Bravo ne güzel açıkladınız durumumuzu.Maalesef burası namuslu insanlara çile çektiren bir ülke oldu. Vergi borcun mu var ödemeyeceksin, silerler, evin mi yok, yap hazine arazisine(milletin arazisi demek) imar barışıyla barıştırıverirler. Ben evraklı, kanuna nizama uygun bir araç kullanayım, evraklarını çıkartayım dersen bu düzen adamım ümüğünü sıkıyor maalesef.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, bende sürekli mobile.de sitesinden Almanya" daki ikinci el çekme karavanlara bakıyorum, inanılmaz gerçekten. Oradan alıp getirme şansımız yok ne yazık ki. Ama Berlin'de yaşayan kayınbiraderim var, karavanı onun adına alıp Türkiyeye getirmeyi, süresi dolunca da tekrar yurtdışına çıkıp bir süre oralarda dolaşmayı ve sonra tekrar yurda dönmeyi planlıyorum, araştırıyorum. Avrupa çekme karavan kullanmak için başka çare yok gibi görünüyor.
Merhabalar, bende sürekli mobile.de sitesinden Almanya" daki ikinci el çekme karavanlara bakıyorum, inanılmaz gerçekten. Oradan alıp getirme şansımız yok ne yazık ki. Ama Berlin'de yaşayan kayınbiraderim var, karavanı onun adına alıp Türkiyeye getirmeyi, süresi dolunca da tekrar yurtdışına çıkıp bir süre oralarda dolaşmayı ve sonra tekrar yurda dönmeyi planlıyorum, araştırıyorum. Avrupa çekme karavan kullanmak için başka çare yok gibi görünüyor.
Arkadaşım biz karavancılığımızı yıllardır bu karavanla yapıyoruz gayet de memnunuz. Sen benim karavanımın resmini alıp altında da ileri geri yorum yapmışsın yaptığın şey ayıptır. Bu karavanları kullanan ve gayet de memnun olan bir kitle var. Yaptığınız şey bu insanlara hakarettir. Birazcık haddinizi bilmenizde fayda var gibi geliyor bana.
Güney karavan al , bak keyfine .bizim ülkemiz neden böyle içe kapanık. neden biz rahat değiliz. neden biz özgür değiliz..
avrupanın herhangi bir ülkesinde yaşayan bir kişi almanyaya gidip istediği karavanı 2. elden alıyor ve kendi ülkesinde 30 dakikada ruhsat çıkartabiliyor.
biz neden kendimizi cezalandırıyoruz. neden hep yasaklarla yaşıyoruz..
söyleyin bana... biz neden böyleyiz..
Bırakın !!! Bu sefer boynuma taş bağlayıp FSM köprüne gidip atacam kendimi..
mevcut fotonun altında size veya kullanan kişilere hakaret içeriği yoktur. genel anlam vardır. kişisel olarak değerlendirmenize ve yorumları üzerinize çekmenize gerek yoktur.Arkadaşım biz karavancılığımızı yıllardır bu karavanla yapıyoruz gayet de memnunuz. Sen benim karavanımın resmini alıp altında da ileri geri yorum yapmışsın yaptığın şey ayıptır. Bu karavanları kullanan ve gayet de memnun olan bir kitle var. Yaptığınız şey bu insanlara hakarettir. Birazcık haddinizi bilmenizde fayda var gibi geliyor bana.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi