cevizkıran
Ana Kamp
bana uymaz ben asortik takılıyorum.. güney karavanın imal ettiği karakutular üzgünüm ama tarzım değil.. bu kutuları görünce kendimi kötü hissediyorum..Asortik takılanlara uymaz bu nasihat..
bana uymaz ben asortik takılıyorum.. güney karavanın imal ettiği karakutular üzgünüm ama tarzım değil.. bu kutuları görünce kendimi kötü hissediyorum..Asortik takılanlara uymaz bu nasihat..
Inanin bende cok soğumaya başladım. Yucel bey sayesinde güney karavan bana uygun gelmişti ama benim içinde olmazsa olmaz banyo. Guney karavanda bu sorunlu minibüs alıp moto Karavan yapsam mi tamamen vazgecsem mi bilemiyorum. Yerli karavanlar masallah hepsi mi 750 kg altı olur dev dev karavanlara 750 kg altı diyorlar. 2.el alsam evrak yok çalinti nasil bileceğim off ya offf ((
Mevcut foto dediğiniz fotoğraf benim fotoğrafım. İzinsiz kullanmaya ne hakkınız var?mevcut fotonun altında size veya kullanan kişilere hakaret içeriği yoktur. genel anlam vardır. kişisel olarak değerlendirmenize ve yorumları üzerinize çekmenize gerek yoktur.
eleştiri iyi veya kötü yönde olacaktır. eleştiri olmaz ise gelişim olmaz.. lütfen yorumlara saygılı davranalım kişiselleştirmeyelim..
bana uymaz ben asortik takılıyorum.. güney karavanın imal ettiği karakutular üzgünüm ama tarzım değil.. bu kutuları görünce kendimi kötü hissediyorum..
kullanan arkadaşlara herhangi saygısızlık yapmadım.. kelimelerimin hiç birinde şahıslara karşı küfür ve hakaret yoktur.. kişi göstererek saygısızlık da yapmadım..Tarzınız olmayabilir. Kullananlara saygılı olacaksınız
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...... ben çözümü buldum.. hotelde kalıyorum tatile gidince. ziyan etmiyorum kendimi ve arabamı 1400kg. çekipte..........
Asortik arkadaş şu yazdığın "hotel" nedir nasıl bir şeydir.
Burası Türkiye sizde bende Türk vatandaşıyız ana dilimiz Türkçe.Şimdi Türkçesi olan bir ismi neden başka dildeki karşılığını yazıyorsunuz .Ben buna ZÜPPELİK derimlütfen google'de arayınız.. mutlaka bulursunuz..
Burası Türkiye sizde bende Türk vatandaşıyız ana dilimiz Türkçe.Şimdi Türkçesi olan bir ismi neden başka dildeki karşılığını yazıyorsunuz .Ben buna ZÜPPELİK derim
Buna rağmen herhangi bir kaza olduğu anda "eksik belge" nedeniyle ve arkanızda trafiğe çıkması uygun olmayan bir şeyle trafiğe çıktığınız için suçlu duruma düşüyorsunuz. Ölümlü veya yaralanmalı bir kazada sonucu düşünmek bile istemiyorum.
İngilizce bildiği için kendini bir şey zanneden Züppe bile olamamış kişi Mademki bu siteye geldin üye oldun burası Türkiye TÜRKÇE YAZACAKSIN bu bir vatandaşlık mecburiyetidir.kendini yüksek seviyelerde zannediyorsan önce bir yükseklik ölçer(altimetre) aletini ayarla (kalibre et) hani sen yüksekte sabit seviyede uçarken o beğenmediğin inmeyi kendine hakaret saydığın alçak seviye bir bakmışsın aniden yükselmiş(düz ova zannettiğin bilgi dağ olmuş) kibrinden seviyeni kontrol etmediğin için o bilgi dağına burnunun doğrultusunda çakılırsın pasaportsuz dünya değiştiriverirsin ama o alçak seviye diye hor gördüğün dağa bir şey olmaz.Bir kopya daha vereyim TABUTUNUDA beğendin mi diye bile sormazlar kuru tahtadan yerli malı imalattır.ben sizin seviyenize inmek istemiyorum.. lütfen beni kastederek bu topiğe mesaj bırakmayın..
How did you know that I am a Turkish citizen?
I do not want to go down to your level .. please do not leave me a message on this top ..
Thank you for not breaking me ..