Extreme Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,707
Ynt: EXTREM UNİMOG

aracınız çok güzel olmuş yalnız bu transit kabini bence unimog'ta çok güzel durmuyor. çünkü aracın tutkusu kabinde o ufak koltuklarda yatıyor, kabin içindeki rayatör kapağında işin sırrı. ama modern görünümlü olmuş hoş tabi.
yalnız elektrikli vinç yerine hidrolikli veya şaftlı vinç koyulsaymış gerçek sert koşullarda hizmet verebilecek bir kurtarma aracı olurmuş.
ayrıca önde kaput üstünde duran sepet ise sürüş açısından sıkıntı yaratabilir, acil birşey olduğunda kaputu açmak için üstündeki ağırlığı almak gerekmez mi?
ha birde sormak istediğim bir soru var rollcage ön kısımda şaseye hangi noktadan bağlı?
tavandan gelip tekrar tavanda bitiyor olması gerçek görevini yapmasında sıkıntı oluşturmaz mı? hani tavandan başlayıp ön tampon-şase noktasında bağlanılsa daha sağlam olmaz mıydı?

Etiketler
Ynt: Extreme Unimog

ASLINDA FK KUPASI ARADIK AMA BULAMADIK TAKLA BARLARI KOMPLE ONDEN VE YANDAN ŞASELERE BAĞLI KAPUTA GELİNCE HİÇTE AGAR DEYIL

Eğer bu araç erciovadaki araç ise resmen evrim değiştirmiş.süper diyorum...eleştiriye hiç gerek yok ellerinize sağlık

evet arkadaşlar ercovadaki araç ogun oraya geldiğimizde aracı aldığımız 4 gün olmustu turbo arızası vardı ve mazot filitreleri şişiyordu biz aracı komple soyduk şaselerden ve yürüyenden kaldırdık standart 404 den 45 cm yüksek 40 cm geniş arka kasa komple revize edildi önde 6ton arkada 4ton elektrikli vinç niye elektrikli aracın çalışmama durumu ile alakalı takla barları araçta 8 noktadan bağlı ve bunların 6 tanesi direkt şase 12.5x20 go o1 panzer lastikleri mıdland cb telsiz siren birimi krom eksoz su tankı vs vs işin en ilginci yıllardır işim gereği cok arazi taşıtı yaptım ama bukadar detay olup tek seferde muayneden geçen araç görmedim

Bence de çok güzel olmuş. Ford Transit'ten de parçalar var sanıyorum. Ben eski halini bilemediğim için yorum yapamayacağım. Ama gerçekten operasyona hazır gözüküyor. Çamurdaki performansını görmek isterdim. Sahibinden'deki başlığı da çok yaratıcı olmuş.. Hayırlı satışlar dilerim...

buda aracın eski hali

44170018.jpg

Emeğinize sağlık, güzel olmuş, gönlünüzce kullanın
Biraz alakasız olacak ama, tek seferde geçtiğiniz muayene istasyonu hangisi, bilelim de lazım olabilir :smiley:

arkadaşlar tuv de görüştüğümüz yetkililer arazi tasıtlarının olması gereken niteliklerini bildirdiler artı aracımızın tüm tadilatları projelendirildi kısaca tüv heryerde tüv

Ellerinize saglık arac güzel olmuş aracın ilk yapıldıgı yer Rize sanırım cift kabin transit kupası kulanılmış işlevsel olmuş bence iş görür yerinde bir uygulama

Resim için teşekkürler. Şimdiki hali eski halinden siyahla beyaz gibi farklı. Aracın çamurdaki performansı nasıl? Transit kasa kullanımı yaygın bir uygulama mı?

ha bu arada kartepe bekle biz geliyoruz................................

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri