Extreme Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,687
Ynt: Extreme Unimog

2010 fuar

CIMG0018.jpg

Etiketler

Öncelikle ellerinize saglık gerçekten çok güzel bir araç. benim merak ettigi bir konu var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Orjinal mercedes motorlu bir 404 s kasaya ford transit kasası olur mu?. Mercedes motor tksiden çıkma olacak şekilde düsünüyorum. Amacım bir u 421 almak insallah. Olmazsa u 404 s kasa almak istiyorum. O zaman transit kasası atabilirmiyim merak ettim.

araç muğlaya ercan beye satıldı iyi günlerde kullanmalarını dilerim

gitti güzelim makina hemde eGe ye ..ne diyeyim Murat abi..
Alana da satana da hayırlı, uğurlu olsun..
Kdz. Ereğliden sevgiler..

Murat bey ilğiniz için teşekkür ederim. Güzel aracınızın satılmasına sevindim. Alan arkadaşa ve size hayırlı olsun.

Arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Murat Bey size de ilginiz için teşekkür ederim. Şehir dışından bugün döndüğüm için Unimog henüz otoparkta duruyor. Umarım yarın bir terslik olmazsa sigorta ve vizesini yaptırıp, yağ,sıvı ve balata kontrollerini yaptırıp, Gökova körfezine, unimogun yeni yuvasına indirmeyi düşünüyorum. fotografları paylaşacağım. Sevgiler, saygılar,

avercanugur' Alıntı:
Arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Murat Bey size de ilginiz için teşekkür ederim. Şehir dışından bugün döndüğüm için Unimog henüz otoparkta duruyor. Umarım yarın bir terslik olmazsa sigorta ve vizesini yaptırıp, yağ,sıvı ve balata kontrollerini yaptırıp, Gökova körfezine, unimogun yeni yuvasına indirmeyi düşünüyorum. fotografları paylaşacağım. Sevgiler, saygılar,

Hayırlı uğurlu olsun Ercan bey..
Gerçekten bir canavar sahibi oldunuz..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR