakış açısı :smiley:

Dimi yaaa okadar güzel ve temiz bir 461 varki hulya avşarın ben 2002 yılında filan görmüştüm hala aynı arabası duruyor ve hala aynı temizliğini koruyor maslak 1 kısımda bir serviste görüyorum aracı bakıma oraya gelior

bakış açısı elbette farklı bende de öyle güzel bir G serisi araç olsa hülya avşarı boşveririm nasıl olsa ondan çok var.hatta daha güzelleri var

abi demek ki kazara yolda izde yanımızdan bir g 55 amg geçse orada kalp krizi falan geçireceğiz artık.. : )

arkadaşlar ve abilerim dizideki g serisi cip kenan imirzalioğlunun kendi şasi cipidir dizide diger elemanlar kullanıo ama gerçekte kenanın kendi cipidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri